ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #21 •ARAM_AR• گفت لحظه ها ب شوق دیدنت چشم ب راه میشوم تا بیایی با ذوق بگیرمت در اغوشت جا میشوم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم امضا : ROSHA MEHRAD
•ARAM_AR• گفت لحظه ها ب شوق دیدنت چشم ب راه میشوم تا بیایی با ذوق بگیرمت در اغوشت جا میشوم کلیک کنید تا باز شود... مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم
NARGES AMIRI مدیر بازنشسته سطح 34 ارسالیها 1,315 پسندها 33,563 امتیازها 61,573 مدالها 23 سن 20 9/9/20 #22 ROSHA MEHRAD گفت ل**ب،نیک و بد دنیا نادیده که می خندد صد گونه بلا دیده این دیده که می گرید کلیک کنید تا باز شود... دلداری چو من در ره دلدادگان نیابد دل ربایی چون ازادگان امضا : NARGES AMIRI
ROSHA MEHRAD گفت ل**ب،نیک و بد دنیا نادیده که می خندد صد گونه بلا دیده این دیده که می گرید کلیک کنید تا باز شود... دلداری چو من در ره دلدادگان نیابد دل ربایی چون ازادگان
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #23 •ARAM_AR• گفت دلداری چو من در ره دلدادگان نیابد دل ربایی چون ازادگان کلیک کنید تا باز شود... نقش بند جان که جانها جانب او مایلست عاقلان را بر زبان و عاشقان را در دلست امضا : ROSHA MEHRAD
•ARAM_AR• گفت دلداری چو من در ره دلدادگان نیابد دل ربایی چون ازادگان کلیک کنید تا باز شود... نقش بند جان که جانها جانب او مایلست عاقلان را بر زبان و عاشقان را در دلست
NARGES AMIRI مدیر بازنشسته سطح 34 ارسالیها 1,315 پسندها 33,563 امتیازها 61,573 مدالها 23 سن 20 9/9/20 #24 ROSHA MEHRAD گفت مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم کلیک کنید تا باز شود... میبارد عاشقانه ای از چشم میبوسد صادقانه ای از خشم امضا : NARGES AMIRI
ROSHA MEHRAD گفت مرده بودم زنده شدم گریه بودم خنده شدم دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم کلیک کنید تا باز شود... میبارد عاشقانه ای از چشم میبوسد صادقانه ای از خشم
NARGES AMIRI مدیر بازنشسته سطح 34 ارسالیها 1,315 پسندها 33,563 امتیازها 61,573 مدالها 23 سن 20 9/9/20 #25 ROSHA MEHRAD گفت نقش بند جان که جانها جانب او مایلست عاقلان را بر زبان و عاشقان را در دلست کلیک کنید تا باز شود... تنهای دنیا منم بیزار اینجا منم تنها تویی که خواهمش اما چشم انتظار تنها باز هم منم امضا : NARGES AMIRI
ROSHA MEHRAD گفت نقش بند جان که جانها جانب او مایلست عاقلان را بر زبان و عاشقان را در دلست کلیک کنید تا باز شود... تنهای دنیا منم بیزار اینجا منم تنها تویی که خواهمش اما چشم انتظار تنها باز هم منم
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #26 •ARAM_AR• گفت تنهای دنیا منم بیزار اینجا منم تنها تویی که خواهمش اما چشم انتظار تنها باز هم منم کلیک کنید تا باز شود... مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار امضا : ROSHA MEHRAD
•ARAM_AR• گفت تنهای دنیا منم بیزار اینجا منم تنها تویی که خواهمش اما چشم انتظار تنها باز هم منم کلیک کنید تا باز شود... مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار
NARGES AMIRI مدیر بازنشسته سطح 34 ارسالیها 1,315 پسندها 33,563 امتیازها 61,573 مدالها 23 سن 20 9/9/20 #27 ROSHA MEHRAD گفت مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار کلیک کنید تا باز شود... رهی ز عشق در پیش گیرم ز دیدار یار میروم و میروم جویای او از دیاری ب دیگر دیار امضا : NARGES AMIRI
ROSHA MEHRAD گفت مرا می گفــت دوش آن یــار عیــــار ســگ عاشق به از شیـــران هشیـــار کلیک کنید تا باز شود... رهی ز عشق در پیش گیرم ز دیدار یار میروم و میروم جویای او از دیاری ب دیگر دیار
ROSHA MEHRAD نو ورود سطح 11 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 9/9/20 #28 •ARAM_AR• گفت رهی ز عشق در پیش گیرم ز دیدار یار میروم و میروم جویای او از دیاری ب دیگر دیار کلیک کنید تا باز شود... روزهـــا گــر رفـــت گــو رو باك نیســــت تو بمان ای آنكه چون تو پاك نیست امضا : ROSHA MEHRAD
•ARAM_AR• گفت رهی ز عشق در پیش گیرم ز دیدار یار میروم و میروم جویای او از دیاری ب دیگر دیار کلیک کنید تا باز شود... روزهـــا گــر رفـــت گــو رو باك نیســــت تو بمان ای آنكه چون تو پاك نیست
•серо• پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی سطح 29 ارسالیها 2,194 پسندها 21,090 امتیازها 46,373 مدالها 19 9/9/20 نویسنده موضوع مدیر #29 ROSHA MEHRAD گفت روزهـــا گــر رفـــت گــو رو باك نیســــت تو بمان ای آنكه چون تو پاك نیست کلیک کنید تا باز شود... تنها به یاد تو دلم خوش میشود تنها برای تو دلم شاد میشود امضا : •серо•
ROSHA MEHRAD گفت روزهـــا گــر رفـــت گــو رو باك نیســــت تو بمان ای آنكه چون تو پاك نیست کلیک کنید تا باز شود... تنها به یاد تو دلم خوش میشود تنها برای تو دلم شاد میشود
NARGES AMIRI مدیر بازنشسته سطح 34 ارسالیها 1,315 پسندها 33,563 امتیازها 61,573 مدالها 23 سن 20 9/9/20 #30 ROSHA MEHRAD گفت روزهـــا گــر رفـــت گــو رو باك نیســــت تو بمان ای آنكه چون تو پاك نیست کلیک کنید تا باز شود... تیمار مشو ز هر مهر بیمار مشو ز هر هجر امضا : NARGES AMIRI
ROSHA MEHRAD گفت روزهـــا گــر رفـــت گــو رو باك نیســــت تو بمان ای آنكه چون تو پاك نیست کلیک کنید تا باز شود... تیمار مشو ز هر مهر بیمار مشو ز هر هجر