فال شب یلدا

کاربرد هشتگ ISFP

1. مَتَرْسَکْ-

ISFP ماجراجو | ISFP

فلانی: isfp اخرین دروغی که گفتی چی بود؟ - یکی از کسایی که خیلی دوستش دارم بهم یک حرف ناراحت کننده زد، اون میدونست من چقدر روی این موضوع حساسم ولی بازم مثل همیشه کار خودش رو کرد و اخرشم وقتی ازم پرسید ناراحت شدم یا نه بهش گفتم " نگران نباش بابا، ناراحت نشدم " من داشتم از درون تیکه تیکه شدن قلبم...
  2. Amin~

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

ـ برونگرا ترین درونگرا ها : 1= #ISFP 2= #INFJ 3= #ISFJ 4= #INFP
  3. Amin~

یک دنده ترین ها : ـ #ENTJ ـ #ENTP ـ #intj ـ #ISFP
  4. Amin~

متعهد ترین ها : ـ #INFP ـ #ISFP ـ #ISFJ ـ #ESTJ
  5. Amin~

مظلوم ترین ها : ـ #INFP ـ #ISFJ ـ #ISFP ـ #ESFJ
  6. Amin~

شجاع ترین ها : ـ #ESFP ـ #ENFJ ـ #ISTP ـ #ISFP
  7. Hani_Sk

...همون اول اول/وسط‌های دو هفته اول. ـ #ISTJ ، #ENTJ ، #ISFJ ، #INFP ↜ هروقت که عشقشون بکشه و حسش رو داشته باشن. ـ #ESTJ ، #intj ، #ISTP ، #INTP ↜ وقتی که فسیل بشید یا مثل کامرانی احضارتون کنن. (هیچوقت یا به ندرت) ـ #INFJ ، #ESTP ، #ENFJ ، #ISFP ↜ وقتی که حس میکنن قراره به پای هم پیر شید. #fun
  8. Amin~

ISFP ماجراجو | ISFP

• تایپ ISFP چقدر وفاداره؟ آی‌اس‌اف‌پی‌ها افرادی نسبتا وفادارن که حتی گاهی اوقات متعصب به نظر میرسن. اونها وقتی به کسی اهمیت میدن، بدون توجه به هر چیزی کنارش میمونن. ―――———―――———―― #ISFP
  9. Amin~

ISFP ماجراجو | ISFP

• نیاز ISFP به فضای شخصی آی‌اس‌اف‌پی‌ خوش‌قلب، محترم و فردیه که تعهداتش رو جدی می‌گیره و دنبال روابط بلندمدت و طولانیه. شخصیه که به‌شدت به فضای شخصی‌اش نیاز داره، خیلی خیلی کم خود واقعی‌اش رو بروز میده و نظرات و عقایدش رو از بقیه مخفی نگه می‌داره. ―――———―――———―― #ISFP
  10. Amin~

ISFP ماجراجو | ISFP

• یک پارتنر ISFP چطور شخصیتی داره؟ هر چند ممکنه ISFP خوش‌قلب و حساس دیده بشه، اما درواقع این تایپ جدیه و زمانی که به پارتنرش میگه " میخوام باهات یک رابطه‌ی طولانی رو تجربه کنم " هیچ شوخی‌ای در لحن و حرکاتش دیده نمیشه. برعکس بقیه‌ی تایپ‌های SP که خیلی دنبال تعهدات جدی نیستن، افراد این تایپ تمایل...
عقب
بالا