کاربرد هشتگ علیرضا_آذر

1. ~•°REZ-FA°•~

متون و دلنوشته‌ها متون و دلنوشته‌ها | علیرضا آذر

من که خود زاده‌یِ سرمایِ شبِ دی‌ماهم بی‌تو با سردیِ بی‌رحمِ زمستان چه کنم؟! *** لحظه، لحظه‌های هستی با تــو اعتبــار داره... #علیرضا_آذر
  2. ~•°REZ-FA°•~

تبِ اندوه بگیرد بدنت را محکم تک و تنها سفری رو به نهایت باشی زیرِ دستان لحد غرقِ خجالت بشوی تازه فکرِ قدغن‌های خدایت باشی #علیرضا_آذر
  3. ~•°REZ-FA°•~

دست‌کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم! *** درد بزرگ سرطانی من... کهنه‌ترین داغ جوانی من... #علیرضا_آذر
  4. ~•°REZ-FA°•~

یک مرد که از چشم تو افتاد شکست مرد است ولی خانه‌ات آباد، شکست *** آن‌که تصمیم گرفت آتَشِ بَلوا باشَد وَسَطِ مَغلَطه در مَغلَطه تَنها باشد #علیرضا_آذر
  5. ~•°REZ-FA°•~

افتضاحم، تنشم، مثلِ دو شب مانده به عید مثلِ دستان پدر در افقِ فقر و سکوت مثلِ تنگِ عطشِ ماهی و اعصاب سگی مثلِ خمیازه‌ی مادر وسط سیب و سقوط #علیرضا_آذر
  6. ~•°REZ-FA°•~

همیشه رنگ و رو داری، خیالِ خیره‌سر در من... *** این خاصیت عشق است، باید بلدت باشم سخت است ولی باید، در جذر و مدت باشم #علیرضا_آذر
  7. ~•°REZ-FA°•~

دلم برای ماندنت ضعف می‌رود بیا... ماندنی شو در آبادیِ شعرهایم نگذار کارم به ویرانی بکشد... #علیرضا_آذر
  8. ~•°REZ-FA°•~

می‌شد از خود بگیرمت اما زورِ بازو به دست‌هایم نیست می‌شد از رفتنت گذشت اما جان در اندازه‌های پایم نیست... #علیرضا_آذر
  9. ~•°REZ-FA°•~

نمی‌خواد بهترین جغرافیا باشی همین پس کوچه‌های تنگ تهران باش! *** انتهای همه پنجره‌ها دیوار است... آخرین پنجره را هم که خودت می‌دانی! #علیرضا_آذر
  10. ~•°REZ-FA°•~

سَر بچرخان و باز جادو کن مالِ دنیای خَر شدن هستم... *** تو از فصل پاییز زیباتری من از فصل پاییز تنهاترم #علیرضا_آذر
  11. ~•°REZ-FA°•~

درماندگی یعنی تو این‌جایی من هم همین جایم، ولی دورم! تو اختیار زندگی داری من زندگی را سخت مجبورم... #علیرضا_آذر
  12. ~•°REZ-FA°•~

من ملک بودم و فردوس برین اما او بوسه‌ای داد به من عرش خدا ریخت بهم #علیرضا_آذر
  13. ~•°REZ-FA°•~

دست‌کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم! *** چای داغی که دلم بود به دستت دادم آنقدر سرد شدم، از دهنت افتادم #علیرضا_آذر
  14. ~•°REZ-FA°•~

زندگی کردمت بهانه ی من غیر تو هر چه زنده را کشتم چند سال است روزگار منی مثل سیگار لای انگشتم...! #علیرضا_آذر
  15. ~•°REZ-FA°•~

مثلِ سیگار خطرناک‌ترین دودم باش شعله آغوش کنم، حضرتِ نمرودم باش مثلِ سیگار بگیرانَم و خاکستر کن هرچه با من همه کردند از آن بَدتَر کن #علیرضا_آذر
عقب
بالا