☆BARUN☆ کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 295 پسندها 6,847 امتیازها 21,773 مدالها 14 محل سکونت ||عمق تخیلات|| 18/11/21 #61 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ هم اره هم نه امضا : ☆BARUN☆
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ هم اره هم نه
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,799 امتیازها 71,671 مدالها 36 19/11/21 #62 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله فکر کنم پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بستگی داره بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نه امضا : FakhTeh
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله فکر کنم پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ بستگی داره بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نه
N Narges_D کاربر فعال سطح 29 ارسالیها 1,254 پسندها 20,499 امتیازها 48,373 مدالها 23 محل سکونت میستیک فالز 21/11/21 #63 رفیق صمیمیت رازدارته؟ اره قضاوت غلط کردی؟ نه دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ اره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟اره امضا : Narges_D
رفیق صمیمیت رازدارته؟ اره قضاوت غلط کردی؟ نه دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ اره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟اره
Yalda.bano کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 124 پسندها 4,465 امتیازها 16,913 مدالها 10 محل سکونت از تو اتاقم(: 24/12/21 #64 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ نه دروغ دردسرساز گفتی؟بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟خیر بیخیالی؟خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟بله امضا : Yalda.bano
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ نه دروغ دردسرساز گفتی؟بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟خیر بیخیالی؟خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟بله
رویا بیدار رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 82 پسندها 434 امتیازها 3,013 مدالها 8 محل سکونت قله های موفقیت 24/12/21 #65 رفیق صمیمیم: اره تقریبا قضاوت: نه دروغ: نه پول: نه بیخیال: نه رمان نوشتنم: اهوم
Ro_gii کاربر فعال سطح 15 ارسالیها 1,989 پسندها 5,078 امتیازها 28,973 مدالها 24 محل سکونت بغل رفیق 24/12/21 #66 panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله :/ دروغ دردسرساز گفتی؟ بله :/ پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ هر وقت نوشتم دوست دارم کلیک کنید تا باز شود... امضا : Ro_gii
panizbabaei گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله :/ دروغ دردسرساز گفتی؟ بله :/ پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ بله طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ هر وقت نوشتم دوست دارم کلیک کنید تا باز شود...
ANAM CARA کاربر قابل احترام سطح 32 ارسالیها 2,060 پسندها 26,185 امتیازها 51,373 مدالها 43 محل سکونت بغل خدای جذابیت∞❥ 24/12/21 #67 رفیق صمیمیت رازدارته؟ ندارم قضاوت غلط کردی؟ شاید دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله امضا : ANAM CARA
رفیق صمیمیت رازدارته؟ ندارم قضاوت غلط کردی؟ شاید دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله
.•motahareh•. رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 55 پسندها 593 امتیازها 2,623 مدالها 5 24/12/21 #68 رفیق صمیمیت رازدارته؟ شاید قضاوت غلط کردی؟ شاید دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نه
رفیق صمیمیت رازدارته؟ شاید قضاوت غلط کردی؟ شاید دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نه
Reza M.rad رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 243 پسندها 2,538 امتیازها 13,813 مدالها 10 محل سکونت دنیا 24/12/21 #69 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ خیر
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ بله پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ خیر
Taban_Art نویسنده افتخاری سطح 27 ارسالیها 1,480 پسندها 16,332 امتیازها 38,073 مدالها 38 25/12/21 #70 اره نه نه نه اره اره امضا : Taban_Art