مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Maryamd26

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/2/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

سلام خوبید.
داستان در مورد مردی بود که پدرش برای نگه داشتن مادرش به زور متوسل میشه و بعدش اون حامله میشه و ثمره اش میشه همین مرد به همین دلیل مادرش از اون بدش میاد و اون پیش مادر بزرگاش بزرگ میشه.عاشق یکی از کارمنداش میشه و برای بدست آوردن اون دختر بدهی پدر اون رو پرداخت میکنه و از زندان آزادش میکنه و با اون دختر ازدواج میکنه .مرده تو بچگی جای برادرش کتک میخوره به همین دلیل دیگه نمیتونه بچه دار بشه بعد از چند سال درمان میتونه مشکلشو حل کنه .در نهایت اتفاقایی میفته که باعث میشه دختره عاشق پسره بشه.ممنون میشم اگه اسم این رمان رو میدونید بگید.

آخرین ویرایش توسط مدیر

Gomnam.G-M

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
2/6/19
ارسالی‌ها
170
پسندها
2,944
امتیازها
16,413
مدال‌ها
8
سطح
11

سلام خوبید.
داستان در مورد مردی بود که پدرش برای نگه داشتن مادرش به اون ت*جاوز میکنه و بعدش اون حامله میشه و ثمره اش میشه همین مرد به همین دلیل مادرش از اون بدش میاد و اون پیش مادر بزرگاش بزرگ میشه.عاشق یکی از کارمنداش میشه و برای بدست آوردن اون دختر بدهی پدر اون رو پرداخت میکنه و از زندان آزادش میکنه و با اون دختر ازدواج میکنه .مرده تو بچگی جای برادرش کتک میخوره به همین دلیل دیگه نمیتونه بچه دار بشه بعد از چند سال درمان میتونه مشکلشو حل کنه .در نهایت اتفاقایی میفته که باعث میشه دختره عاشق پسره بشه.ممنون میشم اگه اسم این رمان رو میدونید بگید.
جایی نرو

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Lindaw

Amiwr blue

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
24/2/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

سلام دوستان دنبال یه رمانی هستم که دختری از یه پسر حامله میشه و یه دوقلو به نتم نیهاد و نهال بدنیا میاره و از ترس آبروش چهرشو با جراحی عوض میکنه و از شهر مادریش به کمک پدر پسره فرار میکنه و همراه پدر پسره و داداش پسر زندگی میکنن

Mania.roya172

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
24/2/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
10
امتیازها
30
سطح
0

سلام
منم دنبال یک رمان هستم که یادم نمیاد اسمشو دختره مادرشو از دست داده با پدرش زندگی میکنه دوتا دوست صمیمی داره با یک پسر برخورد میکنه اسمه اون پسره فک میکمم ارتام باشه پسره خواننده عاشق دختره میشن و اینا دوتا از دوستای پسره هم عاشق دوستای دختره میشن تقریبا یک سال دنبال این رمانم

Mania.roya172

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
24/2/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
10
امتیازها
30
سطح
0

سلام
دنبال یک رمان میگردم دختره اسمش ترنم بود همه فک میکنن به برادر شوهرش چشم داره(فک کنم طرف برادر شوهرش بود)در صورتی که براش پاپوش دوختن از نامزدش جدا میشه به همه التماس میکنه حرفاش و باور کنن اونو میدزدنش
(واییی خیلی بد توضیح دادم ببخشید)

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام
دنبال یک رمان میگردم دختره اسمش ترنم بود همه فک میکنن به برادر شوهرش چشم داره(فک کنم طرف برادر شوهرش بود)در صورتی که براش پاپوش دوختن از نامزدش جدا میشه به همه التماس میکنه حرفاش و باور کنن اونو میدزدنش
(واییی خیلی بد توضیح دادم ببخشید)
رمان سفر به دیار عشق

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام دوستان دنبال یه رمانی هستم که دختری از یه پسر حامله میشه و یه دوقلو به نتم نیهاد و نهال بدنیا میاره و از ترس آبروش چهرشو با جراحی عوض میکنه و از شهر مادریش به کمک پدر پسره فرار میکنه و همراه پدر پسره و داداش پسر زندگی میکنن
رمان حس معکوس رو چک کنید

NARGES.A

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2/11/17
ارسالی‌ها
70
پسندها
1,993
امتیازها
12,773
مدال‌ها
9
سطح
9

سلام :63:
یه رمانی بود که دختر دبیرستانی بود و همیشه یکی تز معلماشون رو اذیت می کرد تا اینکه اون معلمه براش یه مشکلی پیش میاد و دیگه مدرسه نمی ره و جای معلمه یه پسری میره.بعد یه مدتی میفهمن این شخص پسر همون معلم قبلی اس و دختره بعد یه مدتی می فهمه که معلم قبلیش همن خاله ایشِ که باهاش یه مدت در ارتباط نبودن
فک کنم خالش یه مدت خونه اینا می مونه تا خونه شون آماده شه

خواهشا اگر کسی می دونه بگه:bow:

امضا : NARGES.A

Solmazi

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
24/2/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام
دنبال رمانی میگردم با این موضوع که دختره پرورشگاهی بود با یه پزشک ازدواج میکنه به طور اتفاقی میفهمه که شوهرش دوستش نداره و با شخص دیگه ای در ارتباطه، طلاق میگیره و به خونه مادر خونده اش میره، بعد از مدتی شوهرش پشینون میشه و برمیگرده، دختره بیماری قلبی هم داشته و عروسک میبافته

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام
دنبال رمانی میگردم با این موضوع که دختره پرورشگاهی بود با یه پزشک ازدواج میکنه به طور اتفاقی میفهمه که شوهرش دوستش نداره و با شخص دیگه ای در ارتباطه، طلاق میگیره و به خونه مادر خونده اش میره، بعد از مدتی شوهرش پشینون میشه و برمیگرده، دختره بیماری قلبی هم داشته و عروسک میبافته
رمان من تکرار نمیشوم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.