ROSHA MEHRAD نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 7/9/20 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 سطح 11 9/9/20 #31 Arghvan گفت تنها به یاد تو دلم خوش میشود تنها برای تو دلم شاد میشود کلیک کنید تا باز شود... دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم امضا : ROSHA MEHRAD
Arghvan گفت تنها به یاد تو دلم خوش میشود تنها برای تو دلم شاد میشود کلیک کنید تا باز شود... دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم
ROSHA MEHRAD نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 7/9/20 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 سطح 11 9/9/20 #32 •ARAM_AR• گفت تیمار مشو ز هر مهر بیمار مشو ز هر هجر کلیک کنید تا باز شود... رخ برافروز که فارغ کنی از برگ گلم قد برافراز که از سرو کنی آزادم امضا : ROSHA MEHRAD
•ARAM_AR• گفت تیمار مشو ز هر مهر بیمار مشو ز هر هجر کلیک کنید تا باز شود... رخ برافروز که فارغ کنی از برگ گلم قد برافراز که از سرو کنی آزادم
•серо• کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 8/7/20 ارسالیها 2,202 پسندها 21,140 امتیازها 46,373 مدالها 19 سطح 29 9/9/20 نویسنده موضوع #33 ROSHA MEHRAD گفت دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم کلیک کنید تا باز شود... مرا تنها نزار در این زمونه دلم عاشق شده بزار بمونه امضا : •серо•
ROSHA MEHRAD گفت دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم کلیک کنید تا باز شود... مرا تنها نزار در این زمونه دلم عاشق شده بزار بمونه
NARGES AMIRI مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته تاریخ ثبتنام 8/3/20 ارسالیها 1,315 پسندها 33,566 امتیازها 61,573 مدالها 23 سن 20 سطح 34 9/9/20 #34 ROSHA MEHRAD گفت رخ برافروز که فارغ کنی از برگ گلم قد برافراز که از سرو کنی آزادم کلیک کنید تا باز شود... مِی خوارمو مِی نوشم میخواهمتو میکوشم امضا : NARGES AMIRI
ROSHA MEHRAD گفت رخ برافروز که فارغ کنی از برگ گلم قد برافراز که از سرو کنی آزادم کلیک کنید تا باز شود... مِی خوارمو مِی نوشم میخواهمتو میکوشم
•серо• کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 8/7/20 ارسالیها 2,202 پسندها 21,140 امتیازها 46,373 مدالها 19 سطح 29 9/9/20 نویسنده موضوع #35 ROSHA MEHRAD گفت رخ برافروز که فارغ کنی از برگ گلم قد برافراز که از سرو کنی آزادم کلیک کنید تا باز شود... میای در سرم با خود بیاور باوری یادی کنیم تو شادی بیاور. امضا : •серо•
ROSHA MEHRAD گفت رخ برافروز که فارغ کنی از برگ گلم قد برافراز که از سرو کنی آزادم کلیک کنید تا باز شود... میای در سرم با خود بیاور باوری یادی کنیم تو شادی بیاور.
ROSHA MEHRAD نو ورود نو ورود تاریخ ثبتنام 7/9/20 ارسالیها 24 پسندها 2,931 امتیازها 13,290 مدالها 7 سطح 11 9/9/20 #36 Arghvan گفت مرا تنها نزار در این زمونه دلم عاشق شده بزار بمونه کلیک کنید تا باز شود... هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبــت اســت بر جریــده عالــم دوام مــا امضا : ROSHA MEHRAD
Arghvan گفت مرا تنها نزار در این زمونه دلم عاشق شده بزار بمونه کلیک کنید تا باز شود... هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبــت اســت بر جریــده عالــم دوام مــا
•серо• کاربر حرفهای کاربر حرفهای تاریخ ثبتنام 8/7/20 ارسالیها 2,202 پسندها 21,140 امتیازها 46,373 مدالها 19 سطح 29 9/9/20 نویسنده موضوع #37 ROSHA MEHRAD گفت هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبــت اســت بر جریــده عالــم دوام مــا کلیک کنید تا باز شود... امام قلب من جان و دل من امام قلب من عشق خود من امضا : •серо•
ROSHA MEHRAD گفت هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبــت اســت بر جریــده عالــم دوام مــا کلیک کنید تا باز شود... امام قلب من جان و دل من امام قلب من عشق خود من
m.sina کاربر خبره کاربر خبره تاریخ ثبتنام 10/8/20 ارسالیها 3,594 پسندها 7,241 امتیازها 35,773 مدالها 16 سطح 14 13/9/20 #38 نیست حالی خوب مرا مگر اینکه هر صبح کنارم باشی امضا : m.sina
Arefeh.h مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته تاریخ ثبتنام 8/3/20 ارسالیها 1,963 پسندها 25,791 امتیازها 51,373 مدالها 35 سطح 31 29/9/20 #39 یا مشکل ارسال پیام از دل ما بود یا منبع گیرنده ی قلب تو خراب است زاییده ی دردیم و به بار آمده ی عشق در مکتب ما عشق فقط حرف حساب است یک جمله بگو دلبرکم حرف دلت چیست عاشق شده این شاعر و دنبال جواب است امضا : Arefeh.h
یا مشکل ارسال پیام از دل ما بود یا منبع گیرنده ی قلب تو خراب است زاییده ی دردیم و به بار آمده ی عشق در مکتب ما عشق فقط حرف حساب است یک جمله بگو دلبرکم حرف دلت چیست عاشق شده این شاعر و دنبال جواب است
crazy.angel کاربر نیمه فعال کاربر نیمه فعال تاریخ ثبتنام 5/11/20 ارسالیها 604 پسندها 6,960 امتیازها 21,973 مدالها 12 سطح 12 8/1/21 #40 Da_arefeh_rk گفت یا مشکل ارسال پیام از دل ما بود یا منبع گیرنده ی قلب تو خراب است زاییده ی دردیم و به بار آمده ی عشق در مکتب ما عشق فقط حرف حساب است یک جمله بگو دلبرکم حرف دلت چیست عاشق شده این شاعر و دنبال جواب است کلیک کنید تا باز شود... تو خودت خواسته بودی که معما بشوی در جهانی که پر از وامق و مجنون شده است می توانی عذرا باشی، لیلا بشوی می توانی فقط از زاویه ی یک لبخند در دل سنگ ترین آدم ها جا بشوی بعد از این، مرگ نفس های مرا می شمرد فقط از این نگرانم که تو تنها بشوی امضا : crazy.angel
Da_arefeh_rk گفت یا مشکل ارسال پیام از دل ما بود یا منبع گیرنده ی قلب تو خراب است زاییده ی دردیم و به بار آمده ی عشق در مکتب ما عشق فقط حرف حساب است یک جمله بگو دلبرکم حرف دلت چیست عاشق شده این شاعر و دنبال جواب است کلیک کنید تا باز شود... تو خودت خواسته بودی که معما بشوی در جهانی که پر از وامق و مجنون شده است می توانی عذرا باشی، لیلا بشوی می توانی فقط از زاویه ی یک لبخند در دل سنگ ترین آدم ها جا بشوی بعد از این، مرگ نفس های مرا می شمرد فقط از این نگرانم که تو تنها بشوی