متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XSTP

1. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— ایستادن، وقتی دورت شلوغه راحته تنهایی وایسادن شجات میخواد. kizumonogatari ―――———―――———―― #XSTP
  2. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Text ―――—— Even the smallest lie can break the biggest trust. حتی کوچیک‌ترین دروغ توانایی از بین بردن اعتماد های بزرگ رو دارند. ―――———―――———―― #XSTP
  3. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Text ―――—— Even the smallest lie can break the biggest trust. حتی کوچیک‌ترین دروغ توانایی از بین بردن اعتماد های بزرگ رو دارند. ―――———―――———―― #XSTP
  4. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— من مدت زيادي رو تو تاريكي گذرونم تقريبا فراموش كرده بودم ماه چقدر قشنگه. Corpse Bride ―――———―――———―― #XSTP
  5. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— من مدت زيادي رو تو تاريكي گذرونم تقريبا فراموش كرده بودم ماه چقدر قشنگه. Corpse Bride ―――———―――———―― #XSTP
  6. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

• نقاط قوت تایپ XSTP توی یه تیم - توانایی تعریف ساده‌ی هدف و به انجام رسوندنش رو دارن. - هر کاری که در مسیر دستیابی به نتیجه لازم باشه رو تشخیص، و به عمل میرسوننش. - محدوده‌ی نتایج کلیدی رو از دقیق و جزئی به تصویر کلی میرسونن. ―――———―――———―― #XSTP
  7. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

• نقاط قوت تایپ XSTP توی یه تیم - توانایی تعریف ساده‌ی هدف و به انجام رسوندنش رو دارن. - هر کاری که در مسیر دستیابی به نتیجه لازم باشه رو تشخیص، و به عمل میرسوننش. - محدوده‌ی نتایج کلیدی رو از دقیق و جزئی به تصویر کلی میرسونن. ―――———―――———―― #XSTP
  8. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— من همیشه از لحظه های آرامش قبل طوفان خوشم میاد. آدمو یاد بتهوون میندازه. Leon:The Professional ―――———―――———―― #XSTP
  9. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— من همیشه از لحظه های آرامش قبل طوفان خوشم میاد. آدمو یاد بتهوون میندازه. Leon:The Professional ―――———―――———―― #XSTP
  10. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

...would have better intentions for you than someone you've known forever. Time means nothing, character does." شاید فردا بتونی با کسی ملاقات کنی که نیت های بهتری نسبت به کسی که سالیان ساله می شناسی، بهت داشته باشه. زمان هیچ تاثیری نداره، شخصیته که میتونه همه کاری انجام بده. ―――———―――———―― #XSTP
  11. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

...would have better intentions for you than someone you've known forever. Time means nothing, character does." شاید فردا بتونی با کسی ملاقات کنی که نیت های بهتری نسبت به کسی که سالیان ساله می شناسی، بهت داشته باشه. زمان هیچ تاثیری نداره، شخصیته که میتونه همه کاری انجام بده. ―――———―――———――...
  12. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— + فكر میكنم دارم دیوونه میشم! - آره دیگه دیوونه شدی، واقعا عقلتو از دست دادی، ولی بذار یه رازی رو بهت بگم. آدمای خوب همه دیوونن! Alice in Wonderland ―――———―――———―― #XSTP
  13. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— + فكر میكنم دارم دیوونه میشم! - آره دیگه دیوونه شدی، واقعا عقلتو از دست دادی، ولی بذار یه رازی رو بهت بگم. آدمای خوب همه دیوونن! Alice in Wonderland ―――———―――———―― #XSTP
  14. Amin~

ISTP چیره‌دست | ISTP

៕ #Dialog ―――——— - من یه سرگرمی دارم. + ناراحت بودن سرگرمی نیست. Stranger Things ―――———―――———―― #XSTP
  15. Amin~

ESTP کارآفرین | ESTP

៕ #Dialog ―――——— - من یه سرگرمی دارم. + ناراحت بودن سرگرمی نیست. Stranger Things ―――———―――———―― #XSTP
عقب
بالا