بورک پفی

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
15/11/18
ارسالی‌ها
12,489
پسندها
11,247
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه بورک پفی بسیار عالی با گوشت چرخ کرده

در این مطلب با طرز تهیه بورک پفی با روشی ساده در خدمت شما عزیزان خواهیم بود که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای ترکی نهایت لذت را ببرید.
بورک پفی از انواع غذاهای خوشمزه ترکیه ای است و برای تهیه این نوع بورک ابتدا باید خمیر مخصوص را تهیه کنید سپس اقدام به تهیه مواد میانی بورک نمایید و در نهایت بورک ها را درون روغن سرخ کنید یا آن ها را در فر قرار دهید تا پخته شوند.
بورک سلطنتی و بورک سیب زمینی و بوک سبزیجات و بورک پفی از انواع روش ها برای پخت بورک هستند و اگر شما به پخت این غذا علاقه مند هستید بهتر است روش های مختلف را برای پخت آن امتحان کنید.
[IMG alt="بورک پفی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
15/11/18
ارسالی‌ها
12,489
پسندها
11,247
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • #2
طرز تهیه بورک پفی در منزل
برای تهیه این نوع بورک ابتدا ماست و زرده تخم مرغ و فلفل و بیکینگ پودر و نمک را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آرد را درون ظرفی بزرگ بریزید و وسط آن را گود نمایید و مخلوط ماست را به آرامی در قسمت میانی آرد بریزید.
بورک پفی

آب را به تدریج به مخلوط خمیر بیفزایید سپس خمیر را ورز دهید.
روش تهیه بورک پفی در منزل

خمیر را درون کیسه پلاستیکی به مدت چند ساعت قرار دهید. توجه داشته باشید که این نوع خمیر ور نمی آید زیرا در دستور تهیه آن از خمیر مایه استفاده نشده است.
[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

¦[☆ Atrin ☆]¦›

نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
15/11/18
ارسالی‌ها
12,489
پسندها
11,247
امتیازها
67,173
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • #3
رای تهیه مواد میانی پیاز را خرد نمایید و درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز بیفزایید و بعد از اینکه پیاز سرخ شد ادویه و فلفل را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه مواد سرخ شدند جعفری خرد شده را به آن ها بیفزایید و مواد را هم بزنید. در صورت تمایل می توانید مقداری خمیر پیتزا به مواد میانی بورک اضافه کنید.

بورک پفی لذیذ


خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم نمایید سپس هر قسمت را به کمک وردنه پهن نمایید و روی خمیر را مقداری چرب کنید و خمیر ها را روی یکدیگر قرار دهید و آن ها را با وردنه دوباره باز کنید. سطح مناسبی را آرد پاشی نمایید و خمیر را به صورت باز روی سطح آرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
بالا