M A H مدیر بازنشسته + عکاس انجمن هنرمند انجمن تاریخ ثبتنام 2/7/22 ارسالیها 723 پسندها 10,043 امتیازها 28,473 مدالها 39 سن 24 سطح 24 9/8/22 #981 نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی… به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد کلمه عشق امضا : M A H
نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی… به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد کلمه عشق
فاطمه آماده نویسنده ادبیات+ نویسنده افتخاری پرسنل مدیریت سرپرست تالار تاریخ ثبتنام 18/4/21 ارسالیها 3,282 پسندها 8,283 امتیازها 36,273 مدالها 28 سطح 19 10/8/22 مدیر #982 Shahan. گفت نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی… به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد کلمه عشق کلیک کنید تا باز شود... یا رب یه خدایی خداییت وانگه به کمال پادشاهیت گر عشق به غایتی رسانم کاو ماند اگرچه من نمانم گرچه ز ش*ر..اب عشق مستم عاشقتر از اینم کنم که هستم ساقی لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : فاطمه آماده
Shahan. گفت نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی… به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد کلمه عشق کلیک کنید تا باز شود... یا رب یه خدایی خداییت وانگه به کمال پادشاهیت گر عشق به غایتی رسانم کاو ماند اگرچه من نمانم گرچه ز ش*ر..اب عشق مستم عاشقتر از اینم کنم که هستم ساقی لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
فاطمه مقدم رو به پیشرفت رو به پیشرفت تاریخ ثبتنام 28/3/22 ارسالیها 182 پسندها 1,152 امتیازها 6,963 مدالها 11 سطح 10 10/8/22 #983 fateme_a گفت یا رب یه خدایی خداییت وانگه به کمال پادشاهیت گر عشق به غایتی رسانم کاو ماند اگرچه من نمانم گرچه ز ش*ر..اب عشق مستم عاشقتر از اینم کنم که هستم ساقی کلیک کنید تا باز شود... ساقی ، گل و سبزه بس طربناک شده است دریاب که هفته ی دگر خاک شده است کلمهی سیاه امضا : فاطمه مقدم
fateme_a گفت یا رب یه خدایی خداییت وانگه به کمال پادشاهیت گر عشق به غایتی رسانم کاو ماند اگرچه من نمانم گرچه ز ش*ر..اب عشق مستم عاشقتر از اینم کنم که هستم ساقی کلیک کنید تا باز شود... ساقی ، گل و سبزه بس طربناک شده است دریاب که هفته ی دگر خاک شده است کلمهی سیاه
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,255 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 12/8/22 #984 فاطمه مقدم گفت ساقی ، گل و سبزه بس طربناک شده است دریاب که هفته ی دگر خاک شده است کلمهی سیاه کلیک کنید تا باز شود... از چرخ به هر گونه همی دار امید وز گردش روزگار میلرز چو بید گفتی که پس از سیاه رنگی نبود پس موی سیاه من چرا گشت سفید شب لطفا امضا : m.sina
فاطمه مقدم گفت ساقی ، گل و سبزه بس طربناک شده است دریاب که هفته ی دگر خاک شده است کلمهی سیاه کلیک کنید تا باز شود... از چرخ به هر گونه همی دار امید وز گردش روزگار میلرز چو بید گفتی که پس از سیاه رنگی نبود پس موی سیاه من چرا گشت سفید شب لطفا
فاطمه مقدم رو به پیشرفت رو به پیشرفت تاریخ ثبتنام 28/3/22 ارسالیها 182 پسندها 1,152 امتیازها 6,963 مدالها 11 سطح 10 15/8/22 #985 m.sina گفت از چرخ به هر گونه همی دار امید وز گردش روزگار میلرز چو بید گفتی که پس از سیاه رنگی نبود پس موی سیاه من چرا گشت سفید شب لطفا کلیک کنید تا باز شود... شب سردیست، هوا منتظر باران است وقت خواب است و دلم پیش تو سرگردان است شب بخیر ای نفست شرح پریشانی من ماه پیشانی من، دلبر بارانی من امضا : فاطمه مقدم
m.sina گفت از چرخ به هر گونه همی دار امید وز گردش روزگار میلرز چو بید گفتی که پس از سیاه رنگی نبود پس موی سیاه من چرا گشت سفید شب لطفا کلیک کنید تا باز شود... شب سردیست، هوا منتظر باران است وقت خواب است و دلم پیش تو سرگردان است شب بخیر ای نفست شرح پریشانی من ماه پیشانی من، دلبر بارانی من
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,255 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 28/8/22 #986 دلبر دلم آنجاست که آن دلبر عیار آنجاست که تماشای دل آنجاست که دلدار آنجاست دوست لطفا امضا : m.sina
M A H مدیر بازنشسته + عکاس انجمن هنرمند انجمن تاریخ ثبتنام 2/7/22 ارسالیها 723 پسندها 10,043 امتیازها 28,473 مدالها 39 سن 24 سطح 24 28/8/22 #987 m.sina گفت دلبر دلم آنجاست که آن دلبر عیار آنجاست که تماشای دل آنجاست که دلدار آنجاست دوست لطفا کلیک کنید تا باز شود... دوست آنست که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی پریشان امضا : M A H
m.sina گفت دلبر دلم آنجاست که آن دلبر عیار آنجاست که تماشای دل آنجاست که دلدار آنجاست دوست لطفا کلیک کنید تا باز شود... دوست آنست که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی پریشان
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,255 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 29/8/22 #988 Shahan. گفت دوست آنست که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی پریشان کلیک کنید تا باز شود... هر که تشویش سر زلف پریشان تو دید تا ابد از دل او فکر پریشان ننشست زلف لطفا امضا : m.sina
Shahan. گفت دوست آنست که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی پریشان کلیک کنید تا باز شود... هر که تشویش سر زلف پریشان تو دید تا ابد از دل او فکر پریشان ننشست زلف لطفا
M.Fakher مدیر بازنشسته + نویسنده انجمن نویسنده انجمن تاریخ ثبتنام 17/6/19 ارسالیها 2,579 پسندها 38,798 امتیازها 66,873 مدالها 40 سن 22 سطح 36 3/1/23 #989 m.sina گفت هر که تشویش سر زلف پریشان تو دید تا ابد از دل او فکر پریشان ننشست زلف لطفا کلیک کنید تا باز شود... بشنو از ایمان که میگوید آواز بلند با دو زلف کافرت کایمان مبادا بی شما خداحافظی امضا : M.Fakher
m.sina گفت هر که تشویش سر زلف پریشان تو دید تا ابد از دل او فکر پریشان ننشست زلف لطفا کلیک کنید تا باز شود... بشنو از ایمان که میگوید آواز بلند با دو زلف کافرت کایمان مبادا بی شما خداحافظی
Narges Movahedi کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 25/1/19 ارسالیها 278 پسندها 5,970 امتیازها 21,133 مدالها 12 سطح 12 3/1/23 #990 M.Fakher گفت بشنو از ایمان که میگوید آواز بلند با دو زلف کافرت کایمان مبادا بی شما خداحافظی کلیک کنید تا باز شود... به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد که تو رفتی و دلم ثانیهای بند نشد خزان امضا : Narges Movahedi
M.Fakher گفت بشنو از ایمان که میگوید آواز بلند با دو زلف کافرت کایمان مبادا بی شما خداحافظی کلیک کنید تا باز شود... به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد که تو رفتی و دلم ثانیهای بند نشد خزان