s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 6/7/20 نویسنده موضوع #11 من موفق شدم چون "نه" را به عنوان جواب قبول نکردم. من موفق شدم چون هرگز باور نداشتم که رؤیاهای من توسط فرد دیگری به سرانجام میرسد. قسمت باور نکردنی رؤیای شما این است: کسی نمی تواند به شما بگوید رؤیایتان چقدر بزرگ است. امضا : s.aye.h
من موفق شدم چون "نه" را به عنوان جواب قبول نکردم. من موفق شدم چون هرگز باور نداشتم که رؤیاهای من توسط فرد دیگری به سرانجام میرسد. قسمت باور نکردنی رؤیای شما این است: کسی نمی تواند به شما بگوید رؤیایتان چقدر بزرگ است.
s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 6/7/20 نویسنده موضوع #12 قایقت شکست ؟ پارویت را آب برد ؟ تورَت پاره شد ؟ صیدت دوباره به دریا برگشت..؟ غمت نباشد چون خدا با ماست ! هیچ وقت نگو ؛ از ماست که برماست ! بگو خدا با ماست. امضا : s.aye.h
قایقت شکست ؟ پارویت را آب برد ؟ تورَت پاره شد ؟ صیدت دوباره به دریا برگشت..؟ غمت نباشد چون خدا با ماست ! هیچ وقت نگو ؛ از ماست که برماست ! بگو خدا با ماست.
s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 6/7/20 نویسنده موضوع #13 زندگی تنها یکبار است، پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد. امضا : s.aye.h
زندگی تنها یکبار است، پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 6/7/20 نویسنده موضوع #14 امواج زندگی را بپذیر؛ حتی اگر گاهی تو را به عمق دریا ببرند آن ماهی آسوده که بر سطح دریا میبینی مرده است... ♦♦♦♦♦ امضا : s.aye.h
امواج زندگی را بپذیر؛ حتی اگر گاهی تو را به عمق دریا ببرند آن ماهی آسوده که بر سطح دریا میبینی مرده است... ♦♦♦♦♦
s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 6/7/20 نویسنده موضوع #15 یه عده ازتو متنفر هستن، این برای این نیست که تو کاری کردی که تنفر دارن؛ دلیلش اینه که تمام کارهایی که اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی! امضا : s.aye.h
یه عده ازتو متنفر هستن، این برای این نیست که تو کاری کردی که تنفر دارن؛ دلیلش اینه که تمام کارهایی که اونها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!
s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 6/7/20 نویسنده موضوع #16 من فکر می کنم هیچ احساسی، رهایی و آزادی بیشتری را به کسی نخواهد داد، زمانی که جرأت کنی در زندگی مانند یک اتومبیل بچرخی و دور بزنی امضا : s.aye.h
من فکر می کنم هیچ احساسی، رهایی و آزادی بیشتری را به کسی نخواهد داد، زمانی که جرأت کنی در زندگی مانند یک اتومبیل بچرخی و دور بزنی
s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 6/7/20 نویسنده موضوع #17 مادامی که پارو نزنی قایق زندگی تو یا سرجایش می ماند یا با هر بادی به بیراهه خواهد رفت پس تلاش لازمه زندگیست امضا : s.aye.h
مادامی که پارو نزنی قایق زندگی تو یا سرجایش می ماند یا با هر بادی به بیراهه خواهد رفت پس تلاش لازمه زندگیست
s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 6/7/20 نویسنده موضوع #18 کودک که بودم گمان میکردم سردتر از بستنی چیزی وجود ندارد… حال که فکر میکنم میبینم سرد تر از بستنی، قلب آدمهاییست که تا میفهمند دوستشان داریم، ما را ترک میکنند…! امضا : s.aye.h
کودک که بودم گمان میکردم سردتر از بستنی چیزی وجود ندارد… حال که فکر میکنم میبینم سرد تر از بستنی، قلب آدمهاییست که تا میفهمند دوستشان داریم، ما را ترک میکنند…!
s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 6/7/20 نویسنده موضوع #19 در سراشيبي عمر نميدانم چگونه خواهم رفت تنها ميروم يا نه … الهي اين بي سرو پا را درياب تا جادهي بندگي را بدون همراهي اهل بيت نپيمايم الهى بسوى تو آمدم بحق خودت مرا بمن بر مگردان امضا : s.aye.h
در سراشيبي عمر نميدانم چگونه خواهم رفت تنها ميروم يا نه … الهي اين بي سرو پا را درياب تا جادهي بندگي را بدون همراهي اهل بيت نپيمايم الهى بسوى تو آمدم بحق خودت مرا بمن بر مگردان
s.aye.h رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 52 پسندها 541 امتیازها 2,753 سن 22 22/7/20 نویسنده موضوع #20 میگم بعضیاتون خسته نمیشین ماهی یه عشق عوض میکنین ؟! ماشالله هر دفعه ام عاشقتر از قبل !! امضا : s.aye.h