Mers~ پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 35 ارسالیها 2,692 پسندها 34,732 امتیازها 66,873 مدالها 37 سن 18 10/1/21 مدیر #71 تنبل: ۸۰ درس خون: ۰ شاخ: ۰ مهربون: ۱۰ رفیق باز: ۸۰ عاشق: ۰ خوشحال: ۰ غمگین: ۰ خواب آلود: ۱۰۰ عصبانی: ۹۰ مغرور: ۷۰ امضا : Mers~
تنبل: ۸۰ درس خون: ۰ شاخ: ۰ مهربون: ۱۰ رفیق باز: ۸۰ عاشق: ۰ خوشحال: ۰ غمگین: ۰ خواب آلود: ۱۰۰ عصبانی: ۹۰ مغرور: ۷۰
Fatemeh.hoseini رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 213 پسندها 1,989 امتیازها 11,933 مدالها 10 10/1/21 #72 NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل: درس خون: شاخ: مهربون: رفیق باز: عاشق: خوشحال: غمگین: خواب آلود: عصبانی: مغرور: و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود... تنبل: 55% درس خون: 40% شاخ: 25% مهربون: 70% رفیق باز:70% عاشق: 10% خوشحال: 10% غمگین:90% خواب آلود: 67% عصبانی:60%... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Fatemeh.hoseini
NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل: درس خون: شاخ: مهربون: رفیق باز: عاشق: خوشحال: غمگین: خواب آلود: عصبانی: مغرور: و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود... تنبل: 55% درس خون: 40% شاخ: 25% مهربون: 70% رفیق باز:70% عاشق: 10% خوشحال: 10% غمگین:90% خواب آلود: 67% عصبانی:60%... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
|• odour |• نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 9 امتیازها 0 10/1/21 #73 NARGES AMIRI گفت تنبل: ۴۰ درس خون: ۹۰ شاخ: ۰ مهربون: ۷۰ ۸۰ رفیق باز: ۸۰ عاشق: خوشحال: ۷۰ غمگین: ۱۰ خواب آلود: ۱۰۰۰۰۰۰۰ عصبانی: ۳۰ مغرور:۶۰ کلیک کنید تا باز شود...
NARGES AMIRI گفت تنبل: ۴۰ درس خون: ۹۰ شاخ: ۰ مهربون: ۷۰ ۸۰ رفیق باز: ۸۰ عاشق: خوشحال: ۷۰ غمگین: ۱۰ خواب آلود: ۱۰۰۰۰۰۰۰ عصبانی: ۳۰ مغرور:۶۰ کلیک کنید تا باز شود...
RiRa-M گوینده انجمن سطح 26 ارسالیها 2,389 پسندها 18,153 امتیازها 48,373 مدالها 27 11/1/21 #74 NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل:80% درس خون:70# شاخ: 4% مهربون: 90% رفیق باز: :/ صفر عاشق: 20% ( عاشق کراشمو و گل و گیاه و اینا :/... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : RiRa-M
NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل:80% درس خون:70# شاخ: 4% مهربون: 90% رفیق باز: :/ صفر عاشق: 20% ( عاشق کراشمو و گل و گیاه و اینا :/... کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
نغمه سلیمانی کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 253 پسندها 7,792 امتیازها 21,133 مدالها 13 11/1/21 #75 NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل: درس خون: شاخ: مهربون: رفیق باز: عاشق: خوشحال: غمگین: خواب آلود: عصبانی: مغرور: و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود... 60 90 50 95 90 0 50 40 30 20 20 امضا : نغمه سلیمانی
NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل: درس خون: شاخ: مهربون: رفیق باز: عاشق: خوشحال: غمگین: خواب آلود: عصبانی: مغرور: و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود... 60 90 50 95 90 0 50 40 30 20 20
Ava85 رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 20 پسندها 1,075 امتیازها 6,463 مدالها 7 13/1/21 #76 NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل: ۶۱ درس خون:۵۰ شاخ:۱ مهربون:۹۵ رفیق باز:۸۷ عاشق:۹۶ خوشحال:۴۰ غمگین:۸۰ خواب آلود:۷۰ عصبانی:۶۰ مغرور:۸۰ و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود...
NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل: ۶۱ درس خون:۵۰ شاخ:۱ مهربون:۹۵ رفیق باز:۸۷ عاشق:۹۶ خوشحال:۴۰ غمگین:۸۰ خواب آلود:۷۰ عصبانی:۶۰ مغرور:۸۰ و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود...
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,800 امتیازها 34,373 مدالها 17 سن 20 14/1/21 #77 NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل:۵۰ درس خون:۹۰ شاخ:۰ مهربون:۲۰ رفیق باز:۰ عاشق: خوشحال:۶۰ غمگین:۴۰ خواب آلود:۴۰ عصبانی:۹۰الی۱۰۰ مغرور:۳۰ و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود... امضا : Sama_Shams
NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل:۵۰ درس خون:۹۰ شاخ:۰ مهربون:۲۰ رفیق باز:۰ عاشق: خوشحال:۶۰ غمگین:۴۰ خواب آلود:۴۰ عصبانی:۹۰الی۱۰۰ مغرور:۳۰ و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود...
Sogand_Ffaa رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 4 پسندها 93 امتیازها 123 مدالها 1 14/1/21 #78 NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل: درس خون: شاخ: مهربون: رفیق باز: عاشق: خوشحال: غمگین: خواب آلود: عصبانی: مغرور: و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود... تنبل=99 درسخون=100 شاخ=70 مهربون=10000000 رفیق باز =90 عاشق=0 خوشحال=100 غمگین=10 خواب الود=20 عصبانی=70... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
NARGES AMIRI گفت به نام خدا چالش به این صورته که من به شما لیست میدم و شما باید بر اساس خصوصیات خودتون درصد بندی کنید! مثال: تنبل:۷۰ درصد خواب آلود:۶۰ درصد و الی آخر... خب شروع میکنیم ------------------------------------------------------------------------------ فرم درصد بندی شده شماتنبل: درس خون: شاخ: مهربون: رفیق باز: عاشق: خوشحال: غمگین: خواب آلود: عصبانی: مغرور: و در اخر کسایی رو که میخواین شرکت کنه رو تگ کنین^^ کلیک کنید تا باز شود... تنبل=99 درسخون=100 شاخ=70 مهربون=10000000 رفیق باز =90 عاشق=0 خوشحال=100 غمگین=10 خواب الود=20 عصبانی=70... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 421 پسندها 1,752 امتیازها 11,273 مدالها 13 14/1/21 #79 تنبل: 15 درس خون: 95 شاخ: 80 مهربون: 70 رفیق باز: 35 عاشق: 0 خوشحال: 45 غمگین: 60 خواب آلود: 79 عصبانی: 99 مغرور: 100 امضا : MehrnazParsa
تنبل: 15 درس خون: 95 شاخ: 80 مهربون: 70 رفیق باز: 35 عاشق: 0 خوشحال: 45 غمگین: 60 خواب آلود: 79 عصبانی: 99 مغرور: 100
Dark color کاربر فعال سطح 12 ارسالیها 535 پسندها 3,403 امتیازها 17,773 مدالها 13 14/1/21 محروم #80 تنبل: 70 درس خون: 40 شاخ: 0 مهربون: 90 رفیق باز: 80 عاشق: 100 خوشحال: 00 غمگین: 100 خواب آلود: 30 عصبانی: 40 مغرور: 30 R.M:/ ±★Silvermoon★± Mobarakeh امضا : Dark color
تنبل: 70 درس خون: 40 شاخ: 0 مهربون: 90 رفیق باز: 80 عاشق: 100 خوشحال: 00 غمگین: 100 خواب آلود: 30 عصبانی: 40 مغرور: 30 R.M:/ ±★Silvermoon★± Mobarakeh