فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #151 فاطمه مقدم گفت هر که از دست تو یک قطره می ناب گرفت کلیک کنید تا باز شود... تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن! امضا : فلورا.
فاطمه مقدم گفت هر که از دست تو یک قطره می ناب گرفت کلیک کنید تا باز شود... تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن!
D.S رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 197 پسندها 1,220 امتیازها 8,133 مدالها 10 16/8/22 #152 فلورا. گفت تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن! کلیک کنید تا باز شود... نسبت عشق به من نسبت جان است به تن تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من؟ امضا : D.S
فلورا. گفت تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن! کلیک کنید تا باز شود... نسبت عشق به من نسبت جان است به تن تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من؟
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 16/8/22 #153 •dina° گفت نسبت عشق به من نسبت جان است به تن تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من؟ کلیک کنید تا باز شود... نفرین گل سرخ بر این شرم که نگذاشت یکبار به پیراهن تو بوسه بکارم! امضا : فلورا.
•dina° گفت نسبت عشق به من نسبت جان است به تن تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من؟ کلیک کنید تا باز شود... نفرین گل سرخ بر این شرم که نگذاشت یکبار به پیراهن تو بوسه بکارم!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 30/8/22 #154 فلورا. گفت نفرین گل سرخ بر این شرم که نگذاشت یکبار به پیراهن تو بوسه بکارم! کلیک کنید تا باز شود... موج اگر موج است باید ترک ارامش کند هر چه ساحل سنگدل تر بیشتر کوشش کند امضا : m.sina
فلورا. گفت نفرین گل سرخ بر این شرم که نگذاشت یکبار به پیراهن تو بوسه بکارم! کلیک کنید تا باز شود... موج اگر موج است باید ترک ارامش کند هر چه ساحل سنگدل تر بیشتر کوشش کند
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 31/8/22 #155 m.sina گفت موج اگر موج است باید ترک ارامش کند هر چه ساحل سنگدل تر بیشتر کوشش کند کلیک کنید تا باز شود... دیدن روی تو در خویش ز من خواب گرفت آه از آیینه که تصویر تو را قاب گرفت! امضا : فلورا.
m.sina گفت موج اگر موج است باید ترک ارامش کند هر چه ساحل سنگدل تر بیشتر کوشش کند کلیک کنید تا باز شود... دیدن روی تو در خویش ز من خواب گرفت آه از آیینه که تصویر تو را قاب گرفت!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/22 #156 فلورا. گفت دیدن روی تو در خویش ز من خواب گرفت آه از آیینه که تصویر تو را قاب گرفت! کلیک کنید تا باز شود... تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر قربان آن گلی که مرا خوار کرده است امضا : m.sina
فلورا. گفت دیدن روی تو در خویش ز من خواب گرفت آه از آیینه که تصویر تو را قاب گرفت! کلیک کنید تا باز شود... تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر قربان آن گلی که مرا خوار کرده است
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #157 m.sina گفت تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر قربان آن گلی که مرا خوار کرده است کلیک کنید تا باز شود... تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من؟ زندهام بی تو همین قدر که دارم نفس! امضا : فلورا.
m.sina گفت تنها گناه ما طمع بخشش تو بود ما را کرامت تو گنه کار کرده است چون سرو سرفرازم و نزد تو سر به زیر قربان آن گلی که مرا خوار کرده است کلیک کنید تا باز شود... تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من؟ زندهام بی تو همین قدر که دارم نفس!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 1/9/22 #158 فلورا. گفت تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من؟ زندهام بی تو همین قدر که دارم نفس! کلیک کنید تا باز شود... سفر مگو که دل از خود سفر نخواهد کرد اگر منم که دلم بی تو سر نخواهد کرد من و تو پنجرههای قطار در سفریم سفر مرا به تو نزدیکتر نخواهد کرد امضا : m.sina
فلورا. گفت تو بگو من به تو مشتاقترم یا تو به من؟ زندهام بی تو همین قدر که دارم نفس! کلیک کنید تا باز شود... سفر مگو که دل از خود سفر نخواهد کرد اگر منم که دلم بی تو سر نخواهد کرد من و تو پنجرههای قطار در سفریم سفر مرا به تو نزدیکتر نخواهد کرد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 1/9/22 #159 m.sina گفت سفر مگو که دل از خود سفر نخواهد کرد اگر منم که دلم بی تو سر نخواهد کرد من و تو پنجرههای قطار در سفریم سفر مرا به تو نزدیکتر نخواهد کرد کلیک کنید تا باز شود... دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ است سرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیا با اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!! امضا : فلورا.
m.sina گفت سفر مگو که دل از خود سفر نخواهد کرد اگر منم که دلم بی تو سر نخواهد کرد من و تو پنجرههای قطار در سفریم سفر مرا به تو نزدیکتر نخواهد کرد کلیک کنید تا باز شود... دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ است سرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیا با اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!!
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/22 #160 فلورا. گفت دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ است سرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیا با اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!! کلیک کنید تا باز شود... هرچه میخواهمت از یاد برم ممکن نیست من تو را دوست نمیدارم اگر بگذاری موجم و جرأت پیش آمدنم نیست، مگر به دل سنگ تو از من نرسد آزاری امضا : m.sina
فلورا. گفت دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ است سرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیا با اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!! کلیک کنید تا باز شود... هرچه میخواهمت از یاد برم ممکن نیست من تو را دوست نمیدارم اگر بگذاری موجم و جرأت پیش آمدنم نیست، مگر به دل سنگ تو از من نرسد آزاری