کاربرد هشتگ ENFJ

1. Amin~

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...دان ـ #ESFP ↜ مسئول پذیرش، موسس خیریه ـ #ENFP ↜ معلم، روانشناس ـ #ENTP ↜ مدیر طراحی صنعتی، تحلیلگر اخبار ـ #ESTJ ↜ پزشک، قاضی ـ #ESFJ ↜ مسئول سالن زیبایی، بازاریاب ـ #ENFJ ↜ گفتار درمانگر، مدیریت هتل یا رستوران ـ #ENTJ ↜ مشاور تجاری، استاد دانشگاه ―――———―――———―――― MBTISUB . #AllTypes
  2. P

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

ولی زوج این دوتا:›››››› #INFP #ENFJ
  3. P

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

جوری که این بچه همیشه باعث دردسره-_- #INFP #ENFP #INFJ #ENFJ
  4. mel mel

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

https://dl.pmup.ir/ftpup/u3ef_vid_20230415_041010_665.mp4 #ENFJ #INTP #INFP
  5. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

• واکنش تایپ ENFJ نسبت به تغییرات افراد تایپ ENFJ از اینکه بتونن زندگی خودشون رو سازمان یافته نگه دارن و حوادث آینده رو پیش بینی کنن لذت میبرن. ENFJ ها سخت تلاش می‌کنن تا هماهنگی رو داخل محیط زندگی و کاری خودشون حفظ کنن و تعادل رو بهم نزنن ولی به محض بهم ریختن اوضاع، از حالت نرمال خودشون خارج...
  6. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

• انجام چه کاری میتونه ENFJ رو عصبی کنه؟ اگه شما بی‌ادب و بی‌احساس باشید و احساسات دیگران رو در نظر نگیرید. ―――———―――———―― #ENFJ
  7. Amin~

INTJ معمار | INTJ

• نظر یک فرد INTJ راجع به #ENFJ ها گاهی میتونن دوست داشتی و یه جورایی بامزه باشن. من بعضی اوقات در مورد فیلم ها و محتواهایی که دنبال میکنم با یکی از ENFJ هایی که میشناسم صحبت میکنم. البته یکی از رفتار هایی که ممکنه ENFJ ها داشته باشن و کمی آزاردهنده ست اینه که اونها به صحبت کردنشون ادامه میدن...
  8. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

حق اوردم واستون :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: #INTP #intj #INFP #ENFP #ENTJ #ENTP #ESTP #ISFP #ENFJ #fun
  9. Amin~

MBTI ■□طنزکده MBTI □■

چشونه اینا؟ :458071-43334d713ad235cc803ee5474567490d: #ENFJ #ESTP #ENTP #ENFP #fun
  10. مَتَرْسَکْ-

ENFJ قهرمان | ENFJ

فلانی: enfj اخرین دروغی که گفتی چی بود؟ - من معمولا همیشه با ادما کنار میام، یعنی نه کنار نمیام ولی حداقل رفتارم این شکلیه که انگاری باهاشون کنار میام. خیلی وقتا کارهای احمقانه و بچگانه‌ای که میکنند باعث میشه دلم بخواد سرم رو به دیوار بکوبم اما وقتی ازم میپرسن من اینجوریم که " نه بابا اعصابم...
عقب
بالا