HANIN مدیر تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر تالار موسیقی تاریخ ثبتنام 30/5/23 ارسالیها 1,267 پسندها 1,028 امتیازها 10,373 مدالها 11 سطح 10 2/6/23 مدیر #521 m.sina گفت نمیدانم چه میخواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته است در تنگ قفس باز است وافسوس که بال مرغ آوازم شکسته است کلیک کنید تا باز شود... تو رو دیدم و دلم ذره ذره ذره واسه تو میره ولی تو یذره نمیخوای که بمونی با دلمو هی میگی میزارمت میرمو ای وای! امضا : HANIN
m.sina گفت نمیدانم چه میخواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته است در تنگ قفس باز است وافسوس که بال مرغ آوازم شکسته است کلیک کنید تا باز شود... تو رو دیدم و دلم ذره ذره ذره واسه تو میره ولی تو یذره نمیخوای که بمونی با دلمو هی میگی میزارمت میرمو ای وای!
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,234 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 2/6/23 #522 چه چیزی تو عمق چشاته که من یک نگاه تو رو به دنیا نمیدم که بعد از تماشای چشمایتو از زمین و زمان عاشقانه بریدم امضا : m.sina
چه چیزی تو عمق چشاته که من یک نگاه تو رو به دنیا نمیدم که بعد از تماشای چشمایتو از زمین و زمان عاشقانه بریدم
Azadeh✿ کاربر سایت کاربر سایت تاریخ ثبتنام 31/5/23 ارسالیها 97 پسندها 2,111 امتیازها 11,453 مدالها 8 سن 29 سطح 9 3/6/23 #523 m.sina گفت چه چیزی تو عمق چشاته که من یک نگاه تو رو به دنیا نمیدم که بعد از تماشای چشمایتو از زمین و زمان عاشقانه بریدم کلیک کنید تا باز شود... من احساسیو کارای تو کشتن تو کاری کردی که هیچکس نکرد با من امضا : Azadeh✿
m.sina گفت چه چیزی تو عمق چشاته که من یک نگاه تو رو به دنیا نمیدم که بعد از تماشای چشمایتو از زمین و زمان عاشقانه بریدم کلیک کنید تا باز شود... من احساسیو کارای تو کشتن تو کاری کردی که هیچکس نکرد با من
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,234 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 3/6/23 #524 Azadeh Derikvandi گفت من احساسیو کارای تو کشتن تو کاری کردی که هیچکس نکرد با من کلیک کنید تا باز شود... اگه حال میپرسی این حالمه گذشتم مثل سایه دنبالمه نشستم هوات از سرم بپره نشستم که این سالها بگذره امضا : m.sina
Azadeh Derikvandi گفت من احساسیو کارای تو کشتن تو کاری کردی که هیچکس نکرد با من کلیک کنید تا باز شود... اگه حال میپرسی این حالمه گذشتم مثل سایه دنبالمه نشستم هوات از سرم بپره نشستم که این سالها بگذره
HANIN مدیر تالار موسیقی پرسنل مدیریت مدیر تالار موسیقی تاریخ ثبتنام 30/5/23 ارسالیها 1,267 پسندها 1,028 امتیازها 10,373 مدالها 11 سطح 10 3/6/23 مدیر #525 m.sina گفت اگه حال میپرسی این حالمه گذشتم مثل سایه دنبالمه نشستم هوات از سرم بپره نشستم که این سالها بگذره کلیک کنید تا باز شود... هی از دستت پیله میشم از قصد بهت میگی نمیخوای کوتاه نمیای ولی دلو دادم دستت امضا : HANIN
m.sina گفت اگه حال میپرسی این حالمه گذشتم مثل سایه دنبالمه نشستم هوات از سرم بپره نشستم که این سالها بگذره کلیک کنید تا باز شود... هی از دستت پیله میشم از قصد بهت میگی نمیخوای کوتاه نمیای ولی دلو دادم دستت
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,234 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 3/6/23 #526 Ghalb گفت هی از دستت پیله میشم از قصد بهت میگی نمیخوای کوتاه نمیای ولی دلو دادم دستت کلیک کنید تا باز شود... ترس ترسم از دست تو بوده برای خواستن عشقم نیاد اون روزی که دیره، واسه داشتن عشقم، نیاد امضا : m.sina
Ghalb گفت هی از دستت پیله میشم از قصد بهت میگی نمیخوای کوتاه نمیای ولی دلو دادم دستت کلیک کنید تا باز شود... ترس ترسم از دست تو بوده برای خواستن عشقم نیاد اون روزی که دیره، واسه داشتن عشقم، نیاد
زهرا؛ مدیر بازنشسته ورزش + طراح انجمن طراح انجمن تاریخ ثبتنام 11/7/20 ارسالیها 4,935 پسندها 15,146 امتیازها 54,873 مدالها 24 سطح 25 3/6/23 #527 m.sina گفت ترس ترسم از دست تو بوده برای خواستن عشقم نیاد اون روزی که دیره، واسه داشتن عشقم، نیاد کلیک کنید تا باز شود... دل به دل راه داره دیدی قلبت هنوز جا داره امضا : زهرا؛
m.sina گفت ترس ترسم از دست تو بوده برای خواستن عشقم نیاد اون روزی که دیره، واسه داشتن عشقم، نیاد کلیک کنید تا باز شود... دل به دل راه داره دیدی قلبت هنوز جا داره
☆BARUN☆ کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 16/12/18 ارسالیها 294 پسندها 6,838 امتیازها 21,773 مدالها 14 سن 25 سطح 13 3/6/23 #528 ZAHRA.ART گفت دل به دل راه داره دیدی قلبت هنوز جا داره کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موتو ب دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی ک چشماتو نبینم امضا : ☆BARUN☆
ZAHRA.ART گفت دل به دل راه داره دیدی قلبت هنوز جا داره کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موتو ب دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی ک چشماتو نبینم
زهرا؛ مدیر بازنشسته ورزش + طراح انجمن طراح انجمن تاریخ ثبتنام 11/7/20 ارسالیها 4,935 پسندها 15,146 امتیازها 54,873 مدالها 24 سطح 25 3/6/23 #529 ☆BARUN☆ گفت هنوزم یه تار موتو ب دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی ک چشماتو نبینم کلیک کنید تا باز شود... میخوام من این آهنگو به تو تقدیم کنم تو رو از همه تفریق کنم با تو جمع شم خوشی هامو تقسیم کنم امضا : زهرا؛
☆BARUN☆ گفت هنوزم یه تار موتو ب دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی ک چشماتو نبینم کلیک کنید تا باز شود... میخوام من این آهنگو به تو تقدیم کنم تو رو از همه تفریق کنم با تو جمع شم خوشی هامو تقسیم کنم
☆BARUN☆ کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 16/12/18 ارسالیها 294 پسندها 6,838 امتیازها 21,773 مدالها 14 سن 25 سطح 13 3/6/23 #530 ZAHRA.ART گفت میخوام من این آهنگو به تو تقدیم کنم تو رو از همه تفریق کنم با تو جمع شم خوشی هامو تقسیم کنم کلیک کنید تا باز شود... من واسه چشمات دل تنگم اره میترسم بد شده انگاری اره من میترسم امضا : ☆BARUN☆
ZAHRA.ART گفت میخوام من این آهنگو به تو تقدیم کنم تو رو از همه تفریق کنم با تو جمع شم خوشی هامو تقسیم کنم کلیک کنید تا باز شود... من واسه چشمات دل تنگم اره میترسم بد شده انگاری اره من میترسم