A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #11 پرهیزگاری در گوشه گیری نیست در کشاکش گفتگو و رایزنی با همسایگان است. *** فضولی در هنگام کار بیکاری می آورد و در دوستی بیزاری و تنهایی. امضا : ALBALO
پرهیزگاری در گوشه گیری نیست در کشاکش گفتگو و رایزنی با همسایگان است. *** فضولی در هنگام کار بیکاری می آورد و در دوستی بیزاری و تنهایی.
A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #12 چوب پوسیده را نمی توان منبت کرد *** زبان آوری و چرب زبانی شخص را منفور می سازد. *** من آدم محکم و پا برجا ندیده ام. امضا : ALBALO
چوب پوسیده را نمی توان منبت کرد *** زبان آوری و چرب زبانی شخص را منفور می سازد. *** من آدم محکم و پا برجا ندیده ام.
A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #13 این چهار صفت از بزرگان است فروتنی . ادب . مهربانی و عدالت. *** با گله های کهنه که از خاطر می بریم بار کینه ها را نیز از دل فرو می ریزیم. امضا : ALBALO
این چهار صفت از بزرگان است فروتنی . ادب . مهربانی و عدالت. *** با گله های کهنه که از خاطر می بریم بار کینه ها را نیز از دل فرو می ریزیم.
A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #14 هنوز کسی را ندیده ام که خطای خود را بشناسد و راستی خود را محکوم بداند. *** مرد بزرگ به نیازمندان کمک می کند نه به دارندگان تا به دارائی خود بیفزایند. امضا : ALBALO
هنوز کسی را ندیده ام که خطای خود را بشناسد و راستی خود را محکوم بداند. *** مرد بزرگ به نیازمندان کمک می کند نه به دارندگان تا به دارائی خود بیفزایند.
A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #15 کیست که همه عمر از راه تقوا بیرون نرود. *** سادگی از دهاتیان است و ظرافت از شهریان مرد کامل ظرافت و سادگی را باهم دارا است. امضا : ALBALO
کیست که همه عمر از راه تقوا بیرون نرود. *** سادگی از دهاتیان است و ظرافت از شهریان مرد کامل ظرافت و سادگی را باهم دارا است.
A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #16 آنکه راستی را دوست می دارد بهتر از آن است که می داند راستی چیست. *** تقوا در آن است که عمل نیک را از نتیجه آن والاتر بشماریم. امضا : ALBALO
آنکه راستی را دوست می دارد بهتر از آن است که می داند راستی چیست. *** تقوا در آن است که عمل نیک را از نتیجه آن والاتر بشماریم.
A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #17 من واسطه ام نه مبتکر . من از پیروان و دوستداران گذشتگانم. *** راستی و سادگی را به دیگران هدیه کن تقوا را از دست مگذار مهر و محبت را شیوه خود بساز و برای سرگرمی بهتر بپرداز. امضا : ALBALO
من واسطه ام نه مبتکر . من از پیروان و دوستداران گذشتگانم. *** راستی و سادگی را به دیگران هدیه کن تقوا را از دست مگذار مهر و محبت را شیوه خود بساز و برای سرگرمی بهتر بپرداز.
A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #18 بر آنکه خواهان نیست دانشت را آشکار مکن. *** اگر دارایی ارزش داشتن داشت دارا می شدم و بدستش می آوردم. امضا : ALBALO
A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #19 با آب ساده و نان خشک و بازوی زیر سر همچنان می شود خوشبخت بود. *** این خوبیها که در ما است کار خداست. امضا : ALBALO
A ALBALO کاربر فعال سطح 0 ارسالیها 908 پسندها 1,289 امتیازها 10,173 18/8/20 نویسنده موضوع محروم #20 هرچه را می شنوی و می بینی غربال کن و آنچه را خوب است برای خود نگهدار. *** کار بد هر چه پنهان باشد سر انجام آشکار خواهد شد. امضا : ALBALO
هرچه را می شنوی و می بینی غربال کن و آنچه را خوب است برای خود نگهدار. *** کار بد هر چه پنهان باشد سر انجام آشکار خواهد شد.