غذای سنتی طرز تهیه خـورش های ایرانی و خارجی و ابگوشت

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 1,155
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مجموعه : انواع خورش
طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

مواد لازم:

نخود – یک پیمانه
گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو
پیاز – سه عدد
پوره گوجه‌فرنگی – نصف پیمانه
رب‌گوجه‌فرنگی – 4/1پیمانه
زعفران – نصف قاشق چایخوری
لیموعمانی – پنج عدد
دارچین – نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
گلاب – یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها زردچوبه می‌زنیم سپس آب می‌ریزیم تا نیم‌پز شوند .در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : .ARMIN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] AVA_SEY

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه خورش چغاله بادام
مجموعه : انواع خورش
طرز تهیه خورش چغاله بادام

با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما خورشت آن را در نظر گرفته ایم . با ما همراه باشید برای تهیه این خورش نوبرانه…






مواد لازم :




گوشت خورشتی 400 گرم
پیاز خورد و سرخ شده 1 عدد متوسط
چغاله بادام 200 گرم
نعنا و جعفری خورد شده 300گرم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
آب 4 لیوان



طرز تهیه:

ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه خورش قورمه تره جعفری
مجموعه : انواع خورش
طرز تهیه خورش قورمه تره جعفری

مواد لازم :



برای 7 نفر
گوشت چرخ کرده -نیم کیلو
سبزى(تره و جعفرى) -750 گرم
بادنجان قلمى ریز- 4 عدد
آب انار یا آبغوره – یک فنجان
پیاز -1 بته
نمک و فلفل- به اندازه کافى

طرز پخت :



سبزى را شسته, ساطورى ریز کرده با روغن سرخ مىکنیم و با دو سه لیوان آب مىگذاریم نیمه پز شود. پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کرده, نمک و فلفل زده هم مىزنیم. از این گوشت کوفته هایى به اندازه یک گردوى کوچک آماده کرده و با کمى روغن تفت داده به سبزى نیمه پز شده اضافه مىکنیم. ترشى را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
چطور خورشت خوشمزه تر بشه
مجموعه : انواع خورش
چطور خورشت خوشمزه تر بشه

برای تهیه خورش‌ها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.
خورش را نباید زیاد به‌هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.
انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.
چاشنی خورش‌ها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.
خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.
برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
طرز تهیه خورشت هویج تبریزی
مجموعه : انواع خورش
طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

طرز تهیه خورش هویج تبریزی



مواد لازم :



پیاز 1 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مقداری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری

گوشت ماهیچه یا ران مرغ 500 گرم

آلوی خورشتی 200 گرم

هویج 500 گرم

زعفران دم کرده 2 قاشق سوپ خوری

آب لیموترش تازه یک سوم پیمانه

گوجه فرنگی 3 تا 4 عدد

روش تهیه:



پیاز را نگینی خرد و با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] BARAN_B

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
در تهیه خورش قیمه نذری این نکات مهم را رعایت کنید
مجموعه : آموزش انواع غذاها
در تهیه خورش قیمه نذری این نکات مهم را رعایت کنید

در تهیه خورش قیمه نذری این نکات مهم را رعایت کنید را غذایی خوشمزه و جاافتاده داشته باشید.



در یك قرارداد نانوشته غذاهای ایرانی به چند گروه طبقه‌بندی شده‌اند: غذاهای جشن و عروسی كه شیرین‌پلو، خورش فسنجان و باقلاپلو با گوشت را از این دسته می‌توان نام برد.



غذاهای رستورانی مانند چلوكباب كوبیده و برگ، زرشك‌پلو با مرغ، قورمه‌سبزی، غذاهای خانگی مثل لوبیاپلو، دلمه، كوفته و كشك و بادمجان كه اگر رستورانی هم آنها را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] BARAN_B

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
چگونگی غذای نذری
مجموعه : آموزش انواع غذاها
چگونگی غذای نذری

طرز تهیه غذای نذری
غذای نذری نماد بی چون و چرای ماه محرم است و متبرک‌بودن آن باعث میی شود که بسیاری از افراد، پرهیز غذایی خود را بشکنند. حتی بسیاری از خانواده‌ها در دهه اول ماه محرم پخت‌ و‌ پز را تعطیل میی کنند و وعده‌های غذایی روزانه را به این نذریها اختصاص میی دهند.



بر این اساس اگر این غذاها براساس اصول بهداشتی و نکات تغذیه‌ای طبخ نشود، می تواند تا حدود زیادی تهدید کننده سلامت عزاداران باشد. اما یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد و تکایا، مساجد، هیات‌ها یا خانواده‌هایی که قصد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] BARAN_B

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
یه غذای خوشمزه برای افطار
مجموعه : آموزش انواع غذاها
یه غذای خوشمزه برای افطار

آموزش طرز تهیه یک غذای خوشمزه برای افطار


مواد لازم :

عدس : سه چهارم فنجان
ذرت:دو فنجان
آب مرغ:دو فنجان
سس گوجه فرنگی: 400 گرم
گوجه فرنگی رنده شده: 400 گرم
سیر له شده : دو تا 3 حبه
پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
فلفل سبز دلمه ای خرد شده: یک عدد
پودر چیلی ( فلفل های قرمز کوچک ) دو قاشق سوپ خوری
ادویه مخلوط : یک چهارم قاشق چای خوری
زیره : نصف قاشق چای خوری



طرز تهیه :

همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] BARAN_B

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #9
طرز تهیه مرحله به مرحله آبگوشت خوشمزه کرمانی متنجنه، مطنجنه یا متنجون

  • مدت زمان تقریبی مطالعه : 7 دقیقه
طرز تهیه مرحله به مرحله آبگوشت خوشمزه کرمانی متنجنه، مطنجنه یا متنجون

آبگوشت از جمله قدیمی‌ترین غذاهای محبوب مردم سرتاسر دنیاست. اهالی کشورهای مختلف آبگوشت را به عنوان غذایی مقوی به طرق مختلف می‌پزند و با نان یا پلو سرو می‌کنند. اهالی مناطق مختلف ایران هم از دیرباز آبگوشت‌های مختلف را با توجه به فرهنگ غذایی خود می‌پزند و بسته به مواد مورد استفاده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] BARAN_B

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,887
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #10
طرز تهیه “آبگوشت بختیاری”
“آبگوشت بختیاری” غذای ایرانی بسیار خوشمزه ای می باشد که با گوشت گوسفندی تهیه می شود.

مواد لازم برای آبگوشت بختیاری:

  • گوشت گوسفند :نیم کیلو با دمبه فراوان
  • برنج محلی دانه ریز :150 گرم
  • نخود :100 گرم
  • لوبیا سفید:100 گرم
  • سیر:4 حبه
  • پیاز :2 عدد بزرگ
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه و مرزه کوهی :به میزان لازم
  • آبجوش :به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
6
بازدیدها
74
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
70
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
92
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
84
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
40
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
76
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
45
عقب
بالا