(فاطمه1381) مدیر بازنشسته سطح 4 ارسالیها 2,965 پسندها 3,118 امتیازها 28,773 مدالها 3 23/6/20 #11 `venus` گفت یکبار، نهاده دل به بازی یک لحظه، ترا گرفته بازو کلیک کنید تا باز شود... وقت گذشته را نتوانی خرید باز مفروش خیره، کاین گهر پاک بی بهاست
`venus` گفت یکبار، نهاده دل به بازی یک لحظه، ترا گرفته بازو کلیک کنید تا باز شود... وقت گذشته را نتوانی خرید باز مفروش خیره، کاین گهر پاک بی بهاست
SAN.SNI مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 6,050 پسندها 27,879 امتیازها 70,873 مدالها 26 26/6/20 #12 تو بیخود و ایام در تکاپو است تو خفته و ره پر ز پیچ و تابست امضا : SAN.SNI
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/20 #13 تا به کی جان کندن اندر آفتاب ای رنجبر ريختن از بهر نان از چهره آب، ای رنجبر زين همه خواری که بينی زآفتاب و خاک و باد چيست مزدت جز نکوهش با عتاب؟ ای رنجبر امضا : m.sina
تا به کی جان کندن اندر آفتاب ای رنجبر ريختن از بهر نان از چهره آب، ای رنجبر زين همه خواری که بينی زآفتاب و خاک و باد چيست مزدت جز نکوهش با عتاب؟ ای رنجبر
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 17/8/20 #14 رشتهها رشتی ز مو باریکتر زیر و بالا، دورتر نزدیکتر پرده می ویخت پیدا و نهان ریسمان می تافت از آب دهان امضا : nhirqm˙
رشتهها رشتی ز مو باریکتر زیر و بالا، دورتر نزدیکتر پرده می ویخت پیدا و نهان ریسمان می تافت از آب دهان
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/20 #15 ☆niloofar☆ گفت رشتهها رشتی ز مو باریکتر زیر و بالا، دورتر نزدیکتر پرده می ویخت پیدا و نهان ریسمان می تافت از آب دهان کلیک کنید تا باز شود... نه کسی میکند مرا یاری نه رهی دارم از برای فرار نه توان بود بردبار و صبور نه فکندن توان ز پشت، این بار خواری کس نخواستم هرگز از چه رو، کرد آسمانم خوار امضا : m.sina
☆niloofar☆ گفت رشتهها رشتی ز مو باریکتر زیر و بالا، دورتر نزدیکتر پرده می ویخت پیدا و نهان ریسمان می تافت از آب دهان کلیک کنید تا باز شود... نه کسی میکند مرا یاری نه رهی دارم از برای فرار نه توان بود بردبار و صبور نه فکندن توان ز پشت، این بار خواری کس نخواستم هرگز از چه رو، کرد آسمانم خوار
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 18/8/20 #16 m.sina گفت نه کسی میکند مرا یاری نه رهی دارم از برای فرار نه توان بود بردبار و صبور نه فکندن توان ز پشت، این بار خواری کس نخواستم هرگز از چه رو، کرد آسمانم خوار کلیک کنید تا باز شود... رفتی و روز مرا تیره تر از شب کردی بی تو در ظلمتم ای دیده نورانی من امضا : nhirqm˙
m.sina گفت نه کسی میکند مرا یاری نه رهی دارم از برای فرار نه توان بود بردبار و صبور نه فکندن توان ز پشت، این بار خواری کس نخواستم هرگز از چه رو، کرد آسمانم خوار کلیک کنید تا باز شود... رفتی و روز مرا تیره تر از شب کردی بی تو در ظلمتم ای دیده نورانی من
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/20 #17 ☆niloofar☆ گفت رفتی و روز مرا تیره تر از شب کردی بی تو در ظلمتم ای دیده نورانی من کلیک کنید تا باز شود... نباید تاخت بر بیچارگان روز توانائی بخاطر داشت باید روزگار ناتوانی را امضا : m.sina
☆niloofar☆ گفت رفتی و روز مرا تیره تر از شب کردی بی تو در ظلمتم ای دیده نورانی من کلیک کنید تا باز شود... نباید تاخت بر بیچارگان روز توانائی بخاطر داشت باید روزگار ناتوانی را
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 18/8/20 #18 m.sina گفت نباید تاخت بر بیچارگان روز توانائی بخاطر داشت باید روزگار ناتوانی را کلیک کنید تا باز شود... از ندانستن من دزد قضا آگاه بود چو تو را برد بخندید به نادانی من امضا : nhirqm˙
m.sina گفت نباید تاخت بر بیچارگان روز توانائی بخاطر داشت باید روزگار ناتوانی را کلیک کنید تا باز شود... از ندانستن من دزد قضا آگاه بود چو تو را برد بخندید به نادانی من
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/8/20 #19 نقد امروز ار ز کف بیرون کنیم گر که فردایی نباشد، چون کنیم عنکبوت، ای دوست، جولای خداست چرخهاش می گردد، اما بی صداست امضا : m.sina
نقد امروز ار ز کف بیرون کنیم گر که فردایی نباشد، چون کنیم عنکبوت، ای دوست، جولای خداست چرخهاش می گردد، اما بی صداست
nhirqm˙ رو به پیشرفت سطح 4 ارسالیها 175 پسندها 359 امتیازها 2,113 مدالها 5 20/8/20 #20 تو بباغ آمدی و ما رفتیم آنکه آورد ترا ما را برد اندرین دفتر پیروزه سپهر آنچه را ما نشمردیم شمرد امضا : nhirqm˙