کاربرد هشتگ type2

1. Amin~

Type2 یاری‌گر | Type2

• ببینم #type2 تو از چه کسی می‌ترسی؟ -من از هیچ‌کسی نمی‌ترسم اما اونی که همه‌اش می‌خواد تنها باشه واقعا من رو می‌ترسونه.
  2. Amin~

Type2 یاری‌گر | Type2

#روز_پدر برای یه #type2 پدر تیپ دو یه پدر مهربون و دست و دل بازه. اون همیشه آماده‌ی کمک کردن به بقیست به خاطر همین یه چیزی مثل پتو مسافرتی میتونه براش مناسب باشه. چون اون همیشه بقیه رو حمایت میکنه با خرید همچین چیزایی این حسو بهش القا میکنید که حواستون بهش هست و نیازهاشو درک میکنید. این پتو...
  3. Raha~

Type2 یاری‌گر | Type2

#type2 راجع‌به دنیا چه دیدگاهی داره؟ دنیا پر از آدمایی هست که به کمک من نیاز دارن، من باید بهشون کمک کنم!
  4. Raha~

Type2 یاری‌گر | Type2

یشنهادی به #type2 برای داشتن پاییز بهتر دوستاتون رو برای شام دعوت کنید و کنار شمع های معطر کتاب بخونید.
  5. Amin~

Type2 یاری‌گر | Type2

• مرکز توجه و تمرکز #type2 انیاگرام آیا من مورد نیازم؟ آیا دیگران منو دوست دارن؟
  6. Amin~

Type2 یاری‌گر | Type2

افراد تیپ دو در حالت های روانی مختلف به چه شکلی دیده میشن؟ • حد وسط سلامتی #type2 بخش دوم: اونا بیش از حد صمیمی و مداخله‌گر هستن. تمایل دارن که دیگران بهشون نیاز داشته باشن، بنابراین به اسم عشق به دیگران، در زندگی بقیه افراد مداخله و اونها رو کنترل میکنن. اونا میخوان که بقیه افراد رو به خودشون...
  7. Amin~

Type2 یاری‌گر | Type2

• پیشنهادی به #type2 برای داشتن پاییز بهتر دوستاتون رو برای شام دعوت کنید و کنار شمع های معطر کتاب بخونید.
  8. Amin~

انیاگرام داستان | عاقبت

• داستان عاقبت اولیور: #type2 #2w1 پارت هجدهم: اولیور شانه‌اش را گرفت و محکم فشرد:«بیش‌تر هوای نامزدتو داشته باش پسر! شاید الان رو مخت باشه ولی اگر روزی از دستش بدی جای خالیش رو با تک تک سلول‌هات حس می‌کنی!» نیکولاس سری تکان داد و بلافاصله گفت:«نه اولیور! داستان من با تو فرق داره. شاید منم...
  9. Raha~

Type2 یاری‌گر | Type2

• نقاط ضعف #type2 ❤️‍ بخش دهم: تیپ دو ها در دنیایی زندگی میکنن که شما در اونجا قبل از اینکه دوست داشته بشید، باید مورد نیاز باشید و شما باید ببخشید تا دریافت کنید. از اونجا که اونا فکر میکنن در صورتی که به شما خدمات ندن احتمالا فرصت ادامه معاشرت با شمارو از دست میدن، در نتیجه از صرف زمان و...
  10. mel mel

Type2 یاری‌گر | Type2

دروغی که #type2 به خودش میگه: شما از "از خود گذشتگی" واقعا لذت میبرین و این یکی از ویژگی های اصلی شماست؛ ممکنه خودتون رو فریب بدین و داشتن نیاز شخصی رو اشتباه بدونین، چون می ترسین که بقیه فکر کنن شما آدم خودخواهی هستین و روابطتون به خطر بیفته؛ اما در نهایتِ این ماجرا، نیاز های نادیده گرفته شده...
  11. mel mel

Type2 یاری‌گر | Type2

• وجه تاریک(دارک‌ساید) #type2 چطوریه؟ به دنبال محبت از سمت مردم میگردن، حتی اگه قرار باشه با زور و نقشه برای بدست آوردن این محبتا پیش برن! تیپ دویی‌هایی که اخلاقای ناسالمی به هم میزنن توانایی اینو دارن که مردمو به جون هم یا به جون خودشون بندازن و اطرافیانشونو به بازی بگیرن، تیپ دویی‌های ناسالم...
  12. mel mel

Type2 یاری‌گر | Type2

...◾️. لوسیانو پا وروتی ◾️. باری منی لو ◾️. ریچارد سیمونز ◾️. سامی دیویس جونیور ◾️. پت بون ◾️. داگ هنینگ ◾️. ان لندرز ◾️. فلورانس نایتینگل ◾️. ملانی هامیلتون وایکس در فیلم برباد رفته ◾️. تین وودزمن در فیلم ویزارد اوزی ◾️. تصور کلیشه ای مادر یهودی #type2 #type2w1 #type2w3 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
  13. mel mel

Type2 یاری‌گر | Type2

• عواملی که موجب استرس #type2 میشن پارت اول : ۱ . حس نشدن حضورش توی جمع ۲ . تنهایی به مدت طولانی ۳ . نپذیرفته شدن شخصیتش توسط جامعه ۴ . کم توانی در "نه" گفتن
  14. mel mel

Type2 یاری‌گر | Type2

هر تایپ شبیه کدوم پرنسس #دیزنی میتونه باشه ؟ #type2 Snow white تایپ های دو کمک رسان و مهربونن و با نیازای دیگران هماهنگن و مشتاقن که تأثیر مثبتی رو زندگی بقیه داشته باشن. سفید برفی یه تیپ دوی کلاسیک بود. بعد از اینکه زندگی اون توسط نامادری شرورش خراب شد، اون همچنان نسبت به بقیه مثبت فکر می...
  15. mel mel

انیاگرام فکت‌های کلی تایپ‌های انیاگرام

...قوی تایپ پنج: اسرار آمیز، بدبین، کنجکاو تایپ شش: سخت کوش، وفادار، رازدار تایپ هفت: مشاور، مضطرب، رک تایپ هشت: شوخ، پر قدرت، کاریزماتیک تایپ نه: خجالتی، مورد تحسین، مهربان • #type1 #type4 #type7 #type2 #type5 #type8 #type3 #type6 #type9 #fun #AllTypes ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ıI @Eema_Ennea Iı
عقب
بالا