مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SH _ Z

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/12/19
ارسالی‌ها
47
پسندها
99
امتیازها
103
سطح
0

سلام یه رمان خوندم اسمش یادم نیست
دختره برای دزدی فکرکنم میره خونه پسره که مجبور میشه باهاش ازدواج کنه کلا اتفاقاتی میفته اخرای رمان تولد بچشونه بابای بچه نمیاد تولد بچه ش دختره میره دنبالش پسره م**س.ت کرده اخرش اونجا بهم اعتراف میکنن عاشق همن چون پسره فکر میکرده دختره عاشق یکی دیگش و دوستش نداشته
سلام
اسم رمان پناه اجباری فکر کنم باشه

حنانه گلی

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
19/12/19
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام یه رمانی رو 17سال پیش خوندم اسمشو یادم نمیاد یه دختریه پولداره اسم باباش حبیبه فک کنم دوستش المیرا یه پسرخاله ای داره به نام علی دانشجو وضع مالیشون خیلی معمولیه خانواده ی مذهبین علی میاد خونه دختره بهش فیزیک وریاضی یاد میداده برا امتحان نهایی یا کنکور بعد عاشق هم میشن پسره ازش می خواد روسری بپوشه بعدها رابطشون بهم می خوره ودختره با شخصی به نام شاهرخ نامزد میشه و بنا به دلایلی عقد شون بهم میخوره دختره گریه کنان میره طرف خیابون با ماشین تصادف می کنه از قضا راننده ماشین علی بوده

فاطم

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
18/2/19
ارسالی‌ها
6,888
پسندها
45,844
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
سطح
39

Latifeh1377

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
20/12/19
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

دنبال نام رمانی میگردم که دختره روی بدنش یه خالکوبی درست میشه و تبدیل به فرشته مرگ میشه پسره هم خون اشامه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Niyosha22

Hadis gg

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
5/7/17
ارسالی‌ها
5
پسندها
11
امتیازها
33
سطح
0

Hadis gg

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
5/7/17
ارسالی‌ها
5
پسندها
11
امتیازها
33
سطح
0

رمان راجب دختریه که بعد از خودکشی پدرش میره پیش دوست پدرش زندگی می کنه ک ظاهرا دوست پدرش وکیل بوده و بعد از مرگ زنش از دختره می خواد ک صیغش شه دختره هم از اون جایی ک دیگ کسی رو
نداشته بره پیشش قبول می کنه نمی دونم دقیقا اما فک میکنم دختره هم بعد وکیل میشه نقش پسر داستان اسمش باید اریانا هست ک قبلا تو دانشگاه دختره میشناختتش و اولین بار وقتی اسم پسره رو میگن دختره میخنده پسره هم فک میکنه ک دختره ب اسمش خندیده

8080shima

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
20/12/19
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

سلام
رمان راجب دختریه ک به خاطر اینکه پول درمان پدرش رو جور کنه با رییس بیمارستانی ک پدرش در اون بستری شده ازدواج میکنه بعد از چند سال ک از ازدواج شون میگذره پسره به دختره خ**یا*نت میکنه و طلاقش میده یه پسر بچه 5ساله هم داشتن ک شوهرش سرپرستیشو میده به دختره بعد از اونم دیگه نمیاد دیدن بچش دختره هم وضع مالی خوبی نداشته و با مامان باباش زندگی میکنه بعد از یه مدتی تو یه شرکت کار میکنه و رییس شرکت هم که یه دختر کوچیک داشته و زنش مرده بهش پیشنهاد ازدواج میده باهم ازدواج صوری میکنن به خاطر بچه هاشون مرده هم از دختر خودش متنفر بوده چون از همسر خودش نبوده از معشوقش بوده خلاصه بعد از چندین سال اینا بالاخره عاشق هم میشن
کسی اسمشو میدونه؟
اسم پسر دختره هم رایان بود
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Sari

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
5/12/19
ارسالی‌ها
27
پسندها
22
امتیازها
40
سطح
0

سلام من دنبال یه رمان هستم که پسره زنشو به خاطر حجابش به تحریک یه دختر دیگه طلاق میده و با اون دختره ازدواج میکنه بعد شب عروسی میفهمه دختره حاملس و سرش کلاه گذاشته زنشم بعد از جدایی میره خارج و بعد از ۵ سال برمیگرده خواهش میکنم راهنمایی کنید
دوستان واقعا کسی اسم این رمانو نمیدونه ؟؟ خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم

پرینز

مدیر بُعد میانه + ناظر رمان
پرسنل مدیریت
مدیر بُعد میانه
تاریخ ثبت‌نام
21/5/19
ارسالی‌ها
5,382
پسندها
14,508
امتیازها
54,473
مدال‌ها
24
سطح
21

• مدیر
سلام
رمان درباره مردی به ایم سیاوش که خیلی سختی کشیده در همین موقعخدمتکاری وارد خونه اش میشه به نام رعنا که باعث میشه کمی به خودش بیاد
همین را فقط یادمه

امضا : پرینز
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.