مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nor

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/11/19
ارسالی‌ها
3
پسندها
7
امتیازها
0
سطح
0

سلام من اسم رماني رو ميخواستم كه دختره اسمش سمانه است و يك شب دزد به خونه شون مياد و موبايل كيف پر از پول رو داخل ماشين پدرش ميزاره و سمانه موبايلو پيدا ميكنه روشن ميكنه تا موبايل مال كسي به نام اميد و

ریان

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
10/11/19
ارسالی‌ها
5
پسندها
1
امتیازها
3
سطح
0

سلام دنبال رمانی هستم که دختره با مادرش خونه عموش زندگی میکردن مادره میمیره دختره با مسر عموش عاشق همن میخوان فرار کنن عموش میفهمه نمیزاره و دختره خونه عموش مثلا خدمتکار زندگی میکنه اذیت ش میکنن بعد که عموش میمیره دختره میره ارث ش میگیره درسش ادامه میده و مغازه طلا فروشی دست دوم میخره بعد با پسر عموش سر خرید یه زمین به مشکل میخورن و بعد یک مدت باز هم میبینن اخرش باهم ازدواج میکنن پایان خوشه اسم این رمان کی میدونه ممنون میشم بگید
کسی اسمش نمیدونه کمک کنه لطفا

nor

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/11/19
ارسالی‌ها
3
پسندها
7
امتیازها
0
سطح
0

سلام من اسم رماني رو ميخواستم كه دختره اسمش سمانه است و يك شب دزد به خونه شون مياد و موبايل كيف پر از پول رو داخل ماشين پدرش ميزاره و سمانه موبايلو پيدا ميكنه روشن ميكنه تا موبايل مال كسي به نام اميد و
لطفا كسي اسمشو ميدونه بگه

asal84

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/11/19
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

سلام. یه رمان بود خلاصه اش در مورد یه دختر و پسری بود که عاشق هم شدن ولی بخاطر اختلاف سنی که داشتن باهم ازدواج نکردند وهرکودوم با یه فرد دیگه ای ازدواج میکنن بعد از چند وقت هم میفهمن که همسراشون باهمن و دست اخر به هم میرسند . لطفا اگه کسی اسم این رمان رو میدونه بگه خیلی مهمه.

Mona sarab

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
12/11/19
ارسالی‌ها
5
پسندها
11
امتیازها
33
سطح
0

سلام من دنبال رمانی هستم ک نمیدونم اسمش چیه؟داستان درباره ی خانم ک ازدواج کرده و ی بچه داره میخواد بره عروسی خواهرشوهرش سوار اتوبوس ک میشه ی دختره میاد کنار میشینه ایست بازرسی ک میشه توی ساک بچه خانمه مواد مخدر پیدا میکنن و اون خانومو بازداشت میکنن افسر این پرونده هم ی سرگرده ک اسمش کیانمهر،بعد مدتی شوهر خانومه ازش جدا میشه،روز دادگاهی خانومه ک میرسه وقتی میخواد سوار ماشین بشه همراه اون سرگرده بهشون تیراندازی میشه اونا رو گروگان میگیرن و اتفاقاتی میوفته ک مجبور میشن این دو ب هم محرم بشن لطفا اسم رومانو اگه میدونید بهم بگید

ریان

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
10/11/19
ارسالی‌ها
5
پسندها
1
امتیازها
3
سطح
0

سلام دنبال رمانی هستم که دختره با مادرش خونه عموش زندگی میکردن مادره میمیره دختره با مسر عموش عاشق همن میخوان فرار کنن عموش میفهمه نمیزاره و دختره خونه عموش مثلا خدمتکار زندگی میکنه اذیت ش میکنن بعد که عموش میمیره دختره میره ارث ش میگیره درسش ادامه میده و مغازه طلا فروشی دست دوم میخره بعد با پسر عموش سر خرید یه زمین به مشکل میخورن و بعد یک مدت باز هم میبینن اخرش باهم ازدواج میکنن پایان خوشه اسم این رمان کی میدونه ممنون میشم بگید
این فهمیدم خودم اسمش مانی ماه

ریان

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
10/11/19
ارسالی‌ها
5
پسندها
1
امتیازها
3
سطح
0

سلام یه رمان خوندم اسمش یادم نیست
دختره برای دزدی فکرکنم میره خونه پسره که مجبور میشه باهاش ازدواج کنه کلا اتفاقاتی میفته اخرای رمان تولد بچشونه بابای بچه نمیاد تولد بچه ش دختره میره دنبالش پسره م**س.ت کرده اخرش اونجا بهم اعتراف میکنن عاشق همن چون پسره فکر میکرده دختره عاشق یکی دیگش و دوستش نداشته
اینو بهم بگید اسمش لطفا

.fateme__Azar__

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/1/19
ارسالی‌ها
65
پسندها
9,652
امتیازها
26,778
مدال‌ها
9
سطح
15

سلام.
خلاصه رمانی ک دنبالشم
یه دختر بود به اسم ریحانه ک مادرشم میمیره و عموش اونو میفروشه به یه قاچاقچی.بعد پلیسا نجاتش میدن اونم میره خونه یه زنومرد پیر که بعد میفهمه پدربزرگو مادربزرگ اون پلیسین ک نجاتش داده و اسمش امیر بود و عاشق هم میشنو ازدواج میکنن بعد مدتی میفهمن بابای پسره ک پلیس بودرو بابای دختره کشته و دچار مشکل میشن...

qrazi laver

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/8/19
ارسالی‌ها
968
پسندها
7,711
امتیازها
28,673
مدال‌ها
3
سطح
4

• محروم
سلام دنبال یه رمان میگردم دختره یه شب تویه یه مهمونی یه خالکوبی پشتش به وجود میاد بعدش میشه فرشته مرگو بعدم وارد گروه خون آشام هایه سفید میشه رئیس اون گروهم عاشق این دختره میشه دختره هم همینطور بعدم در پایان باهم ازدواج میکنن.اسم دختره فکنم مینو بود پسره هم یچی تو مایه های کیان یا کیارش بود ممنون میشم اسمشو بگید
پرنیان شب مینو فرشته مرگه و کیان هم خوناشام چندین و چند سالس بعد مینو هم مجبور میشه خوناشام شه بعد کیان ازش خاستگاری میکنه باهم ازدواج میکنن من 8 بار خوندمش بس که قشنگه

امضا : qrazi laver

Ginny Weasly*.*

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/9/19
ارسالی‌ها
20
پسندها
1,858
امتیازها
16,913
سطح
0

پرنیان شب مینو فرشته مرگه و کیان هم خوناشام چندین و چند سالس بعد مینو هم مجبور میشه خوناشام شه بعد کیان ازش خاستگاری میکنه باهم ازدواج میکنن من 8 بار خوندمش بس که قشنگه
واقعا خیلی قشنگه
آره پیداش کردم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.