فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 10/3/24 #821 من کان علویا قد جاء حلویا نرویهم معنانا الوانا الوانا و الباقی و الباقی بینه یا ساقی یا محسن یا محسن احسانا احسانا امضا : فلورا.
من کان علویا قد جاء حلویا نرویهم معنانا الوانا الوانا و الباقی و الباقی بینه یا ساقی یا محسن یا محسن احسانا احسانا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/3/24 #822 فلورا. گفت من کان علویا قد جاء حلویا نرویهم معنانا الوانا الوانا و الباقی و الباقی بینه یا ساقی یا محسن یا محسن احسانا احسانا کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من نشسته بگشاده دری جز تو دگری نجویم و کو دگری با هرکه ز دل داد زدم، دَفعی گفت تو دفع مده که نیست از تو گذری امضا : m.sina
فلورا. گفت من کان علویا قد جاء حلویا نرویهم معنانا الوانا الوانا و الباقی و الباقی بینه یا ساقی یا محسن یا محسن احسانا احسانا کلیک کنید تا باز شود... ای در دل من نشسته بگشاده دری جز تو دگری نجویم و کو دگری با هرکه ز دل داد زدم، دَفعی گفت تو دفع مده که نیست از تو گذری
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 15/3/24 #823 m.sina گفت ای در دل من نشسته بگشاده دری جز تو دگری نجویم و کو دگری با هرکه ز دل داد زدم، دَفعی گفت تو دفع مده که نیست از تو گذری کلیک کنید تا باز شود... یکدم غم جان دار غم نان تا کی وز پرورش این تن نادان تا کی اندر ره طبل اشکم و نای و گلو این رنج ز نخ به ضرب دندان تا کی امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت ای در دل من نشسته بگشاده دری جز تو دگری نجویم و کو دگری با هرکه ز دل داد زدم، دَفعی گفت تو دفع مده که نیست از تو گذری کلیک کنید تا باز شود... یکدم غم جان دار غم نان تا کی وز پرورش این تن نادان تا کی اندر ره طبل اشکم و نای و گلو این رنج ز نخ به ضرب دندان تا کی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 26/3/24 #824 ♡°DINA° گفت یکدم غم جان دار غم نان تا کی وز پرورش این تن نادان تا کی اندر ره طبل اشکم و نای و گلو این رنج ز نخ به ضرب دندان تا کی کلیک کنید تا باز شود... یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب آن حریفان چو جان و باقیان جاودان در لطافت همچو آب و در سخاوت چون سحاب لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : m.sina
♡°DINA° گفت یکدم غم جان دار غم نان تا کی وز پرورش این تن نادان تا کی اندر ره طبل اشکم و نای و گلو این رنج ز نخ به ضرب دندان تا کی کلیک کنید تا باز شود... یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب آن حریفان چو جان و باقیان جاودان در لطافت همچو آب و در سخاوت چون سحاب لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,647 امتیازها 48,373 مدالها 34 26/3/24 #825 m.sina گفت یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب آن حریفان چو جان و باقیان جاودان در لطافت همچو آب و در سخاوت چون سحاب کلیک کنید تا باز شود... بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
m.sina گفت یا وصال یار باید یا حریفان را ش*ر..اب چونک دریا دست ندهد پای نه در جوی آب آن حریفان چو جان و باقیان جاودان در لطافت همچو آب و در سخاوت چون سحاب کلیک کنید تا باز شود... بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,965 پسندها 4,718 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/3/24 #826 Delaram*☆♡ گفت بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود کلیک کنید تا باز شود... در مجلس حیرانی، جانی است مرا جانی زان شد که تو می دانی، آهسته که سرمستم پیش آی دمی جانم، زین بیش مرنجانم ای دلبر خندانم، آهسته که سرمستم امضا : فلورا.
Delaram*☆♡ گفت بی همگان بسر شود بی تو بسر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود کلیک کنید تا باز شود... در مجلس حیرانی، جانی است مرا جانی زان شد که تو می دانی، آهسته که سرمستم پیش آی دمی جانم، زین بیش مرنجانم ای دلبر خندانم، آهسته که سرمستم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,647 امتیازها 48,373 مدالها 34 2/6/24 #827 فلورا. گفت در مجلس حیرانی، جانی است مرا جانی زان شد که تو می دانی، آهسته که سرمستم پیش آی دمی جانم، زین بیش مرنجانم ای دلبر خندانم، آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... مَن باشم و وِی باشد و مِی باشد و نِی.. کِی باشد و کِی باشد و کِی باشد و کِی..
فلورا. گفت در مجلس حیرانی، جانی است مرا جانی زان شد که تو می دانی، آهسته که سرمستم پیش آی دمی جانم، زین بیش مرنجانم ای دلبر خندانم، آهسته که سرمستم کلیک کنید تا باز شود... مَن باشم و وِی باشد و مِی باشد و نِی.. کِی باشد و کِی باشد و کِی باشد و کِی..
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/6/24 #828 Delaram*☆♡ گفت مَن باشم و وِی باشد و مِی باشد و نِی.. کِی باشد و کِی باشد و کِی باشد و کِی.. کلیک کنید تا باز شود... یوسف کنعانیم روی چو ماهم گواست هیچ کس از آفتاب خط و گواهان نخواست سرو بلندم تو را راست نشانی دهم راستتر از سروقد نیست نشانی راست امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت مَن باشم و وِی باشد و مِی باشد و نِی.. کِی باشد و کِی باشد و کِی باشد و کِی.. کلیک کنید تا باز شود... یوسف کنعانیم روی چو ماهم گواست هیچ کس از آفتاب خط و گواهان نخواست سرو بلندم تو را راست نشانی دهم راستتر از سروقد نیست نشانی راست
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,647 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/6/24 #829 m.sina گفت یوسف کنعانیم روی چو ماهم گواست هیچ کس از آفتاب خط و گواهان نخواست سرو بلندم تو را راست نشانی دهم راستتر از سروقد نیست نشانی راست کلیک کنید تا باز شود... تـــــــو سبب سازی و دانایی آن سلطان بین آنچه ممکن نبود در کف او امکان بیــــــــن
m.sina گفت یوسف کنعانیم روی چو ماهم گواست هیچ کس از آفتاب خط و گواهان نخواست سرو بلندم تو را راست نشانی دهم راستتر از سروقد نیست نشانی راست کلیک کنید تا باز شود... تـــــــو سبب سازی و دانایی آن سلطان بین آنچه ممکن نبود در کف او امکان بیــــــــن
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,552 پسندها 7,169 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/6/24 #830 Delaram*☆♡ گفت تـــــــو سبب سازی و دانایی آن سلطان بین آنچه ممکن نبود در کف او امکان بیــــــــن کلیک کنید تا باز شود... نی نی به از این باید با دوست وفا کردن نی نی کم از این باید تقصیر و جفا کردن زخمی که زند دستت بر عاشق سرمستت نتواند غیر تو تدبیر دوا کردن امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت تـــــــو سبب سازی و دانایی آن سلطان بین آنچه ممکن نبود در کف او امکان بیــــــــن کلیک کنید تا باز شود... نی نی به از این باید با دوست وفا کردن نی نی کم از این باید تقصیر و جفا کردن زخمی که زند دستت بر عاشق سرمستت نتواند غیر تو تدبیر دوا کردن