پزشکی نحوه تغذیه در محیط کار در ایجاد استرس موثر است ...

  • نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 326
  • کاربران تگ شده هیچ

Deli_D

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2/3/18
ارسالی‌ها
694
پسندها
19,330
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مصرف مداوم كربوهيدرات ها و غلات مانند انواع كيك، كلوچه، بيسكوييت با توجه به كالري بالايي كه دارند مي تواند سبب اضافه وزن و چاقي به ويژه در افرادي كه فعاليت بدني كمي در محل كار دارند شود.

كاركنان براي حفظ سلامت خود به تغذيه مناسب نياز دارند و اضافه وزن و چاقي از عواقب پشت ميز نشيني و كم تحركي در محيط هاي كار است.

مصرف قند ها و كربوهيدرات هاي ساده مثل قند و شكر، ‌نان هاي سفيد و برنج سفيد در محيط كار اگر چه در كوتاه مدت به بالا رفتن قند خون كمك مي كند، ‌ولي با تحريك ترشح انسولين،‌ ورود گلوكز به سلول را تسريع كرده و در نهايت كاهش قند خون و عوارض ناشي از آن مانند خستگي، خواب آلودگي و كاهش بازده كاري را به دنبال دارد.

با تغييرات جزئي از جمله كاهش مصرف قند و كافئين مصرفي در محيط كار و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] فاطم

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا