- تاریخ ثبتنام
- 4/8/21
- ارسالیها
- 6,206
- پسندها
- 39,569
- امتیازها
- 84,376
- مدالها
- 77
به شخصه شاید با خیلیا بگو بخند کنم ولی کافیه بحث اعتماد پیش بیاد، راه خیلی درازی تا اعتماد هست و به آسونی اعتماد نمیکنم.شما هم مثل تایپهای intj دیر اعتماد میکنید؟
اینکه از اعتمادم سوء استفاده نکنن و چیزایی که واسم ارزش دارن رو زیر سوال نبرن؛ از حاشیه رفتن پرهیز کنن و...خط قرمزاتون چه تو رابطهی عاطفی و چه تو رابطه دوستی چیه؟
من که شب رو ترجیح میدم؛کدوم وقت از شبانه روز رو ترجیح میدین؟
معمولا ناراحتی تون رو چجوری بروز میدین؟
به شخصه خیلی سخت اعتماد میکنم شاید با طرف حالا راحت حرف بزنم وبخندم ولی اعتماد نه خیلی سخت اعتماد میکنمشما هم مثل تایپهای intj دیر اعتماد میکنید؟
اگه بخوام کلا بگم دروغ میشه ایکه بهم اعتماد نداشته باشه و دروغ بگه رومخم میره و اره دیگهخط قرمزاتون چه تو رابطهی عاطفی و چه تو رابطه دوستی چیه؟
شب رو ترجیح میدمکدوم وقت از شبانه روز رو ترجیح میدین؟
آره یه دایره خیلی محدود از آدما دارم که بهشون اعتماد دارمشما هم مثل تایپهای intj دیر اعتماد میکنید؟
وقتی مشکلی با من داره به جای اینکه به خودم بگه بره پشت سرم به دیگران بگهخط قرمزاتون چه تو رابطهی عاطفی و چه تو رابطه دوستی چیه؟
قطعا شبکدوم وقت از شبانه روز رو ترجیح میدین؟
تو دنیای واقعی کلا ممکنه فرد گوشه گیری به نظر بیایم ولی تو مجازی خیلی فعالیمشما هم مثل تایپهای intj دیر اعتماد میکنید؟
عاطفی که شک دارمخط قرمزاتون چه تو رابطهی عاطفی و چه تو رابطه دوستی چیه؟
احتمالا میزان تمایلم به خوندن هرگونه کتابی جزء کتابای درسیماگر بخواید یه چیز رو تو خودتون تغییر بدید اون چیه؟