تغذیه تغذیه کودکانه" تغذیه کودك ۵-۱ ساله"

  • نویسنده موضوع (فاطمه1381)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 293
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
23/6/20
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #11
نکات مهم رفتاري در تغذیه کودك

- کودك باید در زمان خوردن در وضعیت راحتی قرار گیرد و غذا نزدیک او باشد تا کودك بتواند به راحتی بدون این که تحت فشار قرار گیرد، غذا بخورد.
- بشقاب و لوازم غذا خوردن باید از جنس نشکن باشد. زیرا در صورت شکستن ظرف کودك ممکن است احساس یاس کند یا والدین عصبانی شوند.
- رنگ مواد غذایی در اشتهاي کودك و علاقه او به غذا تاثیر می گذارد. خوردن غذاهایی با رنگ هاي سبز، نارنجی و زرد براي او جالب است. به عنوان مثال می توان از سبزي هاي برگ سبز و یا هویج و گوجه فرنگی استفاده کرد.
- بجاي آب میوه صنعتی از آب میوه طبیعی استفاده کنید زیرا به آب میوه صنعتی مواد قندي، رنگ وماده معطر اضافه شده است
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
23/6/20
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #12
- غذا خوردن در یک ساعت معین سبب تحریک اشتهاي کودك می شود.
- خستگی کودك مهمترین عامل از بین بردن اشهاي اوست. بهتر است بعد از استراحت به کودك غذا داده شود.
- دادن وقت کافی به کودك براي صرف غذا بسیار مهم است بهتر است از شتاب و عجله در هنگام غذا خوردن پرهیز کرد.
- دادن غذاي یکنواخت و تکراري سبب بیزاري کودك می شود. حتی اگر غذاي مورد علاقه کودك، پشت سرهم به او داده شود، کودك از خوردن آن خودداري می کند.
- باید کودك را با انواع غذاهاي مختلف آشنا کرد. بهتر است غذاي جدید را ابتدا یک فرد بزرگتر خانواده بخورد تا الگویی براي کودك باشد.
- بی تحرکی، خواب ناکافی و بیماري کودك موجب بی اشتهایی و غذا نخوردن کودك می شود.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
23/6/20
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #13
نکات مهم براي بهداشت غذاي کودك:

- قبل و بعد از تهیه غذا دست ها باید شسته شوند.
- غذاها خوب پخته شوند. زیرا حرارت موجب از بین رفتن میکروب هاي بیماري زا می شود و خطر آلودگی احتمالی غذا در اثر حرارت از بین می رود.
- غذاي کودك باید براي هر وعده تازه تهیه شود و فاصله بین وقتی که غذاي کودك پخته می شود تا زمانی که به کودك غذا داده می شود طولانی نباشد زیرا احتمال دارد میکروب ها در غذا تکثیر یابند.
- غذاهاي پخته به طور صحیح نگهداري شود. غذاهاي باقیمانده سریعا" خنک و در ظرف دربسته در داخل یخچال نگهداري شود.
 

(فاطمه1381)

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
23/6/20
ارسالی‌ها
2,965
پسندها
3,118
امتیازها
28,773
مدال‌ها
3
سطح
4
 
  • نویسنده موضوع
  • #14
- در تهیه غذاي کودك از مواد غذایی سالم و پاکیزه استفاده شود.
- براي نوشیدن و تهیه غذا نیز از آب سالم استفاده شود.
- غذاها از دسترس حشرات و جوندگان دور نگهداري شود. بدین منظور غذاها باید در ظرف درب دار و دور از دسترس حیوانات و حشرات نگهداري شود چون حیوانات حامل میکروب هاي بیماري زا هستند
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا