seti__m نو ورود سطح 0 تاریخ ثبتنام 6/1/24 ارسالیها 19 پسندها 33 امتیازها 40 12/12/25 #3,071 Zamanuddin Sediqi گفت شاید که دلتنگی دلتنگ ترم از تو بیتاب تر از موجم بی سنگ ترم از تو نالان تر از بادم باکِس چو البادم دلگیر تر ابر و بی رنگ ترم از تو کلیک کنید تا باز شود... وای بر کس که نداند قدر مادر را کز دعایش میگشاید حقّ، هر در را
Zamanuddin Sediqi گفت شاید که دلتنگی دلتنگ ترم از تو بیتاب تر از موجم بی سنگ ترم از تو نالان تر از بادم باکِس چو البادم دلگیر تر ابر و بی رنگ ترم از تو کلیک کنید تا باز شود... وای بر کس که نداند قدر مادر را کز دعایش میگشاید حقّ، هر در را
seti__m نو ورود سطح 0 تاریخ ثبتنام 6/1/24 ارسالیها 19 پسندها 33 امتیازها 40 12/12/25 #3,072 Zamanuddin Sediqi گفت دیشب همه شب به یادت ای دوست بیدار بودم و هیچ نخفتم بر وصف جمالت تا سحرگاه یک عالم شعر عاشقانه گفتم کلیک کنید تا باز شود... منت بر سر گذار ای شاه کمی منزل بگیر در دل؛ که عاشق گشتهام یارا و از این عشق بیمارم
Zamanuddin Sediqi گفت دیشب همه شب به یادت ای دوست بیدار بودم و هیچ نخفتم بر وصف جمالت تا سحرگاه یک عالم شعر عاشقانه گفتم کلیک کنید تا باز شود... منت بر سر گذار ای شاه کمی منزل بگیر در دل؛ که عاشق گشتهام یارا و از این عشق بیمارم
faezeh_ka_ رو به پیشرفت سطح 9 تاریخ ثبتنام 31/3/17 ارسالیها 157 پسندها 2,020 امتیازها 11,563 مدالها 9 سن 27 15/12/25 #3,073 seti__m گفت منت بر سر گذار ای شاه کمی منزل بگیر در دل؛ که عاشق گشتهام یارا و از این عشق بیمارم کلیک کنید تا باز شود... من اگر حال دلم پریشان است هر چه گویم بدتر از هزیان است بس که دور این دیوانه می گردی این عادت شده دلیل شب گردی امضا : faezeh_ka_
seti__m گفت منت بر سر گذار ای شاه کمی منزل بگیر در دل؛ که عاشق گشتهام یارا و از این عشق بیمارم کلیک کنید تا باز شود... من اگر حال دلم پریشان است هر چه گویم بدتر از هزیان است بس که دور این دیوانه می گردی این عادت شده دلیل شب گردی
seti__m نو ورود سطح 0 تاریخ ثبتنام 6/1/24 ارسالیها 19 پسندها 33 امتیازها 40 15/12/25 #3,074 faezeh_ka_ گفت من اگر حال دلم پریشان است هر چه گویم بدتر از هزیان است بس که دور این دیوانه می گردی این عادت شده دلیل شب گردی کلیک کنید تا باز شود... یک دل براده مانده ز من یاد تو میسوزاند جان و تن
faezeh_ka_ گفت من اگر حال دلم پریشان است هر چه گویم بدتر از هزیان است بس که دور این دیوانه می گردی این عادت شده دلیل شب گردی کلیک کنید تا باز شود... یک دل براده مانده ز من یاد تو میسوزاند جان و تن
Anoosh. کاربر نیمه فعال سطح 8 تاریخ ثبتنام 14/10/25 ارسالیها 559 پسندها 797 امتیازها 5,073 مدالها 9 18/12/25 #3,075 seti__m گفت یک دل براده مانده ز من یاد تو میسوزاند جان و تن کلیک کنید تا باز شود... نگو تو شعر ،که به شعر نغز سه کس شهره اند در آفاق انوش از کانادا و سعدی و حافظ شیرین سخن از شیراز آخرین ویرایش 18/12/25
seti__m گفت یک دل براده مانده ز من یاد تو میسوزاند جان و تن کلیک کنید تا باز شود... نگو تو شعر ،که به شعر نغز سه کس شهره اند در آفاق انوش از کانادا و سعدی و حافظ شیرین سخن از شیراز
faezeh_ka_ رو به پیشرفت سطح 9 تاریخ ثبتنام 31/3/17 ارسالیها 157 پسندها 2,020 امتیازها 11,563 مدالها 9 سن 27 18/12/25 #3,076 Anoosh. گفت نگو تو شعر ،که به شعر نغز سه کس شهره اند در آفاق انوش از کانادا و سعدی و حافظ شیرین سخن از شیراز کلیک کنید تا باز شود... زهر سخن خود کم کن ای زاهد قلب ها را از شیشه ساخته اند امضا : faezeh_ka_
Anoosh. گفت نگو تو شعر ،که به شعر نغز سه کس شهره اند در آفاق انوش از کانادا و سعدی و حافظ شیرین سخن از شیراز کلیک کنید تا باز شود... زهر سخن خود کم کن ای زاهد قلب ها را از شیشه ساخته اند
آمین ارمان رو به پیشرفت سطح 8 تاریخ ثبتنام 8/4/17 ارسالیها 240 پسندها 809 امتیازها 5,313 مدالها 9 19/12/25 #3,077 دانی که چرا بردم ز سر و دل یاد تورا موج موی پریشان شده و آزاد تورا امضا : آمین ارمان
Saajeedeh نو ورود سطح 0 تاریخ ثبتنام 23/1/23 ارسالیها 3 پسندها 44 امتیازها 30 سن 34 19/12/25 #3,078 آمین ارمان گفت دانی که چرا بردم ز سر و دل یاد تورا موج موی پریشان شده و آزاد تورا کلیک کنید تا باز شود... افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگرها خون شد
آمین ارمان گفت دانی که چرا بردم ز سر و دل یاد تورا موج موی پریشان شده و آزاد تورا کلیک کنید تا باز شود... افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگرها خون شد
Anoosh. کاربر نیمه فعال سطح 8 تاریخ ثبتنام 14/10/25 ارسالیها 559 پسندها 797 امتیازها 5,073 مدالها 9 19/12/25 #3,079 Saajeedeh گفت افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگرها خون شد کلیک کنید تا باز شود... دولت جاوید من ، روی تو را دیدن است حسن خداداد تو ،موجب دل بردن است
Saajeedeh گفت افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگرها خون شد کلیک کنید تا باز شود... دولت جاوید من ، روی تو را دیدن است حسن خداداد تو ،موجب دل بردن است
Saajeedeh نو ورود سطح 0 تاریخ ثبتنام 23/1/23 ارسالیها 3 پسندها 44 امتیازها 30 سن 34 23/12/25 #3,080 Anoosh. گفت دولت جاوید من ، روی تو را دیدن است حسن خداداد تو ،موجب دل بردن است کلیک کنید تا باز شود... تا لبت چو شکر و قند کند کام رقیبان شیرین رخ چو ماه تو از دل غم دیرین ببرد
Anoosh. گفت دولت جاوید من ، روی تو را دیدن است حسن خداداد تو ،موجب دل بردن است کلیک کنید تا باز شود... تا لبت چو شکر و قند کند کام رقیبان شیرین رخ چو ماه تو از دل غم دیرین ببرد