سلام کسی اسم این رمان رو میدونه داستان دختری که تو روستا زندگی میکنه بعد کنکور قبول میشه به اجبار باباش با یه خانواده تو شهر ازدواج میکنه بعد طلاق میگیره میره پیش داییش و منشی یه شرکت میشه و با رییسش ازدواج میکنه
یک رمان بود که دختره آرام بود ریاضی رو خیلی خوب بلد بود دوتا داداش داشت اسم یکیشون آرش بود با یه دختره که اسمش سارا بود نمیدونم چکار کرده که بردارش برای انتقام از آرام سوءاستفاده میکنه اگه اسمش میدونین لطفا بگین
سلام من دنبال یک رمانی هستم دختره وضع مالی خوبی داره ولی خانوادش مجبورش میکنن ازدواج کنه با ی پسری که تازه اومده ایران بعد ازدواج میبینه عکس چندین سال قبلشو پسره داره و پسره میگه خیلی وقت پیش عاشقش بوده امادختره باز عاشقش نمیشه اما بعد مدتی تصادف میکنن پسره تو ماشین گیرمیکنه و دختره اونجا میفهمه که خیلی عاشقشه
یک رمان بود که دختره آرام بود ریاضی رو خیلی خوب بلد بود دوتا داداش داشت اسم یکیشون آرش بود با یه دختره که اسمش سارا بود نمیدونم چکار کرده که بردارش برای انتقام از آرام سوءاستفاده میکنه اگه اسمش میدونین لطفا بگین
سلام
اسم رمان یادم نیست اما پسره اسمش ارش بود و خانزاده بود و دختره از شهرشون بخاطر پسر ارباب اون شهر فرار کرده بود و پیش یکی از اقوامش که تو روستای این پسره ارش بود اومد و باهاش ازدواج کرد توی جشن ازدواج ارش و این دختره اون پسره که دختره بخاطرش فرار کردن هم دعوته و دختره رو میبینه و از خالکوبی دختره به ارش میگه و ارش دختره رو میزنه
سلام دوستان یه رمان بود که دختره پدرش مرده و بعد پدربزرگش میاد میبرتش اهواز روستای خودشون و با یه پسر ۱۵ ساله ازدواج میکنه و باردار میشه ولی پسرع میره خارج برا تحصیل رمان زمان حال دخترس که تهران زندگی میکنه و تنهاس ولی از گذشتشم میگه فرهاد فک کنم اسم پسره بود که برمیگرده و...اسمشو کسی میدونه؟
سلام دوستان یه رمان بود که دختره پدرش مرده و بعد پدربزرگش میاد میبرتش اهواز روستای خودشون و با یه پسر ۱۵ ساله ازدواج میکنه و باردار میشه ولی پسرع میره خارج برا تحصیل رمان زمان حال دخترس که تهران زندگی میکنه و تنهاس ولی از گذشتشم میگه فرهاد فک کنم اسم پسره بود که برمیگرده و...اسمشو کسی میدونه؟
سلام یه رمن خوندم
که دختر مذهبی و خانواده هم مذهبی هستند برادر دختره زن صیغه ی یه پسره فکر کنم اسمش آریا بود و می کشه بعد آریا سر یه ماجراهایی دختر مجبور می شه با آریا ازدواج کنه آریا دوتا زن صیغه ای داشته آیی دختر و اذیت می کنه تا برادرش می یاد