مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Ginny Weasly*.*

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/9/19
ارسالی‌ها
20
پسندها
1,858
امتیازها
16,913
سطح
0

Constantine

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
20/10/19
ارسالی‌ها
88
پسندها
728
امتیازها
3,753
مدال‌ها
7
سطح
7

لعنتی
کسی تا الان نگفته:banghead::banghead::a050::a050::a050:

امضا : Constantine
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] sana_pat

Constantine

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
20/10/19
ارسالی‌ها
88
پسندها
728
امتیازها
3,753
مدال‌ها
7
سطح
7

باسلام
دنبال یه رمان میگردم اسمش یادم نیست
یه رمان بود دختره خانوادش پول دار بود دوتا عموی دوقلو ی مجرد جوون داشت که یکیی از عمو ها عاشق دختره یعنی برادر زادش میشه وقتی عموی دختره به پدرش میگه من دخترتو میخوام پدره باهاشون لج میکنه وعصبانی میشه . تاهمین جاشو یادمه ممنون میشم بگید اسم رمانه چیه.
خواهش میکنم هر کی میدونه اسم رمانه چیه بگه خیلی درگیرشم. ممنون میشم

Constantine

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
20/10/19
ارسالی‌ها
88
پسندها
728
امتیازها
3,753
مدال‌ها
7
سطح
7

Khanoom goli

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
6/11/19
ارسالی‌ها
7
پسندها
10
امتیازها
33
سطح
0

سلام من دنبال یه رمانی میگردم که پلیسی بود اسم دختره فک کنم شیده بود یه بابای خلافکاری داشت که دختره نمیدونست خلافکاره بعدیه همسایه واسشون اومد که پسره پلیس بود واومد خواستگاره دختره اما شغلش روبه دختره دروغ گفت اگرکسی اسمشومیدونه لطفا بگه
یکی دیگشم یه رمان اسم دختره گلسابودوبه یه پسری علاقه داشت بابای دختره هم قاضی بودوپسره همکارباباش که اسمش یاسین بود اومدخواستگاریش وباهم ازدواج کردندو باهم مشکل پیداکردند ممنون میشم اسم این دوتارمان رواگه کسی میدونه بهم بگه

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام من دنبال یه رمانی میگردم که پلیسی بود اسم دختره فک کنم شیده بود یه بابای خلافکاری داشت که دختره نمیدونست خلافکاره بعدیه همسایه واسشون اومد که پسره پلیس بود واومد خواستگاره دختره اما شغلش روبه دختره دروغ گفت اگرکسی اسمشومیدونه لطفا بگه
یکی دیگشم یه رمان اسم دختره گلسابودوبه یه پسری علاقه داشت بابای دختره هم قاضی بودوپسره همکارباباش که اسمش یاسین بود اومدخواستگاریش وباهم ازدواج کردندو باهم مشکل پیداکردند ممنون میشم اسم این دوتارمان رواگه کسی میدونه بهم بگه
اولی عشق برنامه ریزی شده هست

یاسی_۴۵

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/11/19
ارسالی‌ها
7
پسندها
7
امتیازها
3
سطح
0

سلام دوستان
چند سال پیش یه رمان میخوندم که دختر و پسره هم دیگه رو دوست داشتن ولی پسره دختر باز بوده و به دختره خ**یا*نت میکنه و دختره نمیبخشتش پسره هم می ره خارج اونجا یه اهنگ میده بیرون برای دختره یه تیکه آهنگها هم بارون که بارید بود بعد پسره رو تو ماهواره میارن دختره زنگ میزنه به برنامه و پسره بر میگرده پیشش
ممنون میشم اسمش رو بهم بگید فکر کنم اسمش هم یه چیزی تو مایه ها یه گناه و هوس و اینا داشت
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام دوستان
چند سال پیش یه رمان میخوندم که دختر و پسره هم دیگه رو دوست داشتن ولی پسره دختر باز بوده و به دختره خ**یا*نت میکنه و دختره نمیبخشتش پسره هم می ره خارج اونجا یه اهنگ میده بیرون برای دختره یه تیکه آهنگها هم بارون که بارید بود بعد پسره رو تو ماهواره میارن دختره زنگ میزنه به برنامه و پسره بر میگرده پیشش
ممنون میشم اسمش رو بهم بگید فکر کنم اسمش هم یه چیزی تو مایه ها یه گناه و هوس و اینا داشت
رمان هوس و گرما رو چک کنید

Aina_Z7

سرپرست درسی، دانشجویی و کامپیوتر
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
21/8/18
ارسالی‌ها
1,365
پسندها
57,627
امتیازها
60,572
مدال‌ها
29
سطح
39

• مدیر
باسلام
دنبال یه رمان میگردم اسمش یادم نیست
یه رمان بود دختره خانوادش پول دار بود دوتا عموی دوقلو ی مجرد جوون داشت که یکیی از عمو ها عاشق دختره یعنی برادر زادش میشه وقتی عموی دختره به پدرش میگه من دخترتو میخوام پدره باهاشون لج میکنه وعصبانی میشه . تاهمین جاشو یادمه ممنون میشم بگید اسم رمانه چیه.
خواهش میکنم هر کی میدونه اسم رمانه چیه بگه خیلی درگیرشم. ممنون میشم
عشق ممنوعه فکر کنم

یاسی_۴۵

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/11/19
ارسالی‌ها
7
پسندها
7
امتیازها
3
سطح
0

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.