៕ #Text
―――——
I may have lost someone who didn't love me, but you lost someone who truly loved you.
شاید من کسی رو از دست داده باشم که دوستم نداشته باشه، اما تو کسی رو از دست دادی که واقعا دوستت داشت.
―――———―――———――
#XSFP
...a moment that it was intentional, or that your boundaries are simply not a priority to them.
وقتی به کسی توضیح میدید که یکی از رفتارهاش شما رو آزار میده و انجام دوباره اون کار رو ازش برمیگزینه، لحظه ای شک نکنید که عمدی بوده. یا بهسادگی مرزهای شما براش اولویتی نداشته.
―――———―――———――
#XSFP
៕ #Text
―――——
Life becomes more meaningful when you realize the smiple fact that you’ll never get the same moemont twice.
زندگی بیشتر معنی دار میشه وقتی که این واقعیت ساده رو میفهمی که تو دوباره هرگز اون لحظه هارو تجربه نخواهی کرد.
―――———―――———――
#XSFP
៕ #Text
―――——
Life becomes more meaningful when you realize the smiple fact that you’ll never get the same moemont twice.
زندگی بیشتر معنی دار میشه وقتی که این واقعیت ساده رو میفهمی که تو دوباره هرگز اون لحظه هارو تجربه نخواهی کرد.
―――———―――———――
#XSFP
៕ #Text
―――——
psychology says: you don't really need someone to complete you you only need someone to accept you completely.
روانشناسی میگه: تو واقعاً به کسی نیاز نداری که کاملت کنه، تو فقط به کسی نیاز داری که تو رو به طور کامل بپذیره.
―――———―――———――
#XSFP
៕ #Text
―――——
all my life i've been so understanding with everyone, but when it's my turn to be understood, no one seems to try.
تو تمام مراحل زندگیم سعی کردم همه رو درک کنم اما وقتی نوبت به درک خودم رسید، به نظر نمی رسید که کسی برام تلاشی کرده باشه.
―――———―――———――
#XSFP
...قوت تایپهای MBTI در ارتباطات:
- به صورت قانع کننده و با حس همدردی و اشتیاق ارتباط برقرار میکنن.
- پتانسیل طنز خلاقانه و سریع و مناسب لحظه رو دارن.
- از اونجایی که زندگی براشون مثل یک مهمانی هست که میتونن ازش لذت ببرن، پس تشویق گروه برای مشارکت و شاد بودن براشون آسون تره.
―――———――――――――...
...قوت تایپهای MBTI در ارتباطات:
- به صورت قانع کننده و با حس همدردی و اشتیاق ارتباط برقرار میکنن.
- پتانسیل طنز خلاقانه و سریع و مناسب لحظه رو دارن.
- از اونجایی که زندگی براشون مثل یک مهمانی هست که میتونن ازش لذت ببرن، پس تشویق گروه برای مشارکت و شاد بودن براشون آسون تره.
―――———――――――――...
...boundaries with love.
• Holding space for healing.
میدونستی فقط وقتی رابطت سالمه که همهی این آپشنارو داشته باشه:
• تو روزای سخت پشت و پناه هم باشید.
• ارتباط صادقانه و محترمانه برقرار کنید.
• با عشق برای خودتون تعیین مرز کنید.
• یه فضایی برای التیام هم در نظر بگیرید.
―――———―――———――
#XSFP