P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,440 امتیازها 24,773 مدالها 16 27/3/21 #131 Luna.f85.n گفت کدوتنبل از داخل زنبیل اصغر بیرون افتاد گاو/ شکلات/ پول کلیک کنید تا باز شود... گاو وقتی پول پیدا کرد برای خودش شکلات خرید:/ دیوانه پروانه کوزه
Luna.f85.n گفت کدوتنبل از داخل زنبیل اصغر بیرون افتاد گاو/ شکلات/ پول کلیک کنید تا باز شود... گاو وقتی پول پیدا کرد برای خودش شکلات خرید:/ دیوانه پروانه کوزه
L Lu^na☆ کاربر نیمه فعال سطح 19 ارسالیها 531 پسندها 14,308 امتیازها 31,673 مدالها 15 27/3/21 #132 paniz.karimi گفت گاو وقتی پول پیدا کرد برای خودش شکلات خرید:/ دیوانه پروانه کوزه کلیک کنید تا باز شود... یه دیوانه پروانه رو داخل کوزه حبس کرد آمریکا/ انگلیسی/ کیبورد امضا : Lu^na☆
paniz.karimi گفت گاو وقتی پول پیدا کرد برای خودش شکلات خرید:/ دیوانه پروانه کوزه کلیک کنید تا باز شود... یه دیوانه پروانه رو داخل کوزه حبس کرد آمریکا/ انگلیسی/ کیبورد
P paaa مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 469 پسندها 8,440 امتیازها 24,773 مدالها 16 27/3/21 #133 Luna.f85.n گفت یه دیوانه پروانه رو داخل کوزه حبس کرد آمریکا/ انگلیسی/ کیبورد کلیک کنید تا باز شود... تو آمریکا کیبوردها انگلیسی حرف میزنن:/ فرصت سس گوجه پشتی
Luna.f85.n گفت یه دیوانه پروانه رو داخل کوزه حبس کرد آمریکا/ انگلیسی/ کیبورد کلیک کنید تا باز شود... تو آمریکا کیبوردها انگلیسی حرف میزنن:/ فرصت سس گوجه پشتی
M MOHAMMAD*N رفیق جدید انجمن سطح 11 ارسالیها 75 پسندها 5,906 امتیازها 20,578 مدالها 9 27/3/21 #134 paniz.karimi گفت تو آمریکا کیبوردها انگلیسی حرف میزنن:/ فرصت سس گوجه پشتی کلیک کنید تا باز شود... توی اولین فرصت، سس گوچه رو توی کوله پشی گذاشتم عَمَم/ خر/ بی تربیت امضا : MOHAMMAD*N
paniz.karimi گفت تو آمریکا کیبوردها انگلیسی حرف میزنن:/ فرصت سس گوجه پشتی کلیک کنید تا باز شود... توی اولین فرصت، سس گوچه رو توی کوله پشی گذاشتم عَمَم/ خر/ بی تربیت
zozo0909 رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 73 پسندها 2,121 امتیازها 11,713 مدالها 8 7/4/21 #135 MOHAMMAD*N گفت توی اولین فرصت، سس گوچه رو توی کوله پشی گذاشتم عَمَم/ خر/ بی تربیت کلیک کنید تا باز شود... یه خر داشتیم خیل بیتربیت بود و به عمم فحش میداد سپهر خلسه ، کچل ، سیب زمینی امضا : zozo0909
MOHAMMAD*N گفت توی اولین فرصت، سس گوچه رو توی کوله پشی گذاشتم عَمَم/ خر/ بی تربیت کلیک کنید تا باز شود... یه خر داشتیم خیل بیتربیت بود و به عمم فحش میداد سپهر خلسه ، کچل ، سیب زمینی
نازی بانو رفیق جدید انجمن سطح 5 ارسالیها 67 پسندها 492 امتیازها 2,623 مدالها 5 10/4/21 #136 سپهر خلسه کچل سیب زمینی خورده شده خسته پ ن پ: سه کلمه بودا! اتل، متل، کوتوله امضا : نازی بانو
melish مدیر بازنشسته سطح 9 ارسالیها 152 پسندها 1,112 امتیازها 6,613 مدالها 9 27/4/21 #137 نازی بانو گفت سپهر خلسه کچل سیب زمینی خورده شده خسته پ ن پ: سه کلمه بودا! اتل، متل، کوتوله کلیک کنید تا باز شود... کوتوله در حالی که اتل متل توتوله میخوند، راهی خونه شد. گوشی خودکار دفتر (هر چی دورم بود و گفتم) امضا : melish
نازی بانو گفت سپهر خلسه کچل سیب زمینی خورده شده خسته پ ن پ: سه کلمه بودا! اتل، متل، کوتوله کلیک کنید تا باز شود... کوتوله در حالی که اتل متل توتوله میخوند، راهی خونه شد. گوشی خودکار دفتر (هر چی دورم بود و گفتم)
Exulansis- کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,264 پسندها 12,929 امتیازها 34,373 مدالها 15 27/4/21 #138 melish گفت کوتوله در حالی که اتل متل توتوله میخوند، راهی خونه شد. گوشی خودکار دفتر (هر چی دورم بود و گفتم) کلیک کنید تا باز شود... دفتر رو بزداشتم گوشیمو گزاشتم جلوم و فیلم درسی رو پلی کردم خدکار رو برداشتم شروع ب حل کردن کردم. عروسک؛پتو؛دستمال--__-- (همچنین منم)=/ امضا : Exulansis-
melish گفت کوتوله در حالی که اتل متل توتوله میخوند، راهی خونه شد. گوشی خودکار دفتر (هر چی دورم بود و گفتم) کلیک کنید تا باز شود... دفتر رو بزداشتم گوشیمو گزاشتم جلوم و فیلم درسی رو پلی کردم خدکار رو برداشتم شروع ب حل کردن کردم. عروسک؛پتو؛دستمال--__-- (همچنین منم)=/
I.Râstâ رو به پیشرفت سطح 24 ارسالیها 247 پسندها 17,738 امتیازها 38,073 مدالها 15 27/4/21 #139 ^Esan^ گفت دفتر رو بزداشتم گوشیمو گزاشتم جلوم و فیلم درسی رو پلی کردم خدکار رو برداشتم شروع ب حل کردن کردم. عروسک؛پتو؛دستمال--__-- (همچنین منم)=/ کلیک کنید تا باز شود... با دستمال، عروسکمو ک روی پتو بود تمیز کردم بنفش/ خسته/ آهن
^Esan^ گفت دفتر رو بزداشتم گوشیمو گزاشتم جلوم و فیلم درسی رو پلی کردم خدکار رو برداشتم شروع ب حل کردن کردم. عروسک؛پتو؛دستمال--__-- (همچنین منم)=/ کلیک کنید تا باز شود... با دستمال، عروسکمو ک روی پتو بود تمیز کردم بنفش/ خسته/ آهن
- HaDiS.Hs - کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,034 پسندها 10,783 امتیازها 30,873 مدالها 15 27/4/21 #140 اکیپ دیانا اسکل I.Râstâ گفت با دستمال، عروسکمو ک روی پتو بود تمیز کردم بنفش/ خسته/ آهن کلیک کنید تا باز شود... عاشق رنگ بنفشم:/ دوست دارم آهنای خودنمونم بنفش بزنم ولی خستم:/ کلا چرت و پرت زیاد میگم:))) امضا : - HaDiS.Hs -
اکیپ دیانا اسکل I.Râstâ گفت با دستمال، عروسکمو ک روی پتو بود تمیز کردم بنفش/ خسته/ آهن کلیک کنید تا باز شود... عاشق رنگ بنفشم:/ دوست دارم آهنای خودنمونم بنفش بزنم ولی خستم:/ کلا چرت و پرت زیاد میگم:)))