فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,962 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 محل سکونت ILAM 7/6/23 #71 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله امضا : فلورا.
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ خیر پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ خیر بیخیالی؟ خیر طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله
L.latifi❁ ویراستار انجمن سطح 13 ارسالیها 877 پسندها 6,890 امتیازها 22,273 مدالها 15 21/10/23 #72 رفیق صمیمیت رازدارته؟ آره قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ یادم نمیاد پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ آره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نمینویسم فقد میخونم امضا : L.latifi❁
رفیق صمیمیت رازدارته؟ آره قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ یادم نمیاد پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ آره طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ نمینویسم فقد میخونم
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,653 پسندها 7,487 امتیازها 30,973 مدالها 27 محل سکونت خوزستان 21/10/23 مدیر #73 رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله حداقل من اینجوری فکر میکنم قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله امضا : Fateme Amade
رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله حداقل من اینجوری فکر میکنم قضاوت غلط کردی؟ بله دروغ دردسرساز گفتی؟ نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟ نه بیخیالی؟ نه طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟ بله
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر برتر سطح 26 ارسالیها 2,462 پسندها 19,417 امتیازها 46,373 مدالها 31 21/10/23 #74 Megan گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله رفیق فاب تودنیای واقعی قضاوت غلط کردی؟نه خیلی محتاطم انشالله دروغ دردسرساز گفتی؟نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟دوتایی تاحدودی مکمل هستن اگه واقع بین باشیم بیخیالی؟اصلا طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟هنوز اوله راهم جدی نشده ولی داستانک ...راضیم و امیدوار... کلیک کنید تا باز شود...
Megan گفت سلام من چند تا سوال مینویسم شما کپی کنیدش بعد با بله یا خیر جواب بدید. "فقط بله و خیر" رفیق صمیمیت رازدارته؟ بله رفیق فاب تودنیای واقعی قضاوت غلط کردی؟نه خیلی محتاطم انشالله دروغ دردسرساز گفتی؟نه پول رو به خوشحالی ترجیح میدی؟دوتایی تاحدودی مکمل هستن اگه واقع بین باشیم بیخیالی؟اصلا طرز رمان نوشتنتو دوست داری؟هنوز اوله راهم جدی نشده ولی داستانک ...راضیم و امیدوار... کلیک کنید تا باز شود...