کاربرد هشتگ مولانا

1. سارا بهار

پلی‌لیست پلی لیست ❁S.NAJM کاربر انجمن یک رمان

https://dl.rozmusic.com/Music/1403/07/27/Reza%20Bahram%20-%20Mara%20Seyd%20Kard%20%28128%29.mp3 «که ویرانم به جانِ تو» #مولانا
  2. A_M_I_R_H_F

تک مصراع

غیر رویت هرچه بینم نور چشمم کم شود هر کسی را ره مده ای پردهٔ مژگان من! #مولانا
  3. قند

** غمکده **

مارا به خود کردی رها، شرمی‌نکردی از خدا؟ #مولانا
  4. Bina.a

من از عالَم تو را تنها گُزینم رَوا داری که منْ غمگین نِشینم؟ دلِ من چون قَلَم اَنْدَر کَفِ توست...

...چُنانم مرا تو چون چُنین خواهی چُنینَم دَران خُمّی که دل را رنگْ بَخشی چه باشم من؟ چه باشد مِهْر و کینَم؟ تو بودی اوَّل و آخِر تو باشی تو بِهْ کُن آخِرَم از اوَّلینَم چو تو پنهان شَوی از اهلِ کُفرم چو تو پیدا شَوی از اهلِ دینَم به جُز چیزی که دادی منْ چه دارم؟ چه می‌جویی زِ جَیْب و آستینَم؟...
  5. Bina.a

جان و جهان! دوش کجا بوده‌ای؟ نی غلطم، در دل ما بوده‌ای دوش ز هجر تو جفا دیده‌ام ای که تو سلطان...

...ترا « بی من بیچاره چرا بوده‌ای؟! » یار سبک روح! به وقت گریز تیزتر از باد صبا بوده‌ای بی‌تو مرا رنج و بلا بند کرد باش که تو بند بلا بوده‌ای رنگ رخ خوب تو آخر گواست در حرم لطف خدا بوده‌ای رنگ تو داری، که ز رنگ جهان پاکی، و همرنگ بقا بوده‌ای آینهٔ رنگ تو عکس کسیست تو ز همه رنگ جدا بوده‌ای #مولانا
  6. M.Fakher

همگانی "تاپیک جامع شاه بیت"

"نکند دل نکنی دل بکند بهر تو دل دل نکند برود در بر یار دگری صبح که بیدار شوی" #مولانا
عقب
بالا