Sita_mh نو ورود سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 445 امتیازها 2,603 سن 22 14/4/20 نویسنده موضوع #11 -چرا وقتی شما خوابین من نفسمم آروم میکشم که اذیت نشین ولی وقتی من خوابم تو خونه برای هم اپرا اجرا میکنین؟ م.م:اگه اپرا اذیتت میکنه میتونی نخوابی که اذیت نشی... تصمیم گرفتم با بیخوابی خودکشی کنم :/
-چرا وقتی شما خوابین من نفسمم آروم میکشم که اذیت نشین ولی وقتی من خوابم تو خونه برای هم اپرا اجرا میکنین؟ م.م:اگه اپرا اذیتت میکنه میتونی نخوابی که اذیت نشی... تصمیم گرفتم با بیخوابی خودکشی کنم :/
Sita_mh نو ورود سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 445 امتیازها 2,603 سن 22 14/4/20 نویسنده موضوع #12 -اونموقع که مجرد بودی دوس داشتی بچت دختر بشه یا پسر؟ م.م:نمیدونم ولی مطئمناً هرکدوم ازینا اگه میشد از تو بهتر بود... (حق دارم حس پوچی بکنم یا زیادی گندش میکنم ؟ @-@ )
-اونموقع که مجرد بودی دوس داشتی بچت دختر بشه یا پسر؟ م.م:نمیدونم ولی مطئمناً هرکدوم ازینا اگه میشد از تو بهتر بود... (حق دارم حس پوچی بکنم یا زیادی گندش میکنم ؟ @-@ )
Sita_mh نو ورود سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 445 امتیازها 2,603 سن 22 14/4/20 نویسنده موضوع #13 (من،منم) -به عنوان یه مادر وقتی باردار بودی از خدا چی میخواستی ؟ م.م:یه بچه سالم میخواستم که اونم نداد :/ -مگه مشکل من چیه :( ؟ -مشکل تو اینه که لامصب تو... تویی متاسفانه :) (@_@)
(من،منم) -به عنوان یه مادر وقتی باردار بودی از خدا چی میخواستی ؟ م.م:یه بچه سالم میخواستم که اونم نداد :/ -مگه مشکل من چیه :( ؟ -مشکل تو اینه که لامصب تو... تویی متاسفانه :) (@_@)
Sita_mh نو ورود سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 445 امتیازها 2,603 سن 22 14/4/20 نویسنده موضوع #14 (وقتی من تا ظهر میخوابم ) -من تا دوازده میخوابم مزاحمتی واسه شما ایجاد میکنم ؟ م.م:نه -پس چرا بیدارم میکنی نمیزاری بخوابم؟؟ م.م:چون ظهره... -ملت تا ۴ میخوابن ! م.م: اونا ظهر ندارن لابد :) من: @-@ ظهر:#_#
(وقتی من تا ظهر میخوابم ) -من تا دوازده میخوابم مزاحمتی واسه شما ایجاد میکنم ؟ م.م:نه -پس چرا بیدارم میکنی نمیزاری بخوابم؟؟ م.م:چون ظهره... -ملت تا ۴ میخوابن ! م.م: اونا ظهر ندارن لابد :) من: @-@ ظهر:#_#