نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کاربرد هشتگ ESTJ

1. Amin~

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...ـ #ESTP ↜ بازیگر، موسیقی دان ـ #ESFP ↜ مسئول پذیرش، موسس خیریه ـ #ENFP ↜ معلم، روانشناس ـ #ENTP ↜ مدیر طراحی صنعتی، تحلیلگر اخبار ـ #ESTJ ↜ پزشک، قاضی ـ #ESFJ ↜ مسئول سالن زیبایی، بازاریاب ـ #ENFJ ↜ گفتار درمانگر، مدیریت هتل یا رستوران ـ #ENTJ ↜ مشاور تجاری، استاد دانشگاه...
  2. Amin~

ESTJ مجری | ESTJ

• نحوه کنار اومدن تایپ ESTJ با افسردگی به طور طبیعی افراد این تایپ خیلی برای اهدافشون تلاش میکنن، اما وقتی این تلاش ها به نتایج مثبتی نرسه، احساسات ESTJ از کنترلش خارج میشه. برای اونها داشتن نظم و برنامه در همه حالت حتی افسردگی خیلی مهمه. اینکه بین کارکردن و صرف کردن وقت برای خودشون تعادل...
  3. Amin~

ESTJ مجری | ESTJ

• حقیقتی از ESTJ ها طبق تحقیقاتی مبنی بر 12000 آدم مختلف، ESTJها که به طور میانگین سالانه درآمدی هفتاد و هفت هزار دلاری دارن، یه عنوان تایپی که بیشترین درآمد رو به دست میارن شناخته شدن. همچنین در بین اونها افراد زیادی هستن که سر کار کنترل میشن یا حواسشون بهشون هست، در اصل رتبه‌ی دوم رو دارن...
  4. Amin~

ESTJ مجری | ESTJ

• نحوه کنار اومدن تایپ ESTJ با افسردگی این تایپ وقتی که ببینن زندگیشون اونطوری که میخواستن پیش نمیره، ممکنه حس افسرده بودن بکنن.اونها ممکنه بیش از حد حساس و عصبی بشن و رفتار های عصبی زیادی از خودشون نشون بدن.اونها معمولا سعی میکنن که با این حس مبارزه کنن و زندگیشونو پیش ببرن، اما همین باعث میشه...
  5. Amin~

ESTJ مجری | ESTJ

• از خصوصیات ESTJ ها از اونجا که فانکشن Fe در اونها ضعیفه، ممکنه احساس کنن کنترل درونی کمی دارن. اونها امیدوارن که با تمرکز روی مسائل پیرامون و کنترل اونها، باعث آرامش درون بشن و کنترل درونشون رو به دست بیارن. ای‌اس‌تی‌جی هایی که علاقه به نظارت بیش از حد دارن، مسلما کنترل جهان پیرامون براشون...
  6. مَتَرْسَکْ-

ESTJ مجری | ESTJ

فلانی: estj اخرین دروغی که گفتی چی بود؟ - خب میدونی من توی یک جمع رسمی و سنگین نشسته بودم و یهو به خودم اومدم دیدم جو بدجوری منو گرفته بلند شدم گفتم " کدوم ادم کوته فکری بین پول و علم، پول رو انتخاب میکنه؟ پولداری که علمی نداشته باشد به چه ارزد؟ " و کاش همونجا یکی با پولاش میزد توی دهنم تا دیگه...
  7. Amin~

ـ درونگرا ترین برونگرا ها : 1= #ENTP 2= #ENFP 3= #ENTJ 4= #ESTJ
  8. Amin~

متعهد ترین ها : ـ #INFP ـ #ISFP ـ #ISFJ ـ #ESTJ
  9. Amin~

با اراده ترین ها : ـ #INFJ ـ #ESTJ ـ #intj ـ #ESTP
  10. mel mel

ESTJ مجری | ESTJ

• یه #ESTJ غمگین اون تو خونه یه پادگان نظامی میسازه، انقدر به همه گیر میده که کسی جرئت نمیکنه رو حرفش حرف بزنه تا بالاخره آروم بگیره و صلح برقرار شه.
  11. Hani_Sk

...، #ESFP ، #ESFJ ، #ENTP ↜ از همون اول اول/وسط‌های دو هفته اول. ـ #ISTJ ، #ENTJ ، #ISFJ ، #INFP ↜ هروقت که عشقشون بکشه و حسش رو داشته باشن. ـ #ESTJ ، #intj ، #ISTP ، #INTP ↜ وقتی که فسیل بشید یا مثل کامرانی احضارتون کنن. (هیچوقت یا به ندرت) ـ #INFJ ، #ESTP ، #ENFJ ، #ISFP ↜ وقتی که حس...
  12. Hani_Sk

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

#INFP #ESTJ
  13. Amin~

ESTJ مجری | ESTJ

• واکنش ESTJ به شرایط نامناسب اطراف ای‌اس‌تی‌جی های ناسالم وقتی احساس ناامنی، کار زیاد یا عدم اطمینان میکنن، رفتار های خود_دفاعی انجام میدن. در این مواقع اون ها خیلی انتقاد گر میشن، نق میزنن، شکایت و خودخوری میکنن. همچنین از نظر جسمی دچار معده درد، سردرد و درد عضلانی میشن. اون ها از این واکنش...
  14. Amin~

ESTJ مجری | ESTJ

• یه ESTJ سالم چطور شخصیتی داره؟ ای‌اس‌تی‌‌جی های سالم از بحث درباره ی دیدگاه ها و نظرات بقیه لذت میبرن و نیازی ندارن همیشه آدم کامل جمع باشن. همچنین دغدغه ی اینو ندارن که درباره ی همه چیز اون فرد تماما آگاه به نظر بیان چون میدونن همیشه چیزای بیشتری برای یادگیری هست که اون ها هنوز بلد نیستن...
  15. Amin~

ESTJ مجری | ESTJ

• واکنش ESTJ به شرایط نامناسب محیط اگه سطح ناسالمیِ فرد ای‌اس‌تی‌جی خیلی زیاد باشه ممکن حتی افرادی رو که باهاشون سر و کار دارن و از نظر اون ها تنبل هستن رو تحقیر و مورد آزار و اذیت قرار بدن. و فقط توجهشون روی عدم صلاحیت افراد باشه. تا حدی پیش میرن که خودشون رو تنها آدم فدا شده در راه اجرای...
عقب
بالا