Сердце کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 121 پسندها 2,283 امتیازها 14,213 مدالها 10 2/9/20 #11 Zahra_A گفت نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو زاهد کشوری بدم صاحب منبری بدم کلیک کنید تا باز شود... من تو را به خدامیسپارمت اما بدان هنوز همان طور دوست میدارمت امضا : Сердце
Zahra_A گفت نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو زاهد کشوری بدم صاحب منبری بدم کلیک کنید تا باز شود... من تو را به خدامیسپارمت اما بدان هنوز همان طور دوست میدارمت
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,577 پسندها 7,184 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/20 #12 marinet گفت من تو را به خدامیسپارمت اما بدان هنوز همان طور دوست میدارمت کلیک کنید تا باز شود... تا به کی باید رفت از دیاری به دیار دیگر نتوانم نتوانم جستن هر زمان عشقی و یاری دیگر امضا : m.sina
marinet گفت من تو را به خدامیسپارمت اما بدان هنوز همان طور دوست میدارمت کلیک کنید تا باز شود... تا به کی باید رفت از دیاری به دیار دیگر نتوانم نتوانم جستن هر زمان عشقی و یاری دیگر
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #13 m.sina گفت تا به کی باید رفت از دیاری به دیار دیگر نتوانم نتوانم جستن هر زمان عشقی و یاری دیگر کلیک کنید تا باز شود... ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد امضا : ROSHA MEHRAD
m.sina گفت تا به کی باید رفت از دیاری به دیار دیگر نتوانم نتوانم جستن هر زمان عشقی و یاری دیگر کلیک کنید تا باز شود... ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #14 ROSHA MEHRAD گفت ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد کلیک کنید تا باز شود... دارد به جانم لرز مي افتد رفيق؛ انگار پاييزم دارم شبيه برگ هاي زرد و خشك از شاخه مي ريزم امضا : ROSHA MEHRAD
ROSHA MEHRAD گفت ديدي اي دل كه غم عشق دگر بار چه كرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه كرد کلیک کنید تا باز شود... دارد به جانم لرز مي افتد رفيق؛ انگار پاييزم دارم شبيه برگ هاي زرد و خشك از شاخه مي ريزم
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #15 ROSHA MEHRAD گفت دارد به جانم لرز مي افتد رفيق؛ انگار پاييزم دارم شبيه برگ هاي زرد و خشك از شاخه مي ريزم کلیک کنید تا باز شود... منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن امضا : ROSHA MEHRAD
ROSHA MEHRAD گفت دارد به جانم لرز مي افتد رفيق؛ انگار پاييزم دارم شبيه برگ هاي زرد و خشك از شاخه مي ريزم کلیک کنید تا باز شود... منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #16 ROSHA MEHRAD گفت منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن کلیک کنید تا باز شود... نبايد بستن اندر چيز و کس دل که دل برداشتن کاريست مشکل امضا : ROSHA MEHRAD
ROSHA MEHRAD گفت منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن کلیک کنید تا باز شود... نبايد بستن اندر چيز و کس دل که دل برداشتن کاريست مشکل
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #17 ROSHA MEHRAD گفت نبايد بستن اندر چيز و کس دل که دل برداشتن کاريست مشکل کلیک کنید تا باز شود... لاف عشق و گله از یار زهی لاف دروغ عشق بازانی چنین مستحق هجرانند امضا : ROSHA MEHRAD
ROSHA MEHRAD گفت نبايد بستن اندر چيز و کس دل که دل برداشتن کاريست مشکل کلیک کنید تا باز شود... لاف عشق و گله از یار زهی لاف دروغ عشق بازانی چنین مستحق هجرانند
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #18 ROSHA MEHRAD گفت لاف عشق و گله از یار زهی لاف دروغ عشق بازانی چنین مستحق هجرانند کلیک کنید تا باز شود... دل داده ام به یاری شوخی کشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصائل امضا : ROSHA MEHRAD
ROSHA MEHRAD گفت لاف عشق و گله از یار زهی لاف دروغ عشق بازانی چنین مستحق هجرانند کلیک کنید تا باز شود... دل داده ام به یاری شوخی کشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصائل
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #19 ROSHA MEHRAD گفت دل داده ام به یاری شوخی کشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصائل کلیک کنید تا باز شود... لب،نیک و بد دنیا نادیده که می خندد صد گونه بلا دیده این دیده که می گرید امضا : ROSHA MEHRAD
ROSHA MEHRAD گفت دل داده ام به یاری شوخی کشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصائل کلیک کنید تا باز شود... لب،نیک و بد دنیا نادیده که می خندد صد گونه بلا دیده این دیده که می گرید
NARGES AMIRI مدیر بازنشسته سطح 34 ارسالیها 1,315 پسندها 33,564 امتیازها 61,573 مدالها 23 9/9/20 #20 ROSHA MEHRAD گفت دل داده ام به یاری شوخی کشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصائل کلیک کنید تا باز شود... لحظه ها ب شوق دیدنت چشم ب راه میشوم تا بیایی با ذوق بگیرمت در اغوشت جا میشوم امضا : NARGES AMIRI
ROSHA MEHRAD گفت دل داده ام به یاری شوخی کشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصائل کلیک کنید تا باز شود... لحظه ها ب شوق دیدنت چشم ب راه میشوم تا بیایی با ذوق بگیرمت در اغوشت جا میشوم