ChakavaK کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 925 پسندها 12,189 امتیازها 35,373 مدالها 19 محل سکونت کوچه پس کوچههای مـوفـــــــقیت 1/1/21 #31 رفیق صمیمیت رازدارته؟بله قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی؟خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟خیر بیخیالی؟خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟بله امضا : ChakavaK
رفیق صمیمیت رازدارته؟بله قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی؟خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟خیر بیخیالی؟خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟بله
MasyhaHeidari رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 144 پسندها 658 امتیازها 4,013 مدالها 8 محل سکونت مشهد 1/1/21 #32 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟خیر قضاوت غلط کردی؟بله دروغ دردسرساز گفتی؟بلع پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟نه بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟نه کلیک کنید تا باز شود... امضا : MasyhaHeidari
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟خیر قضاوت غلط کردی؟بله دروغ دردسرساز گفتی؟بلع پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟نه بیخیالی؟بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟نه کلیک کنید تا باز شود...
زهرا؛ پرسنل مدیریت مدیر تالار ورزش سطح 25 ارسالیها 4,931 پسندها 15,154 امتیازها 54,873 مدالها 24 محل سکونت پیش 8 تا بچه ولگرد 1/1/21 مدیر #33 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله امضا : زهرا؛
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله
(Luna) منتقد انجمن سطح 21 ارسالیها 1,877 پسندها 12,418 امتیازها 38,673 مدالها 21 محل سکونت Mashhad 2/1/21 #34 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ قضاوت غلط کردی؟ دروغ دردسرساز گفتی؟ پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بیخیالی؟ طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ کلیک کنید تا باز شود... بله بله بله خیر خیر بله امضا : (Luna)
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ قضاوت غلط کردی؟ دروغ دردسرساز گفتی؟ پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بیخیالی؟ طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ کلیک کنید تا باز شود... بله بله بله خیر خیر بله
amitis_031 رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 48 پسندها 542 امتیازها 2,753 مدالها 5 محل سکونت اصفهان 2/1/21 #35 رفیق صمیمیت رازدارته؟. بله و خیر:/ قضاوت غلط کردی؟. بله دروغ دردسرساز گفتی؟. بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟. بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟. خیر امضا : amitis_031
رفیق صمیمیت رازدارته؟. بله و خیر:/ قضاوت غلط کردی؟. بله دروغ دردسرساز گفتی؟. بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟. بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟. خیر
RiRa-M گوینده انجمن سطح 26 ارسالیها 2,389 پسندها 18,147 امتیازها 48,373 مدالها 27 محل سکونت قلب الهه مهر و خورشید... 4/1/21 #36 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ نسبتا قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر ( پول میتونه بخش از خوشبختی باشه ولی همیش نیست :) ) بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله کلیک کنید تا باز شود... امضا : RiRa-M
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ نسبتا قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر ( پول میتونه بخش از خوشبختی باشه ولی همیش نیست :) ) بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله کلیک کنید تا باز شود...
MehrnazParsa کاربر فعال سطح 10 ارسالیها 421 پسندها 1,752 امتیازها 11,273 مدالها 13 محل سکونت تهران 4/1/21 #37 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ خیر دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بله بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله امضا : MehrnazParsa
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ خیر دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بله بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله
Ghazal Mohammadi نویسنده افتخاری سطح 21 ارسالیها 1,551 پسندها 13,302 امتیازها 35,373 مدالها 21 محل سکونت همین حوالی 21/1/21 #38 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه! بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ آره
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه! بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ آره
Yalda.bano کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 124 پسندها 4,465 امتیازها 16,913 مدالها 10 محل سکونت از تو اتاقم(: 21/1/21 #39 رفیق صمیمیت رازدارته ؟بله قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی ؟اره پول روبه خوشحالی ترجیح میدی ؟خیر بیخیالی ؟خیر طرزرمان نوشتنتورودوست داری؟اره امضا : Yalda.bano
رفیق صمیمیت رازدارته ؟بله قضاوت غلط کردی؟خیر دروغ دردسرساز گفتی ؟اره پول روبه خوشحالی ترجیح میدی ؟خیر بیخیالی ؟خیر طرزرمان نوشتنتورودوست داری؟اره
L Lu^na☆ کاربر نیمه فعال سطح 19 ارسالیها 531 پسندها 14,307 امتیازها 31,673 مدالها 15 محل سکونت تخیلاتم 21/1/21 #40 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله( فک کنم) پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ تقریبا بله امضا : Lu^na☆
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله( فک کنم) پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ تقریبا بله