Amin~ کاربر قابل احترام سطح 52 تاریخ ثبتنام 6/1/22 ارسالیها 14,014 پسندها 50,133 امتیازها 96,915 مدالها 163 21/5/24 نویسنده موضوع #1 من بال ندارم اما پرواز می کنم، دندان ندارم اما گاز می گیرم. من چی هستم؟ جواب: جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Amin~
من بال ندارم اما پرواز می کنم، دندان ندارم اما گاز می گیرم. من چی هستم؟ جواب: جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Anoosh. کاربر فعال سطح 9 تاریخ ثبتنام 14/10/25 ارسالیها 761 پسندها 1,191 امتیازها 7,973 مدالها 10 سه شنبه ساعت 21:03 #2 Amin~ گفت من بال ندارم اما پرواز می کنم، دندان ندارم اما گاز می گیرم. من چی هستم؟ جواب: *** Hidden text: cannot be quoted. *** کلیک کنید تا باز شود... من بدون اینکه لایک اجباری بزنم خودم جوابشو میدونم پاسخ این معما فشنگ (یا گلوله) است. این معما به این دلیل است که فشنگ بال و دندان ندارد، اما: پرواز میکند: با سرعت بسیار زیاد از تفنگ خارج شده و در هوا حرکت میکند. گاز میگیرد (اصطلاح): به هدف برخورد کرده و به آن آسیب میزند.
Amin~ گفت من بال ندارم اما پرواز می کنم، دندان ندارم اما گاز می گیرم. من چی هستم؟ جواب: *** Hidden text: cannot be quoted. *** کلیک کنید تا باز شود... من بدون اینکه لایک اجباری بزنم خودم جوابشو میدونم پاسخ این معما فشنگ (یا گلوله) است. این معما به این دلیل است که فشنگ بال و دندان ندارد، اما: پرواز میکند: با سرعت بسیار زیاد از تفنگ خارج شده و در هوا حرکت میکند. گاز میگیرد (اصطلاح): به هدف برخورد کرده و به آن آسیب میزند.