کاربرد هشتگ ESFJ

1. Amin~

ESFJ سفیر | ESFJ

• معنا و مفهوم آزادی برای تایپ ESFJ آزادی برای این تایپ "خونه‌ی آروم و راحته"؛ مکانی عاری از تعارض و بی‌ثباتی. آزادی برای ESFJها داشتن یه دوست یا یکی از اعضای خانواده‌ست که وقتی احساس سردرگمی میکنن کنارشون باشه. از اون جایی که اونها زندگی منظم رو دوست دارن، تمایل دارن روال‌ها و سنت‌هایی ایجاد...
  2. mel mel

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

تایپ‌ها به عنوان ژانر فیلم: https://dl.pmup.ir/ftpup/c9wa_vid_20230413_141156_287.mp4 #ISTP #intj #ESFJ #ESFP
  3. مَتَرْسَکْ-

ESFJ سفیر | ESFJ

فلانی: esfj اخرین دروغی که گفتی چی بود؟ - نمیدونم از قصد بود یا نه، ولی یکی از دوستای صمیمیم خیلی بد من رو ایگنور کرد. جوری که وقتی خودش متوجه شد اومد تا از دلم در بیاره، و وقتی ازم پرسید ناراحت شدم یا نه من خیلی شیک گفتم " ایگنور شدن که ناراحتی نداره، فدای سرت " باورت میشه من همچین حرفی زدم؟...
  4. Amin~

ـ برونگرا ترین برونگرا ها : 1= #ENFJ 2= #ESFJ 3= #ESTP 4= #ESFP
  5. Amin~

با درک ترین ها : ـ #INFJ ـ #ENFJ ـ #INFP ـ #ESFJ
  6. Amin~

اجتماعی ترین ها : ـ #ESFJ ـ #ENFP ـ #ENTJ ـ #ESFP
  7. Amin~

مظلوم ترین ها : ـ #INFP ـ #ISFJ ـ #ISFP ـ #ESFJ
  8. Pingu

وقتی که تایپ‌ها توی رابطه میگن "دوستت دارم" ـ #ENFP ، #ESFP ، #ESFJ ، #ENTP ↜ از همون اول اول/وسط‌های دو هفته اول. ـ #ISTJ ، #ENTJ ، #ISFJ ، #INFP ↜ هروقت که عشقشون بکشه و حسش رو داشته باشن. ـ #ESTJ ، #intj ، #ISTP ، #INTP ↜ وقتی که فسیل بشید یا مثل کامرانی احضارتون کنن. (هیچوقت یا به ندرت)...
  9. Amin~

ESFJ سفیر | ESFJ

• حقیقتی منفی از تایپ ESFJ ای‌اس‌اف‌جی ها میتونن در ظاهر به شما اهمیت زیادی بدن اما پشت سر شمارو زیر پاتون له کنن. ―――———――――――—— #ESFJ
  10. Amin~

ESFJ سفیر | ESFJ

• مباحث مورد علاقه‌ی تایپ ESFJ لباس، خانواده، دوستان، هرکسی که ملاقات کرده باشن، دستور العمل ها، هیجان شایعاتی که گهگاه بیرون میان. ―――———――――――—— #ESFJ
  11. Amin~

ESFJ سفیر | ESFJ

• تایپ #ESFJ در خونه تکونی سعی می‌کنه xxxp ها رو به اعصاب خودشون مسلط کنه و بهشون نشون بده که تمیزی اونقدرا هم بد نیست✨نه تنها غر نمیزنه، بلکه خیلی هم تمیز و با دقت کار می‌کنه و همزمان سعی می‌کنه از بروز دعوا بین intj و enfp جلوگیری کنه و یه ذره این جو کاری رو از بین ببره✨با اینکه حسابی خستست...
  12. mel mel

ESFJ سفیر | ESFJ

ـ من ESFJ هستم ـ همونی که هر کاری برای خوشحالی بقیه میکنه و کلا خودش رو فراموش کرده؟ ـ ESFJ : همونی که قراره تورو بکشه #ESFJ . ݁
  13. Amin~

ISFP ماجراجو | ISFP

• سه تایپ مناسب برای ISFP ها ∽ ISFP : #ESFP , #ISFJ , #ESFJ یک ISFP (درونگرا ، حسی ، احساسی و ادراکی ) به ماجراجویی علاقه داره و از اشتراک فعالیت ها به صورت متقابل با پارانترش لذت میبره. ولی همچنان افرادی از این تایپ هستن که سفت و سخت روی احساساتشون سرپوش میزارن و ممکنه که پارانتری مثل خودشون...
  14. Amin~

ESFJ سفیر | ESFJ

• تایپ ESFJ در شرایط نامناسب روحی اگه یه ESFJ توی شرایطی قرار بگیره که در اون احساس ناامنی کنه یا مورد انتقاد قرار بگیره، اون به استراحت نیاز داره، هرچند ممکنه استراحت کردن رو نخواد. حتی اگه ESFJها درخواست نکنن، دیگران باید در کنارشون باشن و بهشون کمک کنن. تو این وضعیت که اونها تغییراتی تو...
  15. Amin~

ESFJ سفیر | ESFJ

• چند فکت فان از تایپ ESFJ ∽ کمکت میکنه حتی وقتی ازش نخواستی ∽ دوستای زیادی داره ∽ زیاد می‌نوشه ∽ سخت‌کوش ∽ پرنسس کوچولوی ددی / بچه لوس ∽ مدعی ∽ زیاد سیگار میکشه ∽ به همه میگه چیکار کنن ―――———―――————― #ESFJ
عقب
بالا