سلام دنبال رمانی با این مضمون می گردم
دختری سالها قبل به عنوان خون بس(اگه اشتباه نکنم) به یکی از پسرای قبیله داده میشه بعد از مدتی که بار دار میشه پسره به خارج از کشور میره ،مادرش که تهرانی بوده دختر رو پیدا می کنه و بعد از به دنیا آوردن بچه ش اون پسر بچه رو به نام خودش وهمسرش به فرزندی میگیره و اون دختر فکر میکنه بچه ی خودش مرده و این پسر برادرشه .دختره با شخصی در فضای مجازی آشنا میشه و گاهی براش درد دل می کرده بعدها معلوم میشه همسر سابقش بوده و ......
سلام من دنبال رمانی هستم ک نمیدونم اسمش چیه؟داستان درباره ی خانم ک ازدواج کرده و ی بچه داره میخواد بره عروسی خواهرشوهرش سوار اتوبوس ک میشه ی دختره میاد کنار میشینه ایست بازرسی ک میشه توی ساک بچه خانمه مواد مخدر پیدا میکنن و اون خانومو بازداشت میکنن افسر این پرونده هم ی سرگرده ک اسمش کیانمهر،بعد مدتی شوهر خانومه ازش جدا میشه،روز دادگاهی خانومه ک میرسه وقتی میخواد سوار ماشین بشه همراه اون سرگرده بهشون تیراندازی میشه اونا رو گروگان میگیرن و اتفاقاتی میوفته ک مجبور میشن این دو ب هم محرم بشن لطفا اسم رومانو اگه میدونید بهم بگید
سلام بچه ها .من دنبال یک رمانی هستم که یک دختری هست با پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی میکنه وقتی هجده ساله میشه باید بره کره و پیش پدربزرگ پدرش زندگی کنه .درست یادم نیست فکر کنم با یک پسر اسپانیایی ازدواج میکنه .اگه کسی اسم این رمان میدونه لطفا به من بگه
سلام بچه ها .من دنبال یک رمانی هستم که یک دختری هست با پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی میکنه وقتی هجده ساله میشه باید بره کره و پیش پدربزرگ پدرش زندگی کنه .درست یادم نیست فکر کنم با یک پسر اسپانیایی ازدواج میکنه .اگه کسی اسم این رمان میدونه لطفا به من بگه
سلام وقتتون بخیر
یه رمانی هست که دختر مهندس عمران و بازیکن والیبال ،دورگه ایرانی و ترک و دوقلوهای خواهرشو بزرگ میکنه فکر میکنم یه برادر داشت که اسمش ارس بود برادرشو بخاطر قتل پدرش اعدام کردن تو یه شرکتی کار میکنه که فکر کنم فامیلی رئیسش محبی بود
اگه کسی خونده لطفا راهنمایی کنه
سلام وقتتون بخیر
یه رمانی هست که دختر مهندس عمران و بازیکن والیبال ،دورگه ایرانی و ترک و دوقلوهای خواهرشو بزرگ میکنه فکر میکنم یه برادر داشت که اسمش ارس بود برادرشو بخاطر قتل پدرش اعدام کردن تو یه شرکتی کار میکنه که فکر کنم فامیلی رئیسش محبی بود
اگه کسی خونده لطفا راهنمایی کنه