باسلام یه رمانی خیلی وقت پیش خوندم که دختره اسمش یادم نیست با یه پسر که برادر دوقلو داشته نامزد میکنه بعد اون یکی برادر هم عاشقش'میشه دختره تو یه حادثه حافظش رو از دست میده همراه با پدرش میره خارج از کشور برا درمان که اونجا گم میشه که یه خانواده ایرانی اونجا پیداش میکنن بااونا زندگی میکنه بعد میان ایران یهو خانواده نامزدش رو میبینه بعد حافظش برمیگرده
رمان در مورد دختری است که پدر ومادر وبرادرش را به خاطر دشمن پدرش از دست میده به نحوی که اون دشمن داخل ماشینشون بمب میگذارد و خودش به طور شانسی نجات پیدا میکنه و در همون حین که دشمن پدرش میخواد اون را هم بکشه دوست پدرش اون را نجات میدهد و به فرزندی میگیرد ولی این دوست پدرش یه پسر داره که میخواد به دختره دست درازی کنه در همون حین استاد دانشگاهش که در واقع پلیس هست ومامور شده تا در مورد قتل خانواده دختره اطلاعات جمع کنه و اسمش آرمان هست دختره را نجات میده وپیش خودش نگه میداره ولی بعد از یه مدت دعواشون میشه و دختره مجبور میشه با وجود تهدید ها بسیار به خانه پدریش برگرده البته آخر رمان را نمیدانم چون به صورت آنلاین میخواندم
راستش یه رمانیی بود ترسناک بود فک کنم نمیدونم شایدم نبود اما...
داخلش از نوزاد آبی حرف زده بودن ینی یه دختره یا یه زنه بود فک کنم که نوزاد آبی رو توی حموم احضار کرد
میشه بگید اسمش چی بود؟
خیلی وقته دنبالشم
سلام دوستان
یک رمانی بود که مادر دختره میمیره وپدرش دوباره ازدواج میکنه و بچه دار میشه..دختره عاشق یه پسری میشه که بعدا میفهمه پسره قراره با خواهرش (دختر پدرش و نامادریش)ازدواج کنه..دختره از خونه ش رفته و مستاجر یه پیرزن شده..بعدا با دوستش به یه مسافرتی میرن که اونجا کیفشونو میزنن..اخرش هم به یه پسری به اسم عادل میرسه
خیلی خیلی ممنون میشم اگه اسم این رمانو میدونید بهم بگید
سلام
یه رمان طنز انلاین از کاربران خودمون بود اسمشو فراموش کردم اما اسم دختره غنچه بود و اضافه وزن داشت،اسم پسره هم غلام بود
ممنون میشم اسم رمان یا لینکشو برام بفرستین