- تاریخ ثبتنام
- 26/7/17
- ارسالیها
- 440
- پسندها
- 3,287
- امتیازها
- 17,773
- مدالها
- 5
عه...!من از مدیریت استعفا میدم:)
شما که همه کاره ای هر کار میخوای بکن:)
بدرود
عه...!من از مدیریت استعفا میدم:)
شما که همه کاره ای هر کار میخوای بکن:)
بدرود
سلام خدمت دوستان...
شیمای عزیز،وقتی یک عده وقت میذارن و برای این مسابقه شعر می نویسند حتی یک نفر حتی یه بیت شما د قبالش مسئول خواهی بود،به عنوان یک مدیر هم که نه به عنوان استارتر باید قواعد رو در نظر بگیری،حذف مسابقه به هیچوجه کار قشنگی نبود...
اگر تیم من دخالتی نداشت به هیچ وجه چیزی نمی گفتم اما وقتی مینا کلی وقت گذاشته و همچنین فایل رو ضبط کرده و منم سپردم کاور اماده کنن نمیتونستم ساده بگذرم،چون من به شدت رو این چیزا حساسم،بچه های گوینده میدونن منظورم چیه...
شما یک کاربر عادی نیستی ،مدیر بخش ادبیات هستی،استارتر تاپیک اموزش شعر و شاعری،پس وقتی می بینی تعداد...
دلنوشتهی شمارهی سوم، در مسابقه نفر دوم شدند که سر مسائلی ما هر دو دلنوشته رو صوتی کردیم. شمام خوب نگاه کنید.واقعا متاسفم
اینکه مسابقه نیمه رها بشه و ... حالا هیچ
!!!جالب اینجاست که میگید دلنوشته دوم برنده است بعد دلنوشته سوم صوتی میشه
!!!!واقعا از عجایبه
حد اقل نوشته تون رو درست کنید
دلنوشتهی شمارهی سوم، در مسابقه نفر دوم شدند که سر مسائلی ما هر دو دلنوشته رو صوتی کردیم. شمام خوب نگاه کنید.
شرمنده خدای نکرده قصد توهین یا جسارت ندارمنفر اول بر مبنای رای کاربران شعر شمارهی شیش شد.شرمنده خدای نکرده قصد توهین یا جسارت ندارم
:hypnotized:http://www.forum.1roman.ir/threads/10255/ فکر کنم چشمای من مشکل بینایی پیدا کرده که هر چی نگاه می کنم فقط لینک دانلود دلنوشته سوم رو می بینه حتی تو این تایپک
:cool:میشه ازتون درخواست کنم لینک دانلود دلنوشته دوم رو یک بار دیگه تو همین تایپک قرار بدید
نفر اول بر مبنای رای کاربران شعر شمارهی شیش شد.
یعنی شعر تنهایی من از خانوم شیما اسماعیلی که صوتی شدهاش در همون تاپیک قرار داره.
نفر دوم شعر زمستان پر از سرما از خانوم افسون هستش که شعر شمارهی سه میباشد.
قرار بر این بود که من فقط شعر برنده رو صوتی کنم نه همهی اشعاررو.
و برمبنای قوانین مسابقه و اتفاقاتی که افتاد من هر دو رو صوتی کردم. شعر شمارهی دو اصلا صوتی نشده؛ چون برنده نبوده.
خب عزیز حالا تازه رسیدی به اون تایپک اولی که زدم 
دهقانی جان اروم باش;););)!!!!!!در کل افتضاح ترین مسابقه ای بود که تو عمرم دیدم
دهقانی جان اروم باش;););)[/QUOTE
؟اوه خیلی تابلوه عصبانیم![]()