کاربرد هشتگ ENTJ

1. اِنزوا؛

ENTJ فرمانده | ENTJ

ـ ENTJ: بعضیا از من متنفرن؛ نه چون من آدم بدیم، چون نمیتونن در حد من باشن! متنفر بودن از من راحت تر از رقابت کردن با منه! اونا نمیتونن مثل من باشن و ازم متنفرن. و من به این قضیه افتخار میکنم چون نشون دهنده قدرت و شجاعته منه! #ENTJ
  2. N

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...باشه. ـ #ESTJ ↜ بدونه که قراره برای ملاقاتش دیر برسه یا چیزی رو نصفه و نیمه تحویل بده. ـ #ESFJ ↜ اینکه مردم راجع بهش چه فکری میکنن و پشت سرش چی میگن. ـ #ENFJ ↜ یادش بره که یه کاری رو قبلا انجام داده یا نه... یا شاید هم، فقط تصور کرده که انجامش داده؟! ـ #ENTJ ↜ اینکه هیچ چیزی طبق انتظارش پیش نره.
  3. N

• تایپ‌ های MBTI به کسی که کراش زده چه مشاوره‌ای میدن؟ ـ #ISFJ و #ENFJ ↜ دسته "فقط برو با کراشت صحبت کن، بقیه‌اش رو خدا کریمه" ـ #ISTJ و #ENTJ و #ESFJ ↜ دسته "حواست باشه زود وا ندی جلوش، صبر کن تا اون پا پیش بذاره" ـ #intj و #INFJ و #ISFP ↜ دسته "تورو جدت از من نپرس، من خودم موندم تو این...
  4. اِنزوا؛

ENTJ فرمانده | ENTJ

سازگاری و ناسازگاری نقطه مقابل همدیگن ولی entj هردوش رو باهم داره! #ENTJ
  5. Eccedentesiast

ENTJ فرمانده | ENTJ

#ENTJ مشکلاتش رو متوجه میشه ولی هیچ ایده‌ای برای حل کردنشون نداره
  6. Eccedentesiast

ENTJ فرمانده | ENTJ

#ENTJ از اون دسته ادماس که دستور میده و انتظار داره حرف هاش بی چون و چرا اجرا بشن
  7. amın

...شگفت انگیز املی پولن (Amelie) ـ #ENFP ↜ آفتاب ابدی ذهن بی آلایش (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ـ #intj ↜ بازی اندر (Ender’s Game) ـ #ENTJ ↜ گرگ وال استریت (The Wolf of Wall Street) ـ #INFJ ↜ خاطرات یک گیشا (Memoirs of a Geisha) ـ #ENFJ ↜ اثر پروانه ای (The Butterfly Effect) ـ...
  8. amın

...خیالش راحته که بدونه قراره بزودی چیزای جدیدی رو تجربه بکنه. ـ #intj ↜ وقتی خیالش راحته که بدونه مشکلاتش از کجان و بتونه اونارو رو حل بکنه. ـ #ENTJ ↜ وقتی خیالش راحته که بتونه با دوستاش درس بخونه یا یه کار مشترک انجام بده. ـ #INFP ↜ وقتی خیالش راحته که کسیو نرنجونه و عذاب وجدان بابت چیزی...
  9. fateme_sa

...و جزئیات ریز راجع بهشون باشه و با یادآوریشون نشون بدید براتون مهمن. نشون بدید که عادات، علایق، خط قرمز ها و شخصیتشون رو حفظ هستید. ـ∽ #intj و #ENTJ و #ENTP و #ESTJ ↜ دسته اونایی که باید راجع به علایقشون بپرسید و سر صحبت رو با چیزهایی که جالب میدونن باز کنید. با پرسیدن نظرشون خواهید دید که...
  10. fateme_sa

...تا زودتر آزادشون کنن. ـ #ESTJ ، #ESFJ ، #ENFJ ↜ نگهبانای زندان رو با خودشون متحد میکنن. ـ #ISTP ، #INTP ↜ سعی میکنن فرار کنن. ـ #intj ، #ENTP ، #ENTJ ↜ از طریق شبکه زیر زمینی تو زندان، سرمایه گذاری میکنن. ـ #ESTP ، #ESFP ، #ISFP ، #ENFP ↜ به نوعی جنگ و دعواهای دسته جمعی زندان رو حل و فصل...
  11. U

• تایپ های MBTI اگر لیبل های اخطار/معرفی بودن ⚠️‼️ ـ #INTP ↜ خطر حساسیت احتمالی. ـ #ENTP ↜ خطر برق گرفتگی! ـ #intj ↜ خطر مرگ! ـ #ENTJ ↜ محدوده‌ی حفاظت حیوانات وحشی. ـ #ISTP ↜ جنس دست ساز. ـ #ESTP ↜ در منزل امتحان نکنید! ـ #ISTJ ↜ به عقب بکشید/به جلو هل دهید. ـ #ESTJ ↜ حاوی مقادیر بالای...
  12. fateme_sa

تایپ‌های MBTI توی کلاس ـ #ISTJ ، #ISFJ ، #INFJ ، #ESTJ ، #ENFJ ↜ به حرف معلم گوش میدن. ـ #ISFP ، #INTP ، #INFP ↜ واسه خودشون میرن تو فکر. ـ #ISTP ، #ESTP ، #ESFP ↜ شیطنت میکنن و زیر پوستی آتیش میسوزونن. ـ #ESFJ ، #ENFP ↜ با بغل دستیشون حرف میزنن. ـ #intj ، #ENTJ ، #ENTP ↜ با معلم بحثشون میشه.
  13. fateme_sa

...↜ دقت بالا هنگام تجزیه و تحلیل، مطمئن، منعطف، ذهن آزاد و سیال ـ #ESTJ ↜ مطمئن، مشتاق، متعادل، با مسئولیت، با ثبات ـ #ESFJ ↜ رفتاری دوستانه، مدیریت مالی خوب، سخت‌کوش، قانونمند ـ #ENFJ ↜ صمیمی، شوخ‌طبع، الهام‌بخش، وفادار، قدرت درک بالا ـ #ENTJ ↜ دقیق، کنجکاو، صریح، هدف‌گرا، واقع‌گرا، قابل...
  14. fateme_sa

• دسته‌بندی تایپ‌ های MBTI از لحاظ عادات عجیبشون: ـ #ISTJ و #ESTJ و #ENTJ ↜ دسته‌ی کسایی که از دخالت بقیه و کمک گرفتن بیزارن، نمیگن به کمک نیاز دارن یا سختشونه. ـ #ISFJ و #ESFJ و #ENFJ ↜ دسته‌ی کسایی که همیشه سعی میکنن تصویر خوبی ازشون باشه یا عادت کردن بگن خوبن، حتی وقتی که خوب نیستن. ـ...
  15. fateme_sa

...بچینن، مدام وسطش دخالت کنید، چیز های مختلف اضافه کنید یا ایده‌های شخمی تخیلی‌ای بگید که معلومه غیر واقعی هستن. ـ #ENFJ ↜ بدرفتاری یا مظلوم نمایی های الکی کنید برای اینکه کارِتون راه بیوفته. پررو و پر توقع بودن. ـ #ENTJ ↜ اینکه کسی جایگاه قدرت رو به دست بگیره که به وضوح یه آدم بی مهارت و...
عقب
بالا