King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #141 درد و دل های یک دختر پسره اومده توPV میگه : پستات قشنگه میخوام باهات دوس شم... بهش گفتم: باشه فردا برنامت چیه بریم بیرون... برگشته میگه: علوم،دینی،جغرافی،ورزش...! سوم ابتدایی بود الان دارم امتحان املا ازش میگیرم امضا : King•M
درد و دل های یک دختر پسره اومده توPV میگه : پستات قشنگه میخوام باهات دوس شم... بهش گفتم: باشه فردا برنامت چیه بریم بیرون... برگشته میگه: علوم،دینی،جغرافی،ورزش...! سوم ابتدایی بود الان دارم امتحان املا ازش میگیرم
King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #142 به دوستم پیام دادم میگه ناراحتم گربه از بالکن افتاده فردا عمل داره بعد من یه بار از پشت بوم افتادم پام شکست ، بابام به دکتر میگفت اگه خرجش زیاده پاشو قطع کن من پول اضافی ندارم خرج این کنم امضا : King•M
به دوستم پیام دادم میگه ناراحتم گربه از بالکن افتاده فردا عمل داره بعد من یه بار از پشت بوم افتادم پام شکست ، بابام به دکتر میگفت اگه خرجش زیاده پاشو قطع کن من پول اضافی ندارم خرج این کنم
King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #143 کارمند تازه وارد خطاب به مدیر: جناب! من هرچی در یخچال اداره میزارم سریع خورده میشه ( پنیر” نون” گردو” حلوا” و… ) برای صبحونه فردای خودم چیزی باقی نمیمونه ! مدیر: آقای محترم لطفا فامیلتونو روش بنویسید کارمند: فامیلم “صلواتیه” روی همه شون نوشتم امضا : King•M
کارمند تازه وارد خطاب به مدیر: جناب! من هرچی در یخچال اداره میزارم سریع خورده میشه ( پنیر” نون” گردو” حلوا” و… ) برای صبحونه فردای خودم چیزی باقی نمیمونه ! مدیر: آقای محترم لطفا فامیلتونو روش بنویسید کارمند: فامیلم “صلواتیه” روی همه شون نوشتم
King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #144 این ماسک زدنم واقعا دردسر شدهها. تو صف قیمه بودیم یارو هل میداد، داد زدم گدا گشنه هل نده به توام میرسه. یارو ماسکشو گذاشت رو چونش دیدم بابامه امضا : King•M
این ماسک زدنم واقعا دردسر شدهها. تو صف قیمه بودیم یارو هل میداد، داد زدم گدا گشنه هل نده به توام میرسه. یارو ماسکشو گذاشت رو چونش دیدم بابامه
King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #145 به نظرم با کسایی ازدواج کنید که جومونگ و مختارنامه رو هرسال دوباره میبینن اینا هیچوقت ازتون خسته نمیشن امضا : King•M
به نظرم با کسایی ازدواج کنید که جومونگ و مختارنامه رو هرسال دوباره میبینن اینا هیچوقت ازتون خسته نمیشن
King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #146 دیشب با یه دختره چت میکردم اسمش ملیکا بود برگشت گفت دلت میخاد برات شعر بگم؟ گفتم آره گفت:دستمال لوله لوله/دوست دارم کوتوله منم گفتم منم شعر بلدم بگم؟ گفت اوهوم گفتم: توپ تانک پولیکا/عمت کجاس ملیکا بلاکم کرد آیا حق یه هنرمند اینه؟ امضا : King•M
دیشب با یه دختره چت میکردم اسمش ملیکا بود برگشت گفت دلت میخاد برات شعر بگم؟ گفتم آره گفت:دستمال لوله لوله/دوست دارم کوتوله منم گفتم منم شعر بلدم بگم؟ گفت اوهوم گفتم: توپ تانک پولیکا/عمت کجاس ملیکا بلاکم کرد آیا حق یه هنرمند اینه؟
King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #147 خونه ما هرچیو بخوان بریزن سطل آشغال قبلش پیشنهاد خوردنشُ به من میدن امضا : King•M
King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #148 دقت کردین تو امتحانات کنکور هرکی زشت تره رتبه ی بالاتری میاره بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت اصلا دانشگاه قبول بشم امضا : King•M
دقت کردین تو امتحانات کنکور هرکی زشت تره رتبه ی بالاتری میاره بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت اصلا دانشگاه قبول بشم
King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #149 یه بار رفته بودم هیئت اون قدر محکم زنجیر میزدم،... پشت سریم گفت: داداش مگه از خانواده ی شما هم کسی تو کربلا بوده؟؟؟ امضا : King•M
یه بار رفته بودم هیئت اون قدر محکم زنجیر میزدم،... پشت سریم گفت: داداش مگه از خانواده ی شما هم کسی تو کربلا بوده؟؟؟
King•M رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 91 پسندها 2,336 امتیازها 11,413 31/8/20 #150 لره داشته نماز میخونده که یهو یه گنجشک محکم میخوره به شیشه. لره نمازشو میشکونه میگه:خدایا,مو دارم سیتو حرف ایزنوم,تو داری angri bird بازی ایکنی؟؟؟ امضا : King•M
لره داشته نماز میخونده که یهو یه گنجشک محکم میخوره به شیشه. لره نمازشو میشکونه میگه:خدایا,مو دارم سیتو حرف ایزنوم,تو داری angri bird بازی ایکنی؟؟؟