متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XXTX

1. mel mel

MBTI فکت‌های کلی تایپ‌های MBTI

...mess and not your best. When someone sticks around no matter how hard shit gets, they really love you. من معتقدم عشق واقعی در آشفتگی هات، با تو روبرو میشه نه تو بهترین حالتت. وقتی کسی بدون توجه به سختی های توی این راه، همشونو کنار میزنه، یعنی واقعاً تو رو دوست داره. ―――———―――———―― ᚚ . #XXTX
  2. mel mel

៕ #Dialog ―――——— معمولی بودن خسته کننده بود پس من دیوونگی رو لمس کردم. Mystic messenger ―――———―――————― #XXTX
  3. Amin~

آموزشی تست شخصیت شناسی MBTI

៕ #Psychology ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ • منطقی‌ها و احساسی‌ها در رابطه عاطفی (T-F) یکی از دلایلی که رابطهٔ بین یک فرد منطقی XXTX با احساسی XXFX دچار تلاطم میشه «ترس از قضاوت شدن» هست. فرقی نداره کدوم یکی از طرفین چنین احساسی دارن. بهرحال حسِ این‌که من اگه فکرم رو بیرون بریزم، فهمیده نمیشم یا بدتر از اون...
  4. Amin~

آموزشی تست شخصیت شناسی MBTI

...و با سبک و سنگين كردن مدارک و شواهد تصميم میگيرن. ∽ به طور طبيعی عيب و ايرادها رو میبينن و انتقاد میکنن. ∽ ممكنه بی ترحم و غيرحساس و بی توجه به حساب بیان. ∽ به حقيقت بيشتر از ادب بها میدن. ∽ احساسات براشون زمانی معتبره كه منطقی باشه. ∽ انگيزشون تحت تاثير ميل به موفقيته. ⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯...
  5. mel mel

៕ #Text ―――—— If you begin by sacrificing yourself to those you love, you will end by hating those to whom you have sacrificed yourself. -George Bernard Shaw اگر با قربانی کردن خودت برای کسایی که دوستشون داری شروع کنی، با نفرت از کسایی که خودتو فداشون کردی، به پایان خواهی رسید. #XXTX
  6. mel mel

៕ #Text ―――—— Your love and light are needed somewhere, stop wasting them on the wrong people and places. عشق و نور تو در جایی مورد نیازه، که از هدر دادنش برای افراد و مکان های اشتباه خودداری کنی. #XXTX
  7. mel mel

៕ #Dialog ―――——— سكوت خيلی حرف ميزنه. بيشتراز چيزی كه فكر ميكنی. #XXTX
  8. mel mel

៕ #Text ―――—— Once you learn your true worth, you'll stop giving discounts to people who don't value you. وقتی ارزش واقعی خودتو یادبگیری، از تخفیف دادن به افرادی که برات ارزش قائل نمیشن، دست می کشی. #XXTX
  9. mel mel

៕ #Dialog ―――——— تا وقتی که چیزی رو که میخوام بدست نیارم، تسلیم نمیشم. چون تسلیم نشدن تنها سلاحمه. #XXTX
  10. N

#XXTX
  11. mel mel

៕ #Dialog ―――——— من به درد اهمیت نمیدم این امیده که منو میکشه. Seraph of the end ―――———―――————― ᚚ . #XXTX
  12. mel mel

...solve your problems, you are going to keep getting disappointed. Everything you need is in you. Start. Now. تا زمانی که انتظار داری کسی یا چیزی مشکلاتت رو حل کنه، همچنان ناامید خواهی شد. هر آنچه نیاز داری در وجود توست. شروع کن؛ همین حالا. ―――———―――———―― #XXTX ولی حس میکنم این از طرف یه...
  13. mel mel

៕ #Dialog ―――——— زیادی اعتماد نکن، زیادی عاشق نشو، زیادی اهمیت نده، چون همین "زیادی" بهت زیادی آسیب میزنه. Inu x boku ss ―――———―――————― #XXTX حق فور اور
  14. Seta~

#Dialog ―――——— - من نكشتمش! + چرا بايد باور كنم؟! - چون عاشق دختره بودم. + مردم بعضي وقتا ادمايي كه عاشقشون شدن رو هم ميكشن! قلب خيلي رمزآلوده! Lucifer ―――———―――————― #XXTX
  15. Seta~

#Dialog ―――——— آدمایی که به بلند ترین ارتفاعات صعود میکنن هم میتونن به عمیق ترین عمق ها سقوط کنن. Anne with an E ―――———―――————― #XXTX
عقب
بالا