مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Banafshe

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
560
پسندها
2,896
امتیازها
14,773
مدال‌ها
12
سطح
12

دوستان کسی رمانی که گفتم نمی شناخت ، دکتر توی یک آزمایشگاه کار می کنه و به خاطر پدرش که توی زندانه با پسر خانواده ازداوج می کنه پسره همش کتکش می زده تا در آخر عاشقش میشه
پروفایل‌تون رو چک کنید.

امضا : Banafshe

roodabeh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/1/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام من دنبال یه رمانم یه دختره میره پرستار یه مرد سن بالای پولدار میشه که مرده بداخلاقه و خودش یه دختریو دوس داره که دختره ولش کرده رفته خارج و مرده میخاد بره پیش دختره و این دختره پرستارشو خیلی اذیت میکنه ولی دختره خیلی مظلومه اخرشم مرده میره خارج از کشور و اونجا میفهمه عاشق پرستارش بوده کسی اسمشو میدونه؟

M_hosseini

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
14/8/19
ارسالی‌ها
150
پسندها
1,932
امتیازها
11,563
سطح
0

سلام من دنبال یه رمانی ام که چند وقت پیش توی سایت یکمشو خوندم
راجب پسری بود که جرم بزرگی داشت فک میکنم جرمش راجب کارای سیاسی بود. بی گناه بود اما نمیتونست ثابت کنه
با کسی هم صحبت نمیکرد چند نفر خاستن بهش کمک کنن اما اون هیچ همکاری با اونا نمیکنه و هیچ حرفی نمیزنه.(توی زندان بود)

M_hosseini

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
14/8/19
ارسالی‌ها
150
پسندها
1,932
امتیازها
11,563
سطح
0

راجب پسری بود که جرم بزرگی داشت فک میکنم جرمش راجب کارای سیاسی بود. بی گناه بود اما نمیتونست ثابت کنه
با کسی هم صحبت نمیکرد چند نفر خاستن بهش کمک کنن اما اون هیچ همکاری با اونا نمیکنه و هیچ حرفی نمیزنه.(توی زندان بود)

Sepideh.T

کاربر برتر
کاربر برتر
تاریخ ثبت‌نام
20/4/19
ارسالی‌ها
2,443
پسندها
18,975
امتیازها
53,173
مدال‌ها
28
سطح
30

فکر کنم اسمش اینه
رمان وکیل مدافع من

Taranoombanooo

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/1/20
ارسالی‌ها
6
پسندها
4
امتیازها
3
سطح
0

سلام
دنبال یه رمانم دختره میره پرستاری از یه پسری که ایدز داره (دختره یبار قبلا نامزد داشته یا ازدواج کرده) پسره و دختره کم کم عاشق هم میشن با هم ازدواج میکنن ولی پسره هیچوقت رابطه ای تا موقعی میمیره با دختره برقرار نمیکنه دختره وقتی پسره میمیره میره رو پشت بوم زیر بارون صبح وقتی مادر پسره میاد میبینه دختره مرده تروخدا کسی اسمشو نمیدونه خیلی دنبالش میگردم

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

یه رمانی بود پسره زنش رو کشته بود و دختره به عنوان وکیل پسره بهش کمک کرد تا آزاد بشه بعد پنهونی با هم صیغه کردن ...لطفا اگه کسی میدونه بگه..

مهسا ذ

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
30/1/20
ارسالی‌ها
47
پسندها
73
امتیازها
103
سطح
0

سلام دوستان یه راهنمایی یه رمانی بود که سبکش قدیمی بود پسره به خاطر موسیقی از خانواده طرد شده بود و همه به چشم بد میدیدنش ، یه دختره هم بود تو عروسی یکی از همسایه ها میره توی حیاط پشتی گیر میوفته پسره بهش کمک میکنه میبیننشون بعد به زور بع عقد هم درمیان اخرش پسره با کارگری به دختره کمک میکنه درس بخونه دکتر بشه اگر اسمش و میدونید بگید ممنون میشم

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام دوستان یه راهنمایی یه رمانی بود که سبکش قدیمی بود پسره به خاطر موسیقی از خانواده طرد شده بود و همه به چشم بد میدیدنش ، یه دختره هم بود تو عروسی یکی از همسایه ها میره توی حیاط پشتی گیر میوفته پسره بهش کمک میکنه میبیننشون بعد به زور بع عقد هم درمیان اخرش پسره با کارگری به دختره کمک میکنه درس بخونه دکتر بشه اگر اسمش و میدونید بگید ممنون میشم
رمان وسوسه رو چک کنید

h-ok

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
6/2/20
ارسالی‌ها
7
پسندها
4
امتیازها
3
سطح
0

سلام
خلاصه رمان اینه
رمان از جایی شروع میشه که چند نفر میان تو یه خونه کل خانوادرو میکشن چون شاهد قتل بوده پدر خانواده فقط یه دختر زنده میمونه اونم تو بیمارستان دیوونه میشه چندبار خودکشی میکنه.اون ادما هم دنبال دختره هسن تا بکشنش واسه همینم میره خونه پلیس پرونده اخرشم عاشق هم میشن
هرکی اسمشو میدونه لطفا بهم بگه...
کتاب رویا از مهناز صیدی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا