- HaDiS.Hs - کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,034 پسندها 10,783 امتیازها 30,873 مدالها 15 12/5/21 #21 HIVA &S گفت کدوم روز از هفته رو دوست دارید؟ چرا؟ کدوم روز از هفته بدشانسترین؟ کدوم روز از هفته خوش شانسترین؟ کلیک کنید تا باز شود... ۱- چهارشنبه چون میرم پیش دوستم:/ ۲- همش:/ ۳- هیچکدوم:/ امضا : - HaDiS.Hs -
HIVA &S گفت کدوم روز از هفته رو دوست دارید؟ چرا؟ کدوم روز از هفته بدشانسترین؟ کدوم روز از هفته خوش شانسترین؟ کلیک کنید تا باز شود... ۱- چهارشنبه چون میرم پیش دوستم:/ ۲- همش:/ ۳- هیچکدوم:/
^MiushaW.GM کاربر حرفهای سطح 29 ارسالیها 1,105 پسندها 20,959 امتیازها 46,373 مدالها 22 سن 17 13/5/21 #22 یک شنبه سه شنبه خوبه برام شنبه دوشنبه ها برام نفرین شدست پنجشنبه جمعه چون بابام از صب خونست حالم ازش بهم میخوره چهارشنبه رو هم دوست امضا : ^MiushaW.GM
یک شنبه سه شنبه خوبه برام شنبه دوشنبه ها برام نفرین شدست پنجشنبه جمعه چون بابام از صب خونست حالم ازش بهم میخوره چهارشنبه رو هم دوست
Taranom.Zamani کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 250 پسندها 1,825 امتیازها 12,063 مدالها 10 13/5/21 #23 HIVA &S گفت کدوم روز از هفته رو دوست دارید؟ چرا؟ کدوم روز از هفته بدشانسترین؟ کدوم روز از هفته خوش شانسترین؟ کلیک کنید تا باز شود... پنجشنبهههههه! کی دوست نداره پنجشنبهها رو؟ همونروزایی که امتحان دارم. شانس؟ ده سالی هست چشمم به جمال بیکمالاتش روشن نشده، خیره سر. امضا : Taranom.Zamani
HIVA &S گفت کدوم روز از هفته رو دوست دارید؟ چرا؟ کدوم روز از هفته بدشانسترین؟ کدوم روز از هفته خوش شانسترین؟ کلیک کنید تا باز شود... پنجشنبهههههه! کی دوست نداره پنجشنبهها رو؟ همونروزایی که امتحان دارم. شانس؟ ده سالی هست چشمم به جمال بیکمالاتش روشن نشده، خیره سر.
A AINAZ.R کاربر حرفهای سطح 25 ارسالیها 2,758 پسندها 13,649 امتیازها 49,173 مدالها 25 سن 19 4/10/21 #24 Sara.Heydaryan گفت کدوم روز از هفته رو دوست دارید؟ چرا؟ کدوم روز از هفته بدشانسترین؟ کدوم روز از هفته خوش شانسترین؟ کلیک کنید تا باز شود... کدوم روز از هفته رو دوست دارید؟ چرا؟ یک شنبه و پنج شنبه چون حس خوبی دارم کدوم روز از هفته بدشانسترین؟ دوشنبه کدوم روز از هفته خوش شانسترین؟ یک شنبه و پنج شنبه امضا : AINAZ.R
Sara.Heydaryan گفت کدوم روز از هفته رو دوست دارید؟ چرا؟ کدوم روز از هفته بدشانسترین؟ کدوم روز از هفته خوش شانسترین؟ کلیک کنید تا باز شود... کدوم روز از هفته رو دوست دارید؟ چرا؟ یک شنبه و پنج شنبه چون حس خوبی دارم کدوم روز از هفته بدشانسترین؟ دوشنبه کدوم روز از هفته خوش شانسترین؟ یک شنبه و پنج شنبه
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 7/5/24 #25 همه به یک اندازه ازار دهنده اند به دلایل متفاوت امضا : فلورا.