غذای ملل گراتن سیب زمینی.

  • نویسنده موضوع nana :)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 280
  • کاربران تگ شده هیچ

nana :)

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
19/6/18
ارسالی‌ها
667
پسندها
22,117
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
گراتن سیب زمینی خامه ای از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
هرچند تهیه این گراتن زمان زیادی می برد، ولی یکی از خوشمزه ترین غذاها است و می توانید باقیمانده آن را دوباره گرم کنید و در کنار هر غذای دیگری میل کنید. 1-20.jpg
 
امضا : nana :)

nana :)

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
19/6/18
ارسالی‌ها
667
پسندها
22,117
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
سیب زمینی: 2 کیلو
شیر: دو پیمانه
خامه:دو پیمانه
سیر: یک حبه
پیاز:یک عدد
نمک به میزان لازم
کره: 50 گرم
 
امضا : nana :)

nana :)

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
19/6/18
ارسالی‌ها
667
پسندها
22,117
امتیازها
42,073
مدال‌ها
23
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
نکاتی در رابطه با تهیه ی گراتن سیب زمینی خامه ای:
۱- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آن ها را به شکل ورقه های ۱ سانتی متری برش دهید.
۲- پیاز را پوست بگیرید.
۳- سیر ها را خرد کنید.
  1. از قبل فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. سیب زمینی را به همراه شیر، خامه، پیاز، سیر و نمک در قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا زمانیکه سیب زمینی ها نرم شوند، قل بزند.
  3. یک قالب (یا پیرکس) ۳۷ در ۳۰ سانتی متری را با کمی کره چرب کنید. پیاز را از ترکیب سیب زمینی و شیر بردارید و ترکیب را که حالا کمی غلیظ شده در قالب بریزد. چند تکه کره بر روی آن قرار دهید و برای حدود ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا سیب زمینی ها از رو قهوه ای رنگ و حباب دار شوند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : nana :)

موضوعات مشابه

عقب
بالا