متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کاربرد هشتگ XNTP

1. Amin~

ENTP مجادله گر | ENTP

...would have better intentions for you than someone you've known forever. Time means nothing, character does." شاید فردا بتونی با کسی ملاقات کنی که نیت های بهتری نسبت به کسی که سالیان ساله می شناسی، بهت داشته باشه. زمان هیچ تاثیری نداره، شخصیته که میتونه همه کاری انجام بده. ―――———―――———―― #XNTP
  2. Amin~

ENTP مجادله گر | ENTP

៕ #Dialog ―――——— - فاصله گرفتن از همه چی خیلی حس خوبیه... + اره حس خوبی داره. My Own Private Idaho ―――———―――———―― . #XNTP
  3. Amin~

INTP منطق دان | INTP

៕ #Dialog ―――——— - فاصله گرفتن از همه چی خیلی حس خوبیه... + اره حس خوبی داره. My Own Private Idaho ―――———―――———―― #XNTP
  4. Amin~

INTP منطق دان | INTP

៕ #Text ―――—— Let it hurt until it hurts no more. Always remember that it takes time to heal. بذار درد داشته باشه تا زمانی که دیگه درد نداشته باشه. همیشه به یاد داشته باش که بهبودی به زمان نیاز داره. ―――———―――———―― #XNTP
  5. Amin~

ENTP مجادله گر | ENTP

៕ #Text ―――—— Let it hurt until it hurts no more. Always remember that it takes time to heal. بذار درد داشته باشه تا زمانی که دیگه درد نداشته باشه. همیشه به یاد داشته باش که بهبودی به زمان نیاز داره. ―――———―――———―― #XNTP
  6. Amin~

ENTP مجادله گر | ENTP

៕ #Dialog ―――——— - قدرت به چه دردی میخوره وقتی نمیتونی باهاش از عزیزانت محافظت کنی؟ + میتونی انتقامشون رو بگیری. Game of thrones ―――———―――———―― #XNTP
  7. Amin~

INTP منطق دان | INTP

៕ #Dialog ―――——— - قدرت به چه دردی میخوره وقتی نمیتونی باهاش از عزیزانت محافظت کنی؟ + میتونی انتقامشون رو بگیری. Game of thrones ―――———―――———―― #XNTP
  8. Amin~

INTP منطق دان | INTP

៕ #Dialog ―――——— تمام زندگیم یه اتاق تاریکه... یه اتاق بزرگ و تاریک. BeetleJuice ―――———―――———―― #XNTP
  9. Amin~

ENTP مجادله گر | ENTP

៕ #Dialog ―――——— تمام زندگیم یه اتاق تاریکه... یه اتاق بزرگ و تاریک. BeetleJuice ―――———―――———―― #XNTP
  10. Amin~

ENTP مجادله گر | ENTP

៕ #Text ―――—— When you build your life in silence they don't know what to attack. وقتى زندگيت رو در سكوت بسازى، دشمنات نميدونن به چى حمله كنن. ―――———―――———―― #XNTP
  11. Amin~

INTP منطق دان | INTP

៕ #Text ―――—— When you build your life in silence they don't know what to attack. وقتى زندگيت رو در سكوت بسازى، دشمنات نميدونن به چى حمله كنن. ―――———―――———―― #XNTP
  12. Amin~

INTP منطق دان | INTP

៕ #Dialog ―――——— من کاملا تهی بودم! نه ترسی، نه تاسفی، نه انتظاری. Through a Glass Darkly ―――———―――———―― #XNTP
  13. Amin~

ENTP مجادله گر | ENTP

៕ #Dialog ―――——— من کاملا تهی بودم! نه ترسی، نه تاسفی، نه انتظاری. Through a Glass Darkly ―――———―――———―― #XNTP
  14. Amin~

INTP منطق دان | INTP

៕ #Dialog ―――——— وقتی کسی نتونه درکش کنه... همه ازش میترسن. X Men: Apocalypse ―――———―――———―― #XNTP
  15. Amin~

ENTP مجادله گر | ENTP

៕ #Dialog ―――——— وقتی کسی نتونه درکش کنه... همه ازش میترسن. X Men: Apocalypse ―――———―――———―― #XNTP
عقب
بالا