متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XNFJ

1. آبی پَرَست؛

INFJ حامی | INFJ

៕ #Text ―――—— I didn’t lose you because I never had you. It’s as simple and heartbreaking as that. من تو رو از دست ندادم، چون هرگز تو رو نداشتم. به همین سادگی و دلخراشی. ―――———―――———―― #XNFJ
  2. آبی پَرَست؛

INFJ حامی | INFJ

៕ #Dialog ―――—―― تمام چیزای خوب به کسایی میرسن که میتونن صبر کنن. Sweeney Todd ―――—――———――——― #XNFJ
  3. آبی پَرَست؛

INFJ حامی | INFJ

៕ #Text ―――—— I wish I hugged you tighter the last time I saw you. کاش آخرین باری که می دیدمت، محکمتر بغلت میکردم. ―――———―――———―― #XNFJ
  4. آبی پَرَست؛

INFJ حامی | INFJ

៕ #Dialog ―――—―― تو شجاع تر از چيزی هستی که باور داری. قوی تر از چيزی كه بنظر ميای و باهوش تر از چيزی كه فكر ميكنی. Haikyuu ―――—――———――——― #XNFJ
  5. آبی پَرَست؛

INFJ حامی | INFJ

៕ #Text ―――—— Two souls are sometimes created together and in love before they’re born. گاهی وقتا دو تا روح باهم به وجود میان و قبل از اینکه به دنیا بیان عاشق هم میشن. ―――———―――———―― #XNFJ
  6. آبی پَرَست؛

INFJ حامی | INFJ

៕ #Dialog ―――—―― امید چیز خوبیه، شاید بشه گفت بهترین چیز و چیزای خوب هیچوقت نمیمیرن. The Shawshank Redemption ―――—――———――——― #XNFJ
  7. آبی پَرَست؛

INFJ حامی | INFJ

...more than what you do every once in awhile. Your life will not improve unless you start making daily improvements. کاری که روزانه انجام میدی بیشتر از کاری که هر چند وقت یکبار انجام میدی اهمیت داره. زندگی تو بهبود نخواهد یافت، تا وقتی که شروع به بهبودهای روزانه نکنی. ―――—――———――——― #XNFJ
  8. آبی پَرَست؛

INFJ حامی | INFJ

៕ #Dialog ―――—―― تو هیچ وقت منو دوست نداشتی. تو فقط عاشق این بودی که چقدر دوست داشتم. Mother ―――—――———――——― . #XNFJ
  9. آبی پَرَست؛

INFJ حامی | INFJ

៕ #Dialog ―――——— بهتره هیچکسو نداشته باشی، تا اینکه یکیو داشته باشی که نصفه نیمه باشه، یا دلش نخواد باشه... Yahari ―――———―――———―― #XNFJ
  10. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

៕ #Dialog ―――——— - تو به عشق واقعی اعتقادی داری؟ + از ایده‌اش خوشم میاد؛ اینکه یه نفر، یه جایی، تا ابد؛ واسه تو ساخته شده. Café de Flore ―――———―――———―― #XNFJ
  11. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

៕ #Text ―――—— Treat me soft and tender Love me hard and true با من نرم و لطیف رفتار کن من را سخت و واقعی دوست بدار ―――———―――———―― #XNFJ
  12. Amin~

INFJ حامی | INFJ

៕ #Text ―――—— Treat me soft and tender Love me hard and true با من نرم و لطیف رفتار کن من را سخت و واقعی دوست بدار ―――———―――———―― #XNFJ
  13. Amin~

INFJ حامی | INFJ

៕ #Dialog ―――——— عشق برای کسایی که باورش دارن. Original Sin ―――———―――———―― #XNFJ
  14. Amin~

ENFJ قهرمان | ENFJ

៕ #Dialog ―――——— عشق برای کسایی که باورش دارن. Original Sin ―――———―――———―― #XNFJ
  15. Amin~

INFJ حامی | INFJ

• از جمله چالش‌های بالقوه تایپ های MBTI در یک تیم: - ممکنه در مورد حد و حدود و وظایف، شفاف نباشن. - ممکنه بخوان تمام کار ها رو نهایتا با نظارت خودشون انجام بدن. - ممکنه بر اساس ظرفیتِ انجام هدفی که تصور میکردن یک سری افراد رو استخدام کنن و بعدش ناامید بشن. ―――———―――———―― #XNFJ
عقب
بالا