ChakavaK کاربر فعال کاربر فعال تاریخ ثبتنام 25/11/20 ارسالیها 923 پسندها 12,184 امتیازها 35,373 مدالها 19 سطح 20 1/1/21 #31 رفیق صمیمیت رازدارته؟بله قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی؟خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟خیر بیخیالی؟خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟بله امضا : ChakavaK
رفیق صمیمیت رازدارته؟بله قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی؟خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟خیر بیخیالی؟خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟بله
MasyhaHeidari رو به پیشرفت رو به پیشرفت تاریخ ثبتنام 2/12/20 ارسالیها 143 پسندها 655 امتیازها 4,013 مدالها 8 سطح 7 1/1/21 #32 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟خیر قضاوت غلط کردی؟بله دروغ دردسرساز گفتی؟بلع پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟نه بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟نه کلیک کنید تا باز شود... امضا : MasyhaHeidari
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟خیر قضاوت غلط کردی؟بله دروغ دردسرساز گفتی؟بلع پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟نه بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟نه کلیک کنید تا باز شود...
زهرا؛ مدیر بازنشسته ورزش + طراح انجمن طراح انجمن تاریخ ثبتنام 11/7/20 ارسالیها 4,935 پسندها 15,146 امتیازها 54,873 مدالها 24 سطح 25 1/1/21 #33 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله امضا : زهرا؛
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله
(Luna) مدیر نقد پرسنل مدیریت سرپرست تالار تاریخ ثبتنام 29/12/20 ارسالیها 2,611 پسندها 14,190 امتیازها 40,673 مدالها 23 سطح 21 2/1/21 مدیر #34 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ قضاوت غلط کردی؟ دروغ دردسرساز گفتی؟ پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بیخیالی؟ طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ کلیک کنید تا باز شود... بله بله بله خیر خیر بله امضا : (Luna)
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ قضاوت غلط کردی؟ دروغ دردسرساز گفتی؟ پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بیخیالی؟ طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ کلیک کنید تا باز شود... بله بله بله خیر خیر بله
amitis_031 رفیق جدید انجمن رفیق جدید انجمن تاریخ ثبتنام 7/12/20 ارسالیها 48 پسندها 542 امتیازها 2,753 مدالها 5 سن 21 سطح 5 2/1/21 #35 رفیق صمیمیت رازدارته؟. بله و خیر:/ قضاوت غلط کردی؟. بله دروغ دردسرساز گفتی؟. بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟. بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟. خیر امضا : amitis_031
رفیق صمیمیت رازدارته؟. بله و خیر:/ قضاوت غلط کردی؟. بله دروغ دردسرساز گفتی؟. بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟. بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟. خیر
RiRa-M سرپرست بازنشستهی درسی مدیر بازنشسته تاریخ ثبتنام 23/11/20 ارسالیها 2,387 پسندها 18,165 امتیازها 48,373 مدالها 27 سطح 26 4/1/21 #36 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ نسبتا قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر ( پول میتونه بخش از خوشبختی باشه ولی همیش نیست :) ) بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله کلیک کنید تا باز شود... امضا : RiRa-M
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ نسبتا قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر ( پول میتونه بخش از خوشبختی باشه ولی همیش نیست :) ) بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله کلیک کنید تا باز شود...
MehrnazParsa کاربر فعال کاربر فعال تاریخ ثبتنام 20/8/20 ارسالیها 419 پسندها 1,741 امتیازها 11,273 مدالها 13 سطح 10 4/1/21 #37 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ خیر دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بله بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله امضا : MehrnazParsa
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ خیر دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بله بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله
Ghazal Mohammadi نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری تاریخ ثبتنام 2/4/20 ارسالیها 1,732 پسندها 15,340 امتیازها 39,073 مدالها 24 سن 21 سطح 25 21/1/21 #38 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه! بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ آره امضا : Ghazal Mohammadi
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه! بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ آره
Yalda.bano کاربر انجمن کاربر انجمن تاریخ ثبتنام 13/10/20 ارسالیها 118 پسندها 4,447 امتیازها 16,913 مدالها 10 سن 19 سطح 12 21/1/21 #39 رفیق صمیمیت رازدارته ؟بله قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی ؟اره پول روبه خوشحالی ترجیح میدی ؟خیر بیخیالی ؟خیر طرزرمان نوشتنتورودوست داری؟اره امضا : Yalda.bano
رفیق صمیمیت رازدارته ؟بله قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی ؟اره پول روبه خوشحالی ترجیح میدی ؟خیر بیخیالی ؟خیر طرزرمان نوشتنتورودوست داری؟اره
L Lu^na☆ کاربر نیمه فعال کاربر نیمه فعال تاریخ ثبتنام 7/11/20 ارسالیها 529 پسندها 14,300 امتیازها 31,673 مدالها 15 سطح 19 21/1/21 #40 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله( فک کنم) پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ تقریبا بله امضا : Lu^na☆
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله( فک کنم) پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ تقریبا بله