• کلاس تابستانی پیشنهادی برای #type7 انیاگرام
این افراد به ماجراجویی و تجربههای جدید علاقه دارن. سفرهای علمی، آشپزی یا فعالیتهای خارج از منزل میتونه براشون جذاب باشه
ادامهی: #INFP های #type7
بخش دوم: عاشق ماجراجویی و تجربههای جدیدن و از هر فرصتی برای کشف جاهای جدید و آشنایی با آدمهای جدید استفاده میکنن. اما یه طرف قضیه هم هست؛ اینقدر دنبال تجربههای جدیدن که ممکنه یه کم بیدقت باشن و کارهاشونو نصفه ول کنن. یا مثلا خیلی خوشبینن و ممکنه سختیها و...
این قسمت: #INFP های #type7
این ترکیب، آدمایی رو بهمون میده که هم دلشون میخواد دنیا رو زیباتر ببینن و هم از زندگی لذت ببرن. اونا خیالپردازای قهاری هستن و عاشق اینن که تو دنیای تخیلاتشون گشت بزنن. خیلی خلاقن و از هر فرصتی برای بیان احساساتشون از طریق هنر و خلاقیت استفاده میکنن. این افراد...
افراد تیپ هفت در حالت های روانی مختلف به چه شکلی دیده میشن؟
• حالت ناسالم #type7
بخش دوم: به جای مقابله با اضطراب و سرخوردگی، سراغ امیالی میرن که از کنترل خارجشون میکنه و دچار نوسانات اخلاقی میشن.
افراد تیپ هفت در حالت های روانی مختلف به چه شکلی دیده میشن؟
• حالت ناسالم #type7
بخش اول: دست از تلاش برای فرو نشوندن اضطراب خودشون بر میدارن. کنترل ندارن و نمیدونن چه زمانی باید متوقف بشن. سریع به هرچیزی معتاد میشن و زیاده روی میکنن که البته این کار عواقب ناخوشایندی داره: محروم میمونن، از همه...
• ایام عید #type7 بزرگوار
اون عاشق امتحان کردن چیزهای جدیده، ایام عید به جاهای جدید سفر میکنه، تفریحات جدید انجام میده، اهداف جدید تعیین میکنه، خرید میره و به فعالیتهای جذاب میپردازه.
ـ #type7 تو یه جزیره بی آب و علف:
حتی فکر نبود اینترنت و دوستاش براش وحشتناکه پس با مهمونی گرفتن (بدون مهمون!) و برگزاری اولین لیگ فوتبال نارگیلی تاریخ(بدون بازیکن!) خودشو سرگرم می کنه. خیلی سعی می کنه باور کنه همه چیز خوبه ولی واقعا نیست و تهش با دود درخواست کمک می کنه.☹
• کتاب آموزشی برای #type7
کتاب "دنیای برهان آذری" یک کتاب متفاوت و جالبیه که تیپ هفت میتونه بخونه، این کتاب از جمله کتابهایی هست که میتونه تیپ هفت رو به فکر فرو ببره....
#روز_پدر برای یه #type7
پدر تیپ هفت همش دنبال ماجراجویی و کارای باحاله. ولی بعضی اوقات این حجم از هیجان باعث خسته شدنش میشه. بهش کمک کنید ریلکس کنه و برای ماجراجویی بعدیش انرژی بگیره. میتونید اینکارو با یه ماساژ درست حسابی یا یه برنامهی استخر و سونا انجام بدین. در کل چیزای آرامش دهنده بهترین...
• همکار بودن با یه #type7 چطوریه؟!
بخش اول: تیپ هفتها عاشق فرصتی هستن تا بتونن شغلی مثل شغل آنتونی بوردین، مجری برنامه تلویزیونی غذا و مسافرت به اسم "بخش های ناشناخته" داشته باشن.
بخش دوم: سفر به دور دنیا و جستجو درباره فرهنگهای جدید، آشنا شدن با آدمهای فوقالعاده و خوردن غذاهای عجیب و...
● من یه تیپ هفتی هستم... :)
1. من همیشه اولین نفری هستم که برای ماجراجویی تو آخرین لحظه آماده میشم.
2. خیلی خوشبین هستم.
3. من متعهد شدن رو خیلی دوستندارم.
4. من از ترس از دستدادن رنج میبرم.
#type7