ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #171 m.sina گفت تا کی روم از عشق تو شوریده به هر سوی تا کی دَوم از شور تو دیوانه به هر سوی بیرون نشود عشق توام تا ابد از دل کاندر ازلم حرز تو بستند به بازوی کلیک کنید تا باز شود... یا چهره بپوش یا بسوزان بر روی چو آتشت سپندی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت تا کی روم از عشق تو شوریده به هر سوی تا کی دَوم از شور تو دیوانه به هر سوی بیرون نشود عشق توام تا ابد از دل کاندر ازلم حرز تو بستند به بازوی کلیک کنید تا باز شود... یا چهره بپوش یا بسوزان بر روی چو آتشت سپندی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/23 #172 ملکه جهنمی❄ گفت یا چهره بپوش یا بسوزان بر روی چو آتشت سپندی کلیک کنید تا باز شود... یا تیر هلاکم بزنی بر دل مجروح یا جان بدهم تا بدهی تیر امان را وان گه که به تیرم زنی اول خبرم ده تا پیشترت بوسه دهم دست و کمان را امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت یا چهره بپوش یا بسوزان بر روی چو آتشت سپندی کلیک کنید تا باز شود... یا تیر هلاکم بزنی بر دل مجروح یا جان بدهم تا بدهی تیر امان را وان گه که به تیرم زنی اول خبرم ده تا پیشترت بوسه دهم دست و کمان را
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 1/9/23 #173 این تمنایم به بیداری میسر کی شود کاشکی خوابم گرفتی تا به خوابت دیدمی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/23 #174 ملکه جهنمی❄ گفت این تمنایم به بیداری میسر کی شود کاشکی خوابم گرفتی تا به خوابت دیدمی کلیک کنید تا باز شود... یار از برای نفس گرفتن طریق نیست ما نفس خویشتن بکشیم از برای یار یاران شنیدهام که بیابان گرفتهاند بیطاقت از ملامت خلق و جفای یار امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت این تمنایم به بیداری میسر کی شود کاشکی خوابم گرفتی تا به خوابت دیدمی کلیک کنید تا باز شود... یار از برای نفس گرفتن طریق نیست ما نفس خویشتن بکشیم از برای یار یاران شنیدهام که بیابان گرفتهاند بیطاقت از ملامت خلق و جفای یار
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 1/9/23 #175 m.sina گفت یار از برای نفس گرفتن طریق نیست ما نفس خویشتن بکشیم از برای یار یاران شنیدهام که بیابان گرفتهاند بیطاقت از ملامت خلق و جفای یار کلیک کنید تا باز شود... روی تو خوش مینماید آینهٔ ما کآینه پاکیزه است و روی تو زیبا امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت یار از برای نفس گرفتن طریق نیست ما نفس خویشتن بکشیم از برای یار یاران شنیدهام که بیابان گرفتهاند بیطاقت از ملامت خلق و جفای یار کلیک کنید تا باز شود... روی تو خوش مینماید آینهٔ ما کآینه پاکیزه است و روی تو زیبا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/23 #176 ملکه جهنمی❄ گفت روی تو خوش مینماید آینهٔ ما کآینه پاکیزه است و روی تو زیبا کلیک کنید تا باز شود... ای بیتو فراخای جهان بر ما تنگ ما را به تو فخرست و تو را از ما ننگ ما با تو به صلحیم و تو را با ما جنگ آخر بنگویی که دلست این یا سنگ امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت روی تو خوش مینماید آینهٔ ما کآینه پاکیزه است و روی تو زیبا کلیک کنید تا باز شود... ای بیتو فراخای جهان بر ما تنگ ما را به تو فخرست و تو را از ما ننگ ما با تو به صلحیم و تو را با ما جنگ آخر بنگویی که دلست این یا سنگ
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 1/9/23 #177 m.sina گفت ای بیتو فراخای جهان بر ما تنگ ما را به تو فخرست و تو را از ما ننگ ما با تو به صلحیم و تو را با ما جنگ آخر بنگویی که دلست این یا سنگ کلیک کنید تا باز شود... گر ماه من برافکند از رخ نقاب را برقع فروهلد به جمال آفتاب را امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت ای بیتو فراخای جهان بر ما تنگ ما را به تو فخرست و تو را از ما ننگ ما با تو به صلحیم و تو را با ما جنگ آخر بنگویی که دلست این یا سنگ کلیک کنید تا باز شود... گر ماه من برافکند از رخ نقاب را برقع فروهلد به جمال آفتاب را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/23 #178 ملکه جهنمی❄ گفت گر ماه من برافکند از رخ نقاب را برقع فروهلد به جمال آفتاب را کلیک کنید تا باز شود... از در درآمدی و من از خود به در شدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم گوشم به راه تا که خبر میدهد ز دوست صاحب خبر بیامد و من بیخبر شدم امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت گر ماه من برافکند از رخ نقاب را برقع فروهلد به جمال آفتاب را کلیک کنید تا باز شود... از در درآمدی و من از خود به در شدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم گوشم به راه تا که خبر میدهد ز دوست صاحب خبر بیامد و من بیخبر شدم
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 1/9/23 #179 m.sina گفت از در درآمدی و من از خود به در شدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم گوشم به راه تا که خبر میدهد ز دوست صاحب خبر بیامد و من بیخبر شدم کلیک کنید تا باز شود... مهال است سعدی که راه صفا توان رفت جز بر پی مصطفی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت از در درآمدی و من از خود به در شدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم گوشم به راه تا که خبر میدهد ز دوست صاحب خبر بیامد و من بیخبر شدم کلیک کنید تا باز شود... مهال است سعدی که راه صفا توان رفت جز بر پی مصطفی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #180 ملکه جهنمی❄ گفت مهال است سعدی که راه صفا توان رفت جز بر پی مصطفی کلیک کنید تا باز شود... یار آن بود که صبر کند بر جفای یار ترک رضای خویش کند در رضای یار گر بر وجود عاشق صادق نهند تیغ بیند خطای خویش و نبیند خطای یار امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت مهال است سعدی که راه صفا توان رفت جز بر پی مصطفی کلیک کنید تا باز شود... یار آن بود که صبر کند بر جفای یار ترک رضای خویش کند در رضای یار گر بر وجود عاشق صادق نهند تیغ بیند خطای خویش و نبیند خطای یار